- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.921
mecbur.. valla onların yanında eşime çok kızıyorum bebek için
onlarda görüyor
Bizimkiler anlamiyor mecburdan valla benim annem kiyip opemiyor ayda yilda bir grliyor onlsrda opmesin sevsinler ama opmesinle kv zaten almax jucagina ayrimci davraniyor eltiminkini alir pispislar ama benimki Afedersin yirtinsin almaz o yuzden opmesinde cok hassas surati opuldugu an kıpkırmızı oluyor
Copsuz üzüm olaydi daha iyiydi ama esim de uzulurdu yaa onun icin bes sene cektim ayni evde oturmayi ayhh ne dolmusum yaawwÇöpsüz üzüm bulamadık..
Ay canim yaa tutma guzelim ac kalmasin yaa kiyamam ona mama falan ver ac kalmasin yavrucakSütum bitti paşaya çorba verdim beğenmedi su içti bekliyor öyle yavrum ya günler çok uzun ne yapsın paşam oruç tutmak zormus pasayla
İyi yapmışsın, sessiz kalırsan cesaret bulur hep böyle devam eder. Arada aba altından sopa göstermek lazım.Zaten ondan sonra büyük tartistim onunla hep oyle yapiyor gittim siyledim i kimki dedim benim cocugumu opsun yaa hemde boyali kp im iyudur ciktim yukari dedim anne bir sirunun varsa gelip bana syl ben esime soyluyormuyum dedim en gicik oldugum seydir eskere yansitmak cok buyuk bir sirun olur altindan kalkmayacagim i zaman sylerim ilginc bur kadin yaa
Yok valla kesinlikle susamam sonra kotu gelin oluyom ama olsun ezdirtmem kendimi yasasin gelinler dayanismasiİyi yapmışsın, sessiz kalırsan cesaret bulur hep böyle devam eder. Arada aba altından sopa göstermek lazım.
Canım ya yavrum benim bakıyor bana saf saf bir deneyim dedim ama zormusAy canim yaa tutma guzelim ac kalmasin yaa kiyamam ona mama falan ver ac kalmasin yavrucak
Aferin kız, damadımı oyuncak etmesinler bak gelir basarım orayı, ona göre!Yok valla kesinlikle susamam sonra kotu gelin oluyom ama olsun ezdirtmem kendimi yasasin gelinler dayanismasi
Canım hassas konular, normalde yorum yapmaktan kaçınırım ama bebişe yazık be güzelim, kendinden önce onu düşün. Ona da günah, sevap işleyelim derken günaha girmeyelim. Zorlanıyorsan bence de tutma.Canım ya yavrum benim bakıyor bana saf saf bir deneyim dedim ama zormus
Canım tutmayacam cok canim sıkıldı denemek istedim ama bekliyor yavrum mizir mizir durmuyorCanım hassas konular, normalde yorum yapmaktan kaçınırım ama bebişe yazık be güzelim, kendinden önce onu düşün. Ona da günah, sevap işleyelim derken günaha girmeyelim. Zorlanıyorsan bence de tutma.
yok canım hic oyuncak edermiyim ben oyle kaynana olmicimAferin kız, damadımı oyuncak etmesinler bak gelir basarım orayı, ona göre!
Kötü gelin ol boşver, iyi anne olman daha önemli. Evlatlarımız için yaşıyoruz neticede artık.
Bebegimiz daha cok kucuk ben ek guda veriyorum aliyor benimki maşallah ben carsamba tutucam regl oldumdu yarin bitiyor benimkideCanım ya yavrum benim bakıyor bana saf saf bir deneyim dedim ama zormus
Bebegimiz daha cok kucuk ben ek guda veriyorum aliyor benimki maşallah ben carsamba tutucam regl oldumdu yarin bitiyor benimkide
Canım benim pasa 31 ocak doğumlu şubat sayılır veriyorum az az ama daha çok erken ben regl da olmadım dahaBebegimiz daha cok kucuk ben ek guda veriyorum aliyor benimki maşallah ben carsamba tutucam regl oldumdu yarin bitiyor benimkide
isteyen alınsın isteyen darılsın. yüzlerine söyle.Bizimkiler anlamiyor mecburdan valla benim annem kiyip opemiyor ayda yilda bir grliyor onlsrda opmesin sevsinler ama opmesinle kv zaten almax jucagina ayrimci davraniyor eltiminkini alir pispislar ama benimki Afedersin yirtinsin almaz o yuzden opmesinde cok hassas surati opuldugu an kıpkırmızı oluyor
Ama dedim ben sana firtinali gunlere giris yaptik 1 ay boyleAy atommmm ne iyi yapmışsın...
Gerçekten stres olunca süt müt olmuyo.. Oğlan bugün cok mızmız
Göğsüm daraldı başım zonkluyo sütmü olur hiç
Oturamıyo yatmıyo kalkmıyo uyumuyo emmiyo mızmızmız sürekli kıtır kıtır bodurdanıyo
Diş kalmadı sıkmaktan balkonu yıkadık şimdi leğene yastıkları koydum içinde
Lov yu bebi
Benimki tek kaliyodu, evi bile temizleyebiliyodum yere koyup, simdi tuvalet hak getireŞimdi sen yazınca baktım, bitmiş sanırım o kampanya. Ama burada bir arkadaş yapmış bak, mail gönder, muhakkak dönerler bence.
Benimki de tek kalmaya hiç gelmiyor, en istemediğim şeydi. Yeğenim böyle, çok zor oluyor, ablamdan biliyorum. Tek başına kalmaya alışsın istiyorum ama benimki hemen hmmm hmmm hmmm diye bağırıyor peşimden kaynana kılıklı
Gecen hastaneye gittigimizde bi kiz opmeye calisti benim kucagimdayken hemen sagdan sola aldim cocugu ay mey yapiyodu, suratimida astim kendi suratimida cevirdim hemen. Pis huylarim var ama seviyorum kendimiselam kızlar, hayırlı ramazanlar :=)
dün bi bebek magazasına gittik, satıs elemanı yapıstı bebeğime bırakmıyor. kv de de yanımdaydıben önden girdim kendını bi yerdeydı. neyse benı bulamamıs kapının girişinde hem benımkıne bakıyorum hem kv tarıf edıyorum. benımkı aglamaya basladı satıs elamanı '' aglıyor al ıstersen'' dedi. ben sadece yüzüne baktım yorum yapmadım o anda aklım kv çünkü. bebek aglıyor ama yırtmıyor kendını bu arada. neyse döndüm bi baktım kız almıs bebeğimi
yanına gittim bozmadım gülerek aldım kucagından. aglamanın şiddeti arttı '' emzır ıstersen, şurada yer var'' dedi.
neyse girdim, benımkı sinirliyken almıyor meme
cıktım dısarı sakınlestırmeye calısıyorum. ama nereye gıdersem gıdeyım kız peşimde dolanıyor
sakınleşti emzırmeye gırdım. emerken bogazınakaçtı süt, öksürdü bebik.
kız perdeyı araladı '' her şey yolunda mı'' dedi.
ben tabii anlam vermeye calısıyorum, ne ayak bu kız? diye. müşteriler dolanıyor, kız da benım peşimde dolanıyor.
rahat vermedı bi türlü. kıyafet bakıyorum bebegım kucagımda, kız da çenesi vır vır bebekle konusmaya calısıyor. belkı cocugu olmuyordur diye ses etmedım ama cok rahatsız oldum. bende aşırı severdım bebeklerı, ama bu kadar hadsız sekılde degıl.
belkı yeni girmiştir işe, ama bu sekılde yaparsa orada fazla tutmazlar
sırf kızdan dolayı cıktım oradan valla. sülük gibi yapıstı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?