2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde premiumda sızdırıyodu hep aktif bebek iyiydi sonradan böyle oldu. 4+ aldım bugün dediğin gibi açıp gerdirdim sonra bağladım. 4 numarayla aynı boyutta sanki ama bel kısmı daha geniş daha iyi kavrıyo bi de paketin üstünde ekstra emici yazıyo. Bakalım nolcak.

QUOTE="csyrc, post: 46804004, member: 699073"]Bu sabah bebek gozumun onunde pat diye sehpaya carpti dustu. Ici yanik yanik agldi da allahtn pek uzatmadi,kafasinda bise yok sukur keyfi yerinde emdi falan.. Icim gitti ya asla ama asla adim bile atmam artik o kanepedeyken[/QUOTE]

Ah canım çok geçmiş olsun. Şükür birşey olmamış. Yine de o anki korku bitirir insanı. Allah bir daha yaşatmasın. Hiçbirimize yaşatmasın.

Ve evet premium care aktif bebekten bir tık büyük. Beni de filesi rahatsız ediyodu. Aktif bebekten memnunduk şimdiye kadar neyse 4+ ya geçtik bakalım nasıl olcak. Burda baby dry hiç görmedim sadece aktif bebek yazıyo bizimkinde.

Inan bebek de hissediyor ve huzursuz oluyo

Amaaannn... bosver canim benim kvlerde bişi almadi seninki gene don almis bizimkiler curap bilenem almadilar curapsiz mi galdi yooo takma kafana canooo pembisss salla gutsin

Canim kilo alimi iyise sutunde iyidir belki sana oyle geliyodur benmkide surekli memede uyuyo uykusu gelsn miz miz. Hic bi şekilde uyumuyo bi yere gtmek zornfa kalssm anneme biraksam uyumaz heralde
Cnm ise baslicagim için alismasini istiyorum kilo alımı geçen ay 330 gr di bu ay 600 gr

yedirirken elıne dikkatini çekecegi bişiler al, onu dene bir de..
benımkı bazen öyle yapıyor hemen elıme seslı bişi alıp gösterıyorum.

selam kızlar, hayırlı ramazanlar :=)
dün bi bebek magazasına gittik, satıs elemanı yapıstı bebeğime bırakmıyor. kv de de yanımdaydıben önden girdim kendını bi yerdeydı. neyse benı bulamamıs kapının girişinde hem benımkıne bakıyorum hem kv tarıf edıyorum. benımkı aglamaya basladı satıs elamanı '' aglıyor al ıstersen'' dedi. ben sadece yüzüne baktım yorum yapmadım o anda aklım kv çünkü. bebek aglıyor ama yırtmıyor kendını bu arada. neyse döndüm bi baktım kız almıs bebeğimi
yanına gittim bozmadım gülerek aldım kucagından. aglamanın şiddeti arttı '' emzır ıstersen, şurada yer var'' dedi.
neyse girdim, benımkı sinirliyken almıyor meme
cıktım dısarı sakınlestırmeye calısıyorum. ama nereye gıdersem gıdeyım kız peşimde dolanıyor
sakınleşti emzırmeye gırdım. emerken bogazınakaçtı süt, öksürdü bebik.
kız perdeyı araladı '' her şey yolunda mı'' dedi.
ben tabii anlam vermeye calısıyorum, ne ayak bu kız? diye. müşteriler dolanıyor, kız da benım peşimde dolanıyor.
rahat vermedı bi türlü. kıyafet bakıyorum bebegım kucagımda, kız da çenesi vır vır bebekle konusmaya calısıyor. belkı cocugu olmuyordur diye ses etmedım ama cok rahatsız oldum. bende aşırı severdım bebeklerı, ama bu kadar hadsız sekılde degıl.
belkı yeni girmiştir işe, ama bu sekılde yaparsa orada fazla tutmazlar
sırf kızdan dolayı cıktım oradan valla. sülük gibi yapıstı çünkü

Yapusjan insanlardan nefret ediyorum gecen hafta düğüne gittim cicugu kucagina almak istedi kv nin komsularu ben vermedim kv "ver nolcak " dedi hepsinin yuzu makyajli opmek icin egildi geri cektim "dedim "yüzü hassas opmeyin" cekildi gitti kv yüzünü asti hemen agzinin icinde bişiler geveledi eve gelince kp ye soylemis bende "baba boyalı boyali opmeye kalkti izin vermedim" dedim ama sinir krizi gexiriyordum icteb ice diyecegim o ki ben kitamiyorum opmeye nillet ne yaomaa calisiyor anlamadım

Pitikare sleepy e uye oldum ama numune birsey yazmiyordu. Uye olduktan sonra mi gonderiyorlar

pitipitikare
sleepy e uye oldum ama numune birsey yazmiyordu. Uye olduktan sonra mi gonderiyorlar

Şimdi sen yazınca baktım, bitmiş sanırım o kampanya. Ama burada bir arkadaş yapmış bak, mail gönder, muhakkak dönerler bence.

csyrc gecmis olsun canim. Bende koltukta birakamiyorum artik hep yerde. Gerci tek biraktirmiyo kendini hanimefendi. Huyu degisti gene ya...

Benimki de tek kalmaya hiç gelmiyor, en istemediğim şeydi. Yeğenim böyle, çok zor oluyor, ablamdan biliyorum. Tek başına kalmaya alışsın istiyorum ama benimki hemen hmmm hmmm hmmm diye bağırıyor peşimden kaynana kılıklı

Asıl
Asıl neden yemeyip içmeyip bunu kayınpederine yetiştirdiğini sorsaydın sen, ne açıklama yapıyorsun ki. Ne gibi bir zihniyetle seni kayınpederine şikayet ediyor, ayrıca kayınpederin ne sıfatla sana hesap soracak ki?
Türk aile yapısı sakatlıklarla dolu yemin ediyorum, hiç bana göre değil.

Zaten ondan sonra büyük tartistim onunla hep oyle yapiyor gittim siyledim i kimki dedim benim cocugumu opsun yaa hemde boyali kp im iyudur ciktim yukari dedim anne bir sirunun varsa gelip bana syl ben esime soyluyormuyum dedim en gicik oldugum seydir eskere yansitmak cok buyuk bir sirun olur altindan kalkmayacagim i zaman sylerim ilginc bur kadin yaa

benım kv kızının cocugundan dolayı tecrubelı bu konuda. biri kucagına almak istediği zaman '' annesine sorun' dıyo.
kızı cok kıldı bebegı küçükken çünkü.

Ben deneyim diyorum ama 9. Aydan itibaren anneme birakirim mebur calisiyorum tabi annemede ogretmm gerek bakalim

Tesekkur ederim bunu gunesli gunlerde yuzune ve koluna bacagına tatilde heryeribe surucem yuze bir zararı yokmuymus

Hayır hayır hiçbir zararı yok. Üstelik benim kızımın cildi aşırı hassas. Onun her yerine kullanıcam. Acıbademin dermatoloğu verdi güveniyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…