2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mis etiket yap isminin başına @ koyup öyle yaz adını. Tek tek okumazsa eğer görmez sorunu. Bu arada sleepy ıslak mendil gördüm bende merkette ama bez görmedim.
Blogda gordum bacak kismi guzel duruyor. Sikmiyor sanki. En cok onun icin istiyorum. Blogcunun yazdigi tasirmada olmamis. Suan indirimde sitesinde

Kizlar bisey dicem, sabah beri ne su ictim ne bisey yedim, bi nevi oruc.. Zeynoda emmedi uyuzlugu uzerinde bugun, bende sut sagip anneme birakip disari kactim, hava aliyorum... Meme kendi kendine doldu iki kere masallah azcik rahatliktan oldu herhalde... Kendimize firsatlar yararmaliyiz o zaman

Ben bugün niyetliym çok zorlanmadim benimki de zorla birkaç dakika emdi çok şükür sut var Rabbim rızkını yolluyo

Sleepy uye oldum numune 3 adet bir alt acma gonderdiler iyi bence bu arada ek gida zamani geliyo blw turkiye diye bisey var duydunuz mu ben onu takip etcem
Blw duydum ama uygulamayacagim. Eski usul annelerimizin bizlere uyguladigi . Benim oglan kabiz suan disi yuzunden civik yapiyor. O yuzden pek istemiyorum. Ne kadar yedigi belli olmuyor onda. Bizim evdeki yemekler ona gore degil bence ben bol sebze meyve balik yedirmeyi planliyorum arti kasik mamalari vitaminli

Zindan iki hece pembem lafta !
Pembe ile kaynanasi aynı odada

Pembedon5
cuma akşam 20.30 da ordaydık minokum 1 er dk kucaklamalarından sonra uyudu.. Bizde uyuduk sabah kahvaltı ve ablamlara gittik cumartesi ablamdaydım.öğlen tekrar uğradık haydi biz gidiyok deidk oğlan cok mızmızdı alamadılar
Bitti gitti
Annemn aldığı künyeyi görmüşte . Daha çeyrek altın takmadı 2 don almış pazardan eymentaa watsaptan attım
Dediki
Yanlış anlamayın biz büyük bişi yapacazda ondan bişi alamadık
Dönerken çok pis söylendim hep laf ...
Çok gıcıklar
Boğabilirim
Hiç konuşmak istemiyom
Ama kocam va
Sinirliyim

Ay atommmm ne iyi yapmışsın...
Gerçekten stres olunca süt müt olmuyo.. Oğlan bugün cok mızmız
Göğsüm daraldı başım zonkluyo sütmü olur hiç
Oturamıyo yatmıyo kalkmıyo uyumuyo emmiyo mızmızmız sürekli kıtır kıtır bodurdanıyo
Diş kalmadı sıkmaktan balkonu yıkadık şimdi leğene yastıkları koydum içinde
Lov yu bebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…