2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sabah bebek gozumun onunde pat diye sehpaya carpti dustu. Ici yanik yanik agldi da allahtn pek uzatmadi,kafasinda bise yok sukur keyfi yerinde emdi falan.. Icim gitti ya asla ama asla adim bile atmam artik o kanepedeyken

Aman canım dikkat et geçmiş olsun ben artık altını yatak odamda yatagin ortasina yatırıp açıyorum. Koltuk kanepe falan tehlikeli artık.

Aman canım dikkat et geçmiş olsun ben artık altını yatak odamda yatagin ortasina yatırıp açıyorum. Koltuk kanepe falan tehlikeli artık.

Oyle korumasiz da birakmiyordum,hemen onumdeydi de elim de uzerindeydi. Su ana kadar hic boyle donmemisti o da buna denk geldi. Sagol cnm kimse yasamaisn boyle seyleri insallah

Bu sabah bebek gozumun onunde pat diye sehpaya carpti dustu. Ici yanik yanik agldi da allahtn pek uzatmadi,kafasinda bise yok sukur keyfi yerinde emdi falan.. Icim gitti ya asla ama asla adim bile atmam artik o kanepedeyken
Grcmis olsun canım... dikkat et bebye allah korumuş canim insalla bir daha olmaz yere kalin bir battaniye ser yerde birak artik besiklerindede sikilıyorlar

ay dikkat et canım ya .. Allah korumuş..geçmiş olsum

Anladm canm yarın dışarı çıkcaz doktora gidicez inşallah dediğin gibi giydireyim bende canm altına uzun tayt giydireeyim üzerinede tshirt üşümüez artk gari inşallah

Çok geçmiş olsun canm ...

Canım çok geçmiş olsun benim yaşadığını yasamissin bir anlik inan Afacanlar kıpır kıpır durmuyirlar ben o günden sonra kanepeye hic koymuyirum yatağın ortasına yada halıya koyuyorum yada yanımda taşıyorum ana kucagiyla

csyrc
Geçmiş olsun cisrik...ay başını okurken bi tuhaf oldum sonra senin soğukkanlı kelimelerinle oh dedim..
Gerçekten büyük dikkat lazım..bizde çekyatı açıp yatıyoruz öne fazla çekmişim ve o boşluğa minik yastığı koymayı unutmuşum..geçenlerde bi ağlama sesi bi girdim oraya sıkışmış
Elim ayağım boşaldı ya düşseydi aşağıya ...
Oy oy yürek kabartısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…