2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim randevum 11+3 te doktor 11+5 te cagirmisti ama semineri varmış 2 gün önceye aldım randevuyu bakalım ikili için uygun zamanmi az kaldı salı gidiyorum

Bizim seninle aynı bebişler ikimizin de doğum tarihi 19 ocak canım

Benim ki biraz kilo biraz da gaz heralde yoksa bebek 16mm daha düşük tehdidi vardı kahverengi lekelenmem olmuştu iğne vuruluyorum hala ve dinleniyorum bol bol.e haliylr tombalacık oldum hemen

doktor bana yapabılırsın veya yapma demedı
'' şunu yap, bunu et'' hiç demedı daha...
ben yınede 3 ay dolsun ondan sonra olur dıye dusundum kafama gore :=)

Günaydınnn güzel anne adayları :)
Bugün hepimiz için güzel bi gün olsun inş , riski olanların riski geçsin , bulantısı olanların bulantıaı geçsinn , aminnn :))
Dün gece rüyamda gördümm oğlum olmuş kucağımda bana bakıo duruo :))
Göbüş konusunda akşamları felaket oluorum ama gündüz daha çok yok öle akşamları iice şişioruz sanırım gaz flnda tabi..
Ama artık çıkmaya başlar heralde :)
Bgn gidip akşam alışveriş yapiciimmm

Gunaydinlarrrr uyanma işini gitgide öne alıyorum sanki işe gidiyorum.....dün gece 11.30 da yatağıma geçtim uyumam yine 2 3 leri buldu bütün vücudum agrı sızı içindeydi o neydi öyle ya masaj yaptı hep eşim öyle öyle uyumusuz çok fenaydi

Kuzum bir anda çok öne almışsın :)) ama bgn erken kalktın ya akşam erken uyursun eğerki gündüz uyumazsan tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…