- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.881
Blogda gordum bacak kismi guzel duruyor. Sikmiyor sanki. En cok onun icin istiyorum. Blogcunun yazdigi tasirmada olmamis. Suan indirimde sitesindeMis etiket yap isminin başına @ koyup öyle yaz adını. Tek tek okumazsa eğer görmez sorunu. Bu arada sleepy ıslak mendil gördüm bende merkette ama bez görmedim.
İslak mendili nasil. Fiyati ne kadar
Canim kampanya vardi siparis ettim benValla fiyatını bilmiyorum eşim almış bi kutu içinde 3paket var. Evde ıslak mendil bulundururuz ya bişeyler silmek için. Herhangi bi mendil al dedim onu almış. Gitmiş güllüsünü almış bi de buram buram gül kokuyo
2 paket bez 6 paket 60 li islak mendil 50 tlValla fiyatını bilmiyorum eşim almış bi kutu içinde 3paket var. Evde ıslak mendil bulundururuz ya bişeyler silmek için. Herhangi bi mendil al dedim onu almış. Gitmiş güllüsünü almış bi de buram buram gül kokuyo
Tesekkur ederim bunu gunesli gunlerde yuzune ve koluna bacagına tatilde heryeribe surucem yuze bir zararı yokmuymusSolante 50 faktör verdi dermatolog
Hmm her doktor farklı soyluyor sanırımBioderma 50 faktörü önerdi benim doktor
Indirimde 4 numara + islak mendil 25 tl yaziyor, dun carrefurda 19.90 a gordumBlogda gordum bacak kismi guzel duruyor. Sikmiyor sanki. En cok onun icin istiyorum. Blogcunun yazdigi tasirmada olmamis. Suan indirimde sitesinde
Ben bugün niyetliym çok zorlanmadim benimki de zorla birkaç dakika emdi çok şükür sut var Rabbim rızkını yolluyoKizlar bisey dicem, sabah beri ne su ictim ne bisey yedim, bi nevi oruc.. Zeynoda emmedi uyuzlugu uzerinde bugun, bende sut sagip anneme birakip disari kactim, hava aliyorum... Meme kendi kendine doldu iki kere masallahazcik rahatliktan oldu herhalde... Kendimize firsatlar yararmaliyiz o zaman
Sukurler olsun rabbime...Ben bugün niyetliym çok zorlanmadim benimki de zorla birkaç dakika emdi çok şükür sut var Rabbim rızkını yolluyo
Blw duydum ama uygulamayacagim. Eski usul annelerimizin bizlere uyguladigi . Benim oglan kabiz suan disi yuzunden civik yapiyor. O yuzden pek istemiyorum. Ne kadar yedigi belli olmuyor onda. Bizim evdeki yemekler ona gore degil bence ben bol sebze meyve balik yedirmeyi planliyorum arti kasik mamalari vitaminliSleepy uye oldum numune 3 adet bir alt acma gonderdiler iyi bence bu arada ek gida zamani geliyo blw turkiye diye bisey var duydunuz mu ben onu takip etcem
Ne olduBen size küstüm
Ay atommmm ne iyi yapmışsın...Kizlar bisey dicem, sabah beri ne su ictim ne bisey yedim, bi nevi oruc.. Zeynoda emmedi uyuzlugu uzerinde bugun, bende sut sagip anneme birakip disari kactim, hava aliyorum... Meme kendi kendine doldu iki kere masallahazcik rahatliktan oldu herhalde... Kendimize firsatlar yararmaliyiz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?