2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Birak bosver ya... Biliyorum insan gicik oluyo ama, hani ihtiyacin oldugundan degilde torunu yani... Bizdede esimin 2 abisi boyle paspal cikti, birine laf ediyoda, buyuk abisine toz konduramiyo, ulan cocuk yasina girecek gormeye gelinmezmi yegen? Ayiptir ya. Fazla uzerine gitmiyorum tabi adam napsin... Uzak olsunlar. Gereksizler

Bende 13 ay sonra ilk defa adet ağrısı çekiyorum bugün. Inşallah olmaz yaa İyiydi böyle. .
Ben ucuncu ayia oldum regl aman okayim yaa ben olmayınca acaba hamilemiyim diye tereddüt te kaliyordum
Canım benim pasa 31 ocak doğumlu şubat sayılır veriyorum az az ama daha çok erken ben regl da olmadım daha
Anladım canim ac kalmasin o zaman onun emmesi daha onemli tutma o zaman
isteyen alınsın isteyen darılsın. yüzlerine söyle.
Soylerim zaten bende susmam anneme syluyorsam onlara hayli soylerim

Aman bosver canim yaa onlarin esyasinami kaldi ayip tabi yaptiklari ama buyuyuncede bize niye yakin davramiyor derler sen bir ikgi gosterdinmiki acaba

kızlar benımkı üzerindekileri çıkarıyor yaa. ayaklarını da agzına sokuyo. çorap tutmuyor artık, ayakları buz sürekli.
bugun sweatını çıkarırken yakaladım. tek kolu cıkarmıstı
Hey maşallah, giyinip soyunmaya başladı desene, eli değmişken duşunu da alsın bari kendi başına.
Şaka bir yana, sıcak mı basıyor acaba minnoşu?
Benimki tek kaliyodu, evi bile temizleyebiliyodum yere koyup, simdi tuvalet hak getire
Hani "s.çtık" derler ya, o galiba böyle bir durumda ortaya çıkmış bir söz, çok manalı

nası dayandın ya bu kadar ramazan hürmetine olsa gerek ...
Amcamlara gitmiştik gelinlerinin yengilcek kızkardeşi vardı 18 lik...
Bildiğin emojileri ablak suratında yaya yaya oğluma yanaştı durdu
Ülüğünü sıkıverecektim
Bugün birilerinin ülüğünü sıkasımda var

Sana katılıyorum
Şükür çok pis bir huyum var inatçılık.. Eşim üzerime gelemez böyle bi durumda ki böyle bi durum olursa hatta olsada küssek

Ama dedim ben sana firtinali gunlere giris yaptik 1 ay boyle 1 ay kendimizie kacacak delik bulmaliyiz
Şiiii...
Kocam duymasın
Zira annene gittik böyle oldu diceam
Ama atom resmen bodurdanıyor veee en fazla sosyal tutarak gezdiriyom onada bodıebodur homur homur ...
Bugün bitiridi beni

Şiiii...
Kocam duymasın
Zira annene gittik böyle oldu diceam
Ama atom resmen bodurdanıyor veee en fazla sosyal tutarak gezdiriyom onada bodıebodur homur homur ...
Bugün bitiridi beni
Zeynoda fena. Ayni anlattiklarindan sinirlerim bozulunca anneme kactim iste, bu aksam donucem. Sen o bahaneyle bu ay sonunda kadar kal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…