2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkiler anlamiyor mecburdan valla benim annem kiyip opemiyor ayda yilda bir grliyor onlsrda opmesin sevsinler ama opmesinle kv zaten almax jucagina ayrimci davraniyor eltiminkini alir pispislar ama benimki Afedersin yirtinsin almaz o yuzden opmesinde cok hassas surati opuldugu an kıpkırmızı oluyor
mecbur.. valla onların yanında eşime çok kızıyorum bebek için
onlarda görüyor

Çöpsüz üzüm bulamadık..

İyi yapmışsın, sessiz kalırsan cesaret bulur hep böyle devam eder. Arada aba altından sopa göstermek lazım.

Yok valla kesinlikle susamam sonra kotu gelin oluyom ama olsun ezdirtmem kendimi yasasin gelinler dayanismasi
Aferin kız, damadımı oyuncak etmesinler bak gelir basarım orayı, ona göre!
Kötü gelin ol boşver, iyi anne olman daha önemli. Evlatlarımız için yaşıyoruz neticede artık.

Canım hassas konular, normalde yorum yapmaktan kaçınırım ama bebişe yazık be güzelim, kendinden önce onu düşün. Ona da günah, sevap işleyelim derken günaha girmeyelim. Zorlanıyorsan bence de tutma.
Canım tutmayacam cok canim sıkıldı denemek istedim ama bekliyor yavrum mizir mizir durmuyor

isteyen alınsın isteyen darılsın. yüzlerine söyle.

Ama dedim ben sana firtinali gunlere giris yaptik 1 ay boyle 1 ay kendimizie kacacak delik bulmaliyiz

Benimki tek kaliyodu, evi bile temizleyebiliyodum yere koyup, simdi tuvalet hak getire

Gecen hastaneye gittigimizde bi kiz opmeye calisti benim kucagimdayken hemen sagdan sola aldim cocugu ay mey yapiyodu, suratimida astim kendi suratimida cevirdim hemen. Pis huylarim var ama seviyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…