- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.901
Premium care cnm bende olmuyor suan öyle bir sorun bezi taktiktan sonra iç lastiklerini düzeltiyor musun? Ben başlarda öyle yapmıyordum yanlardan çıkıyordu. Gerçi bizim çok b.kumuz yok sanırım. Birde bezi takmaya önce elinle açıp gerdir.
M MazeGuase06cemre29 burda new baby,active baby,baby dry ve bunlarin da bikac turu daha var ondan kafam karisti belki vardir orda da diye. Cunku sizin premium dedignizi kullaniyorum o baby dry dan daha buyuk oluyor her zaman icin. Bi de ici de file gbi rahatsiz ediyo yapisiyo.
Inan bebek de hissediyor ve huzursuz oluyoAy atommmm ne iyi yapmışsın...
Gerçekten stres olunca süt müt olmuyo.. Oğlan bugün cok mızmız
Göğsüm daraldı başım zonkluyo sütmü olur hiç
Oturamıyo yatmıyo kalkmıyo uyumuyo emmiyo mızmızmız sürekli kıtır kıtır bodurdanıyo
Diş kalmadı sıkmaktan balkonu yıkadık şimdi leğene yastıkları koydum içinde
Lov yu bebi
Amaaannn... bosver canim benim kvlerde bişi almadi seninki gene don almis bizimkiler curap bilenem almadilar curapsiz mi galdi yooo takma kafana canooo pembisss salla gutsincuma akşam 20.30 da ordaydık minokum 1 er dk kucaklamalarından sonra uyudu.. Bizde uyuduk sabah kahvaltı ve ablamlara gittik cumartesi ablamdaydım.öğlen tekrar uğradık haydi biz gidiyok deidk oğlan cok mızmızdı alamadılar
Bitti gitti
Annemn aldığı künyeyi görmüşte . Daha çeyrek altın takmadı 2 don almış pazardaneymentaa watsaptan attım
Dediki
Yanlış anlamayın biz büyük bişi yapacazda ondan bişi alamadık
Dönerken çok pis söylendim hep laf ...
Çok gıcıklar
Boğabilirim
Hiç konuşmak istemiyom
Ama kocam va
Sinirliyim
Cnm ise baslicagim için alismasini istiyorum kilo alımı geçen ay 330 gr di bu ay 600 grCanim kilo alimi iyise sutunde iyidir belki sana oyle geliyodur benmkide surekli memede uyuyo uykusu gelsn miz miz. Hic bi şekilde uyumuyo bi yere gtmek zornfa kalssm anneme biraksam uyumaz heralde
yedirirken elıne dikkatini çekecegi bişiler al, onu dene bir de..Kızlar benim bebis kaşık mamasini da yemiyor artık feryat figan 3 5 kaşık tikiyorum.dün en son formül mamaya hipp organik bisküvi kattım onu bile yemedi ki tadı baya şekerli güzel bişi oldu.çok enteresan bir bebeğim var yani başka bebek olsa kesin yerdi eminim. Bu çocuk ben isteyken aç kalacak heralde. Ne sutmus bendeki tiryakisi oldu bebis.yani bol sutumde yok gidim gidim ama bebis aza kanaat ediyor herhal
Yapusjan insanlardan nefret ediyorum gecen hafta düğüne gittim cicugu kucagina almak istedi kv nin komsularu ben vermedim kv "ver nolcak " dedi hepsinin yuzu makyajli opmek icin egildi geri cektim "dedim "yüzü hassas opmeyin" cekildi gitti kv yüzünü asti hemen agzinin icinde bişiler geveledi eve gelince kp ye soylemis bende "baba boyalı boyali opmeye kalkti izin vermedim" dedim ama sinir krizi gexiriyordum icteb ice diyecegim o ki ben kitamiyorum opmeye nillet ne yaomaa calisiyor anlamadımselam kızlar, hayırlı ramazanlar :=)
dün bi bebek magazasına gittik, satıs elemanı yapıstı bebeğime bırakmıyor. kv de de yanımdaydıben önden girdim kendını bi yerdeydı. neyse benı bulamamıs kapının girişinde hem benımkıne bakıyorum hem kv tarıf edıyorum. benımkı aglamaya basladı satıs elamanı '' aglıyor al ıstersen'' dedi. ben sadece yüzüne baktım yorum yapmadım o anda aklım kv çünkü. bebek aglıyor ama yırtmıyor kendını bu arada. neyse döndüm bi baktım kız almıs bebeğimi
yanına gittim bozmadım gülerek aldım kucagından. aglamanın şiddeti arttı '' emzır ıstersen, şurada yer var'' dedi.
neyse girdim, benımkı sinirliyken almıyor meme
cıktım dısarı sakınlestırmeye calısıyorum. ama nereye gıdersem gıdeyım kız peşimde dolanıyor
sakınleşti emzırmeye gırdım. emerken bogazınakaçtı süt, öksürdü bebik.
kız perdeyı araladı '' her şey yolunda mı'' dedi.
ben tabii anlam vermeye calısıyorum, ne ayak bu kız? diye. müşteriler dolanıyor, kız da benım peşimde dolanıyor.
rahat vermedı bi türlü. kıyafet bakıyorum bebegım kucagımda, kız da çenesi vır vır bebekle konusmaya calısıyor. belkı cocugu olmuyordur diye ses etmedım ama cok rahatsız oldum. bende aşırı severdım bebeklerı, ama bu kadar hadsız sekılde degıl.
belkı yeni girmiştir işe, ama bu sekılde yaparsa orada fazla tutmazlar
sırf kızdan dolayı cıktım oradan valla. sülük gibi yapıstı çünkü
Pitikare sleepy e uye oldum ama numune birsey yazmiyordu. Uye olduktan sonra mi gonderiyorlar
csyrc gecmis olsun canim. Bende koltukta birakamiyorum artik hep yerde. Gerci tek biraktirmiyo kendini hanimefendi. Huyu degisti gene ya...
Asıl neden yemeyip içmeyip bunu kayınpederine yetiştirdiğini sorsaydın sen, ne açıklama yapıyorsun ki. Ne gibi bir zihniyetle seni kayınpederine şikayet ediyor, ayrıca kayınpederin ne sıfatla sana hesap soracak ki?Yapusjan insanlardan nefret ediyorum gecen hafta düğüne gittim cicugu kucagina almak istedi kv nin komsularu ben vermedim kv "ver nolcak " dedi hepsinin yuzu makyajli opmek icin egildi geri cektim "dedim "yüzü hassas opmeyin" cekildi gitti kv yüzünü asti hemen agzinin icinde bişiler geveledi eve gelince kp ye soylemis bende "baba boyalı boyali opmeye kalkti izin vermedim" dedim ama sinir krizi gexiriyordum icteb ice diyecegim o ki ben kitamiyorum opmeye nillet ne yaomaa calisiyor anlamadım
Ek gıdaya geçtiyse yediği içtiği bir şey temas ettiği yeri böyle hafif kızartmış olabilir. Bazen mama bile yapıyor, özellikle de içeriği çok yağlıysa. Panik yapma bence hemen, gözlemle bakalım.Kizlar bu neden olmuştur acaba
alerjiye benzıyor. ya da tükürükKizlar bu neden olmuştur acaba
Zaten ondan sonra büyük tartistim onunla hep oyle yapiyor gittim siyledim i kimki dedim benim cocugumu opsun yaa hemde boyali kp im iyudur ciktim yukari dedim anne bir sirunun varsa gelip bana syl ben esime soyluyormuyum dedim en gicik oldugum seydir eskere yansitmak cok buyuk bir sirun olur altindan kalkmayacagim i zaman sylerim ilginc bur kadin yaaAsıl
Asıl neden yemeyip içmeyip bunu kayınpederine yetiştirdiğini sorsaydın sen, ne açıklama yapıyorsun ki. Ne gibi bir zihniyetle seni kayınpederine şikayet ediyor, ayrıca kayınpederin ne sıfatla sana hesap soracak ki?
Türk aile yapısı sakatlıklarla dolu yemin ediyorum, hiç bana göre değil.
benım kv kızının cocugundan dolayı tecrubelı bu konuda. biri kucagına almak istediği zaman '' annesine sorun' dıyo.Yapusjan insanlardan nefret ediyorum gecen hafta düğüne gittim cicugu kucagina almak istedi kv nin komsularu ben vermedim kv "ver nolcak " dedi hepsinin yuzu makyajli opmek icin egildi geri cektim "dedim "yüzü hassas opmeyin" cekildi gitti kv yüzünü asti hemen agzinin icinde bişiler geveledi eve gelince kp ye soylemis bende "baba boyalı boyali opmeye kalkti izin vermedim" dedim ama sinir krizi gexiriyordum icteb ice diyecegim o ki ben kitamiyorum opmeye nillet ne yaomaa calisiyor anlamadım
Ne güzel iste bak dusunuyor hic olmazsabenım kv kızının cocugundan dolayı tecrubelı bu konuda. biri kucagına almak istediği zaman '' annesine sorun' dıyo.
kızı cok kıldı bebegı küçükken çünkü.
mecbur.. valla onların yanında eşime çok kızıyorum bebek içinNe güzel iste bak dusunuyor hic olmazsa
Ben deneyim diyorum ama 9. Aydan itibaren anneme birakirim mebur calisiyorum tabi annemede ogretmm gerek bakalimBlw duydum ama uygulamayacagim. Eski usul annelerimizin bizlere uyguladigi . Benim oglan kabiz suan disi yuzunden civik yapiyor. O yuzden pek istemiyorum. Ne kadar yedigi belli olmuyor onda. Bizim evdeki yemekler ona gore degil bence ben bol sebze meyve balik yedirmeyi planliyorum arti kasik mamalari vitaminli
Tesekkur ederim bunu gunesli gunlerde yuzune ve koluna bacagına tatilde heryeribe surucem yuze bir zararı yokmuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?