- 3 Aralık 2014

- 419

- 322

- 23

- 34

- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
 - 

- #8.861

Şube canım gişe asistanlığı.bende bankacıyım canım 6 bucuk yıldır calısıyorum . subedeyken cok yoruluyordum evet ama genel müdürlüğe gectıgımden berı hersey daha düzenli ve planlı oldugu ıcın daha rahat ettım . senın hangı pozısyon? subemı genel mud mu?
canim benim insallah hersey cok cok guzel cikar hayirli haberlerin i bekliyorumSıpalar bir doğsada mıncırıp dursak, kendimi zor tutuyorum alışveriş yapmamak için. Doğsun eve dünyaları alırız artık.
Bu arada senin bir sonraki randevun ne zaman?
Salı günü canım az kaldı sabırsızlanıyorumSıpalar bir doğsada mıncırıp dursak, kendimi zor tutuyorum alışveriş yapmamak için. Doğsun eve dünyaları alırız artık.
Bu arada senin bir sonraki randevun ne zaman?
Cnm hakkında hayırlısı olsun inş bu 24 ne cnm sen ist te değilmiydinŞube canım gişe asistanlığı.
Ben de hep uyuyorum.iste kafami koyuyorum. Eve gidince aksam yemekten.sonra koltukta uyuyorum.en gec 10 da da yatagima geciriyor esim:)))cokk komigimm servise binunce kafayi bir koyuyorum,o arada bile ruyalar ruyalar:)))
ismim yeliz canım :) bende akşamları 10u zor buluyorum. çok nadir 12ye kadar oturuyorum. gün içinde de çok uykum geliyor. akşamları işten dönerken minibüste uyuyarak gidiyorum eve :)
Şube canım gişe asistanlığı.
Yaşım canımCnm hakkında hayırlısı olsun inş bu 24 ne cnm sen ist te değilmiydin
Süpermiş ben bilmiyordum sigortanın olduğunu şimdi ayrı bir sevindim :) Size bişey sorabilir miyim hamilelikte işten çıkarma durumu oluyor mu bankalarda ben biraz araştırdım olmuyor yönünde bilgi topladım ama sizinde fikrinizi alayım istedim.güzel canım bende gişede başlamıştım .6 yıldır cok şeyler değişti tabi ama herşey bi yana sağlık sigortasının olması muhteşem bişey
Süpermiş ben bilmiyordum sigortanın olduğunu şimdi ayrı bir sevindim :) Size bişey sorabilir miyim hamilelikte işten çıkarma durumu oluyor mu bankalarda ben biraz araştırdım olmuyor yönünde bilgi topladım ama sizinde fikrinizi alayım istedim.
İçimi rahatlattın canım teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHayır canım işten çıkarılma olmuyor bende çalışıyorum daha sonrada calismayi düşünüyorum Allah nasip ederse
Şuan ki şubem evime çok yakın olacak metroyla 15 dk bir mesafe var. eğer sorun olursa fazla izin kullanmayadabilirim zamana bırakayım en iyisi.şimdi şöyle canım, işten kimse çıkartılmıyor ama sen ücretsiz iznini uzun tutmak istersen biraz sorun yaratabılırler . şubelerde eleman ihtiyacı cok fazla oluyor ,oyuzden biran önce gelmeni isterler . ben 2 arkadasımda gördüm ,kimse işten çıkartılmadı ama ücretsiz izinlerinin tamamını kullanmak istedikleri için biraz uzak bir şubeye gönderildiler . biliyosun 4 ay ücretli+6 ay ücretsiz iznimiz var.
Bak kaldırdım 24 ümüCnm hakkında hayırlısı olsun inş bu 24 ne cnm sen ist te değilmiydin
Şuan ki şubem evime çok yakın olacak metroyla 15 dk bir mesafe var. eğer sorun olursa fazla izin kullanmayadabilirim zamana bırakayım en iyisi.
Hehehhe böyle oldu seni hergordugumde diom alallala Erzincan mis 24 diom ordamiydi ama ist demiştin kafamdaki soruları ortadan kaldırmış oldun böyle çok güzelsinBak kaldırdım 24 ümü
Bende annemden uzagım cok degıl bır saat ama cok zor oluyorKeskee uyusalar ama hic sanmam :)
Insallah canim tez zamanda kurtulayim şurdan.Tamam burasida cogu insanin memleketi kotulemiyorum ama.Saglik hizmeti sifir.Kanamam olunca gitmistim mecbur devlette h.sonu ebe yok dogum olsa napcaksiniz dedim hemsireye e 3.veya 4.dogumsa biz yaptiriyoruz diyor.Ama bebege bisey olsa sorumluluk almaz.Ay neyse bebegimide kendimide daha fazla germiyim dogru diosun:)
Annecimde 20 gundur yanimdaydi..Kanamam olunca apartopar gelmisti bu aksam gidiyo artik ya doguma gelir yada ben gidince gorurum cok ozluyorum annemiiiibugun cok dertliyim kusura bakma sabah sabah şisirdim kafani 
mutlu olmaz mı insan ya:) iyi bari cinsiyetini birlikte öğrenirsiniz :)Sagol tatlım nasıl mutluyuz nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?