- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #8.821
bende sanırsam almışım 1 kilo ama bazen tartılıyorum 58küsür çıkıyorum geçen tartıldım 59 çıktım anlamadım :) benimde karnım şiş fazlaca gaz var. biz öğleden sonra gidicez kontrole eşim sabahtan çalışıyor.bende yarın saat 9 da doktorda olucam .bugun heyecanlıyım bayag :) valla ben 1 kılo almısım ,acaba gaz şişlik flnmı bılmıorum ama pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı
benimde göbek deliğimin üst kısmında bir kaç haftadır kabartılar oldu,sıvrısınek ıssırıgı gıbı bazen belirginleşiyor bazen sönüyor.Progestan kullandığım süre artmıştı ben ona bağlamıştım ama belkide tamamiyle hormonsal bir durumdur.Çoğu hamilede oluyor,duyuyorum.ya kızlar benim yüzümde minik minik şeyler çıkmaya başladı alnım ve boynum özellikle elimi sürüyorum pütür pütür ya neden olmuştur ne yapabilirim ..off bide ona dr gidicem acaba ...moralimi bozmaya başladı valla
Teşekkür ederim canım. Ama sanki ben bu işi kabul etmezsem hayatımın en büyük hatasını yaptığımı düşünücem ömrüm boyunca denemeye değer diye düşünüyorum her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Uyumusum cnm şimdi uyandımYat uyu canim ya bu saatte kalkilir mi hic.,,, keske ben de yatsam cok uykum.var
benimde göbek deliğimin üst kısmında bir kaç haftadır kabartılar oldu,sıvrısınek ıssırıgı gıbı bazen belirginleşiyor bazen sönüyor.Progestan kullandığım süre artmıştı ben ona bağlamıştım ama belkide tamamiyle hormonsal bir durumdur.Çoğu hamilede oluyor,duyuyorum.
Ayyy sormaaa benimde en çok bacaklarim ağrıdı çok fena oldum ben dedim ceyrandami kaldım acaba böyle kemiklerime vurdu ama sebep anlaşıldı sendede olduğuna göre buda hamilelik işlerigunaydin canimm benimde dun aksam ve ondan onceki gunden baslayan bacak agrim vardi aksam omuriligimden sag bacaga ole agri olduki dogrulamadm bile annem saolsn masaj yapti ole derken 9da uyumusum smdi esmi yolcu ettim ama ruh gbiyim nasi uykum var anlatamam
Herşey bebisler için kuzum..biliyorum canım ben yarin gideceğini bende senin kadar heyecanliyim doktor cinsiyet söyleyecek miacaba sana 12 oldun sanrm snrada benim randevum var haberlerini bekliyrm
bende sanırsam almışım 1 kilo ama bazen tartılıyorum 58küsür çıkıyorum geçen tartıldım 59 çıktım anlamadım :) benimde karnım şiş fazlaca gaz var. biz öğleden sonra gidicez kontrole eşim sabahtan çalışıyor.
Selam kızlar, yarın kalp atışları için randevumuz var. Dualarınizi bekliyoruz. Bu arada ben acıkınca midem çok fena oluyor açlıktan ölçme sanıyorum.
Anammmm sen benim komsuymussunyaYat uyu canim ya bu saatte kalkilir mi hic.,,, keske ben de yatsam cok uykum.var
Evet isteyim,ama aklim bi karis havalarda:)))uykum var aksam olsun gelsin haftasonuUyumusum cnm şimdi uyandımcalisiyormusun
Evet evet adim hic guzel degildi ,degistirdim komsucumAnammmm sen benim komsuymussunyaadını değiştirmiş kiss bende bu kim diomm resim aynı isim farklı gel seni bi öpim
Hehehhe valla sessiz harflerdi araya sesleri koyunca taze gelin oluyoduEvet evet adim hic guzel degildi ,degistirdim komsucum
inşallah canımya öyle heyecanlıyımki. iyi düşünmeye çalışıyorum hep. ama bu gece uyayabilir miyim bilmiyorum :) biran önce yarın olsunya.ozaman yarın aksam üstü konusuruz sonucları :) yarın için kalp atısını duymaya gıdıcek bayag ınsan var , inşallah hepimiz kalp atısınıda duyarız , bebişlerimize görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?