- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #8.841
Tazelik mi kaldi yaaa 4 bitiyo haziranda5 yilimizda minnosumuzla beraber olacagiz insallahHehehhe valla sessiz harflerdi araya sesleri koyunca taze gelin oluyodu
Ayyy Rabbim saglikla doğasını nasip etsin inş çok çok güzel olacak hersey benimde 4 yıl olacak bebişim geldiğinde nekadar geç kalmisizTazelik mi kaldi yaaa 4 bitiyo haziranda5 yilimizda minnosumuzla beraber olacagiz insallah
Cnmpinkperest bencede ikiliyi yapar sana hayırlı güzel haberlerle gel inş bakalım bizde senden deneyimli kazaniriz kanda neler istiyorlar ultrason kaç dakika sürüyor bebisini bugün çok uzun goruceksin bol bol hasret gider hareketlerini bak ayyyyy yerim yerim
Ben de hep uyuyorum.iste kafami koyuyorum. Eve gidince aksam yemekten.sonra koltukta uyuyorum.en gec 10 da da yatagima geciriyor esim:)))cokk komigimm servise binunce kafayi bir koyuyorum,o arada bile ruyalar ruyalar:)))ya uyku dedın de senın uyku durumun nasıl? ben buldugum heryerde uyuyorum :) işyerınde gecen kafamı masaya koydum ögle tatılınde uyumusum =)))) aksam saat 11 i zor göruyorum . bu arada adın ne? :)
Oyalana oyalana ancak:)))) olsun simdi daha cok heyecanliyimAyyy Rabbim saglikla doğasını nasip etsin inş çok çok güzel olacak hersey benimde 4 yıl olacak bebişim geldiğinde nekadar geç kalmisiz
Allah kolaylik versin canim bize de yaz. Nasil olcu ne yapti. Cokk merakliyizz hepimizOoooy teyzesi dua et bize, içim pır pır ediyorrrr inan ki kalbim sıkışıyor. İçimden bana da yapacak diyor, doktorum biraz tez canlı ertelemiyorr hiçbir şeyi. Bir de geçen ay smear testim vardı dua edinde iltihap bitmiş gitmiş olsun... Bol bol fotoğrafları paylaşacağım teyzeleri size. Yüreğim pır pır ediyor, bir girip çıksaydım, anne olmak gerçekten çok zor, annemi çok daha iyi anlıyorummSenin usg fotoğrafınıda göstereceğim
Annecikler Günaydın :) biz bugün babamiza kavusuyoruz hemde 3 ay ayrılmamacasina
Tabii ki haber veririm minnoşum, inşallah yapar da bugün üstümden stresi kalkar...Allah kolaylik versin canim bize de yaz. Nasil olcu ne yapti. Cokk merakliyizz hepimiz
Ayyy bilmiyorum ki teyzesi :) hayırlısıyla sağlıkla doğsun hiç farketmez ama gonlumuzden de geçen var tabiOyy oyy oyy kıyamam sana canım kazasız belasız git, kavuşun birbirinize babasıda kızına kavuşsun diyesim geldi. Kız mı olacak acaba
ismim yeliz canım :) bende akşamları 10u zor buluyorum. çok nadir 12ye kadar oturuyorum. gün içinde de çok uykum geliyor. akşamları işten dönerken minibüste uyuyarak gidiyorum eve :)ya uyku dedın de senın uyku durumun nasıl? ben buldugum heryerde uyuyorum :) işyerınde gecen kafamı masaya koydum ögle tatılınde uyumusum =)))) aksam saat 11 i zor göruyorum . bu arada adın ne? :)
canım gözün aydın :)Annecikler Günaydın :) biz bugün babamiza kavusuyoruz hemde 3 ay ayrılmamacasina
Sagol tatlım nasıl mutluyuz nasıl :)canım gözün aydın :)
bende yazarken agladim canım zor ama uzulmeyelim cok sukurki yanimdalar yanimizdalar. evet canm allaha havale ettim onu zatenAmiiiin kuzum yazini okuyunca agladimda birazcik ancak nete girebildim geri :)
Valla dedigin gibi yollarin dili olsada konussa.Her ayrilikta duam yeniden saglikla gorusebilmek saglikli uzun bereketli ömürleri olsun Insallah tum analarin
Ayyy cnm eksik olmaOoooy teyzesi dua et bize, içim pır pır ediyorrrr inan ki kalbim sıkışıyor. İçimden bana da yapacak diyor, doktorum biraz tez canlı ertelemiyorr hiçbir şeyi. Bir de geçen ay smear testim vardı dua edinde iltihap bitmiş gitmiş olsun... Bol bol fotoğrafları paylaşacağım teyzeleri size. Yüreğim pır pır ediyor, bir girip çıksaydım, anne olmak gerçekten çok zor, annemi çok daha iyi anlıyorummSenin usg fotoğrafınıda göstereceğim
aynen canim hamilelik ahhh bu hamilelik daha smdiden topalliom :)Ayyy sormaaa benimde en çok bacaklarim ağrıdı çok fena oldum ben dedim ceyrandami kaldım acaba böyle kemiklerime vurdu ama sebep anlaşıldı sendede olduğuna göre buda hamilelik işleri
hayırlısıyla temiz sonuçlar alırsın canımBenim randevum 11+3 te doktor 11+5 te cagirmisti ama semineri varmış 2 gün önceye aldım randevuyu bakalım ikili için uygun zamanmi az kaldı salı gidiyorum
Ayyy cnm eksik olmaannelik gerçekten ne tarifsiz bir emek biz daha 3 aylık hamilelikte bunu düşünüyoruz düşünsene annemiz bizi bu yaşlara getirene kadar neler yasadılar
Rica ederim canım. Çok sevindim senin adına. İyi dileklerin içinde çok teşekkürler inşallah hayırlı olur benim için.evet canim Allahin izniyle 30.haftalara geleyimde bakalim artik cunku 32.haftada falan ucaga binmek en son oyle hatirliyorum bi arkadastan..
Bu arada yeni isin hayirli ugurlu olsun kazancin bereketli olsun insallah...
Bende dun aile hekimine gosterdim o degeri atesli hastalkmi gecrdin dedi ama cok yuksek degil korkma dedi 11.hafta bidaha tekrarlanicak canim sanada tesekkur ederim ilgin icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?