2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende yarın saat 9 da doktorda olucam .bugun heyecanlıyım bayag :) valla ben 1 kılo almısım ,acaba gaz şişlik flnmı bılmıorum ama pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı
bende sanırsam almışım 1 kilo ama bazen tartılıyorum 58küsür çıkıyorum geçen tartıldım 59 çıktım anlamadım :) benimde karnım şiş fazlaca gaz var. biz öğleden sonra gidicez kontrole eşim sabahtan çalışıyor.

günaydın kızlar... sanırım hepiniz 2 li ve 3 lü tarama testlerini yaptıracaksınız ben yaptırmayı düşünmüyorum insan stres oluyo benim arkadaşım yaptırmıştı ve problemli çıkmıştı 9 ay boyunca kndi kendini yedi ama şimdi turp gibi bi kızı var 5 yaşında.. zaten sıkıntılı çıksada bişey yapılamıyor ya kürtaj ya da doğum.. rabbimin verdiğini aldıramam da o yüzden en iyisi hiç kafa karıştırmamak diye düşünüyorum..

benimde göbek deliğimin üst kısmında bir kaç haftadır kabartılar oldu,sıvrısınek ıssırıgı gıbı bazen belirginleşiyor bazen sönüyor.Progestan kullandığım süre artmıştı ben ona bağlamıştım ama belkide tamamiyle hormonsal bir durumdur.Çoğu hamilede oluyor,duyuyorum.

bende bankacıyım canım 6 bucuk yıldır calısıyorum . subedeyken cok yoruluyordum evet ama genel müdürlüğe gectıgımden berı hersey daha düzenli ve planlı oldugu ıcın daha rahat ettım . senın hangı pozısyon? subemı genel mud mu?

ama yüz olunca çok sinir bozucu canım ya ...elim gidiyor yoluyor resmen sonra kızarıyor alnım falan rezillik durumda ...psikolojim bozuldu ianan ya ...

Ayyy sormaaa benimde en çok bacaklarim ağrıdı çok fena oldum ben dedim ceyrandami kaldım acaba böyle kemiklerime vurdu ama sebep anlaşıldı sendede olduğuna göre buda hamilelik işleri

Herşey bebisler için kuzum..biliyorum canım ben yarin gideceğini bende senin kadar heyecanliyim doktor cinsiyet söyleyecek miacaba sana 12 oldun sanrm snrada benim randevum var haberlerini bekliyrm

Oyy canımm benim... Hepimiz burada kardeş gibi olduk birbirimizin heyecanlarını yaşıyor paylaşıyor birbirimize dualar ediyoruz. Çok şanslıyız böyle bir platformdan haberdarız :) Şu an doktor heyecanı ile yanıp tutuşuyorum inşallah bir sorun olmaz. Doktor muhtemelen bugün bir takım testler yapacak, 2'li test yapar diye umut ediyorum. Bazı arkadaşlar ikili test için stres vs. diyor ama mutlaka yapılmalı bence... Bu arada dün belgesel izledim gebelik %90'ı sağlıklı doğumlarla sonuçlanıyormuş. Bizim doktor kontrollerimizin amacı %10'luk dilimi önlemlerle sağlıklı gebeliğe çevirmekmiş.

Tüm anneler streslerini bir yere bıraksınlar hamileliğin tadını çıkartsınlar... Herkese hayırlı cumalar musmutluu bir gün diliyorum tüm hamişlere

İmza: Sevgi Pıtırcığı

ozaman yarın aksam üstü konusuruz sonucları :) yarın için kalp atısını duymaya gıdıcek bayag ınsan var , inşallah hepimiz kalp atısınıda duyarız , bebişlerimize görürüz.

Bu arada kalp atışları için gidecek anneler idrara sıkışık olsunlar, 15-20 dk önce çikolata yesinler bol bol su içsinler... Doktor yok göremedik falan derse hemen kalkmasınlar iyice aratsınlar doktorlarına özelde 1 gün önce gözükmeyen kalp atışı devlet hastanesinde doktorum bulmuştu. Vahh vahh kalp atışını duyamadım demesinler usg makinesi ve doktor çok fark ettiriyor bu konuda. Gönlünüzü ferah tutun minnoşlar

Cnm pinkperest bencede ikiliyi yapar sana hayırlı güzel haberlerle gel inş bakalım bizde senden deneyimli kazaniriz kanda neler istiyorlar ultrason kaç dakika sürüyor bebisini bugün çok uzun goruceksin bol bol hasret gider hareketlerini bak ayyyyy yerim yerim

ozaman yarın aksam üstü konusuruz sonucları :) yarın için kalp atısını duymaya gıdıcek bayag ınsan var , inşallah hepimiz kalp atısınıda duyarız , bebişlerimize görürüz.
inşallah canımya öyle heyecanlıyımki. iyi düşünmeye çalışıyorum hep. ama bu gece uyayabilir miyim bilmiyorum :) biran önce yarın olsunya.

ya uyku dedın de senın uyku durumun nasıl? ben buldugum heryerde uyuyorum :) işyerınde gecen kafamı masaya koydum ögle tatılınde uyumusum =)))) aksam saat 11 i zor göruyorum . bu arada adın ne? :)

Cilt sorunkları bendede var. Sivilcelendim resmen . Biri sönüyor biri çıkıyor. Cildim pütür pütür. Kıllarımda çok çabuk çıkıyor yaa. ctesi günü akşam kaşlarımı aldırmıştım. Ki normalde 3 haftada bir falan aldırırım. Tekrar aldırılcak gibi oldu 1 haftada.Saçlarda öyle sabah banyo yapıyorum gece yatarken bi bakıyorum saçlar yağlanmış bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…