- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #88.941
Alerji gibi ya. Degisik bisey yemismiydi?Kizlar bu neden olmuştur acaba
Patikli giydiriyorum ben cikaramasin diye bu sicakta yapacak bisey yokkızlar benımkı üzerindekileri çıkarıyor yaa. ayaklarını da agzına sokuyo. çorap tutmuyor artık, ayakları buz sürekli.
bugun sweatını çıkarırken yakaladım. tek kolu cıkarmıstı
Birak bosver ya... Biliyorum insan gicik oluyo ama, hani ihtiyacin oldugundan degilde torunu yani... Bizdede esimin 2 abisi boyle paspal cikti, birine laf ediyoda, buyuk abisine toz konduramiyo, ulan cocuk yasina girecek gormeye gelinmezmi yegen? Ayiptir ya. Fazla uzerine gitmiyorum tabi adam napsin... Uzak olsunlar. Gereksizlercuma akşam 20.30 da ordaydık minokum 1 er dk kucaklamalarından sonra uyudu.. Bizde uyuduk sabah kahvaltı ve ablamlara gittik cumartesi ablamdaydım.öğlen tekrar uğradık haydi biz gidiyok deidk oğlan cok mızmızdı alamadılar
Bitti gitti
Annemn aldığı künyeyi görmüşte . Daha çeyrek altın takmadı 2 don almış pazardan @eymentaa watsaptan attım
Dediki
Yanlış anlamayın biz büyük bişi yapacazda ondan bişi alamadık
Dönerken çok pis söylendim hep laf ...
Çok gıcıklar
Boğabilirim
Hiç konuşmak istemiyom
Ama kocam va
Sinirliyim
Ben ucuncu ayia oldum regl aman okayim yaa ben olmayınca acaba hamilemiyim diye tereddüt te kaliyordumBende 13 ay sonra ilk defa adet ağrısı çekiyorum bugün. Inşallah olmaz yaaİyiydi böyle. .
Anladım canim ac kalmasin o zaman onun emmesi daha onemli tutma o zamanCanım benim pasa 31 ocak doğumlu şubat sayılır veriyorum az az ama daha çok erken ben regl da olmadım daha
Soylerim zaten bende susmam anneme syluyorsam onlara hayli soylerimisteyen alınsın isteyen darılsın. yüzlerine söyle.
patikliyi çıkarıyor zaten. patiksiz olsa çıkaramaz altını:=)Patikli giydiriyorum ben cikaramasin diye bu sicakta yapacak bisey yok
Aman bosver canim yaa onlarin esyasinami kaldi ayip tabi yaptiklari ama buyuyuncede bize niye yakin davramiyor derler sen bir ikgi gosterdinmiki acabaBirak bosver ya... Biliyorum insan gicik oluyo ama, hani ihtiyacin oldugundan degilde torunu yani... Bizdede esimin 2 abisi boyle paspal cikti, birine laf ediyoda, buyuk abisine toz konduramiyo, ulan cocuk yasina girecek gormeye gelinmezmi yegen? Ayiptir ya. Fazla uzerine gitmiyorum tabi adam napsin... Uzak olsunlar. Gereksizler
Kilotlu corap giydir canim ince olanlardan altinada corap giydir cikaramazpatikliyi çıkarıyor zaten. patiksiz olsa çıkaramaz altını:=)
Elimde birsey yoktu. Kusmustu benim bebis. Kendi islak mendili ile silmistim agzini. Oyle olmustu. Biraz daha kucuk parca parca agiz kenarinda. Birsey degdirmistir agzina. Gecmisti benimki bur kac saatteKizlar bu neden olmuştur acaba
Hey maşallah, giyinip soyunmaya başladı desene, eli değmişken duşunu da alsın bari kendi başına.kızlar benımkı üzerindekileri çıkarıyor yaa. ayaklarını da agzına sokuyo. çorap tutmuyor artık, ayakları buz sürekli.
bugun sweatını çıkarırken yakaladım. tek kolu cıkarmıstı
Hani "s.çtık" derler ya, o galiba böyle bir durumda ortaya çıkmış bir söz, çok manalıBenimki tek kaliyodu, evi bile temizleyebiliyodum yere koyup, simdi tuvalet hak getire
Hatun direk alt picamayi cikarmaya baslamis masallah :))) bizimki daha corap cikarma, ust degistirmeme, bez degistirirken donme ayarinda :))patikliyi çıkarıyor zaten. patiksiz olsa çıkaramaz altını:=)
Insallah gecici bir donemdirHey maşallah, giyinip soyunmaya başladı desene, eli değmişken duşunu da alsın bari kendi başına.
Şaka bir yana, sıcak mı basıyor acaba minnoşu?
Hani "s.çtık" derler ya, o galiba böyle bir durumda ortaya çıkmış bir söz, çok manalı
Aynen, sonrada amcayi dayisi vs. Tanimiyo derler. Tanimasin gelmeyen adami, gerek yok.Aman bosver canim yaa onlarin esyasinami kaldi ayip tabi yaptiklari ama buyuyuncede bize niye yakin davramiyor derler sen bir ikgi gosterdinmiki acaba
Aynen canim gerek yokAynen, sonrada amcayi dayisi vs. Tanimiyo derler. Tanimasin gelmeyen adami, gerek yok.
Inan bebek de hissediyor ve huzursuz oluyo
selam kızlar, hayırlı ramazanlar :=)
dün bi bebek magazasına gittik, satıs elemanı yapıstı bebeğime bırakmıyor. kv de de yanımdaydıben önden girdim kendını bi yerdeydı. neyse benı bulamamıs kapının girişinde hem benımkıne bakıyorum hem kv tarıf edıyorum. benımkı aglamaya basladı satıs elamanı '' aglıyor al ıstersen'' dedi. ben sadece yüzüne baktım yorum yapmadım o anda aklım kv çünkü. bebek aglıyor ama yırtmıyor kendını bu arada. neyse döndüm bi baktım kız almıs bebeğimi
yanına gittim bozmadım gülerek aldım kucagından. aglamanın şiddeti arttı '' emzır ıstersen, şurada yer var'' dedi.
neyse girdim, benımkı sinirliyken almıyor meme
cıktım dısarı sakınlestırmeye calısıyorum. ama nereye gıdersem gıdeyım kız peşimde dolanıyor
sakınleşti emzırmeye gırdım. emerken bogazınakaçtı süt, öksürdü bebik.
kız perdeyı araladı '' her şey yolunda mı'' dedi.
ben tabii anlam vermeye calısıyorum, ne ayak bu kız? diye. müşteriler dolanıyor, kız da benım peşimde dolanıyor.
rahat vermedı bi türlü. kıyafet bakıyorum bebegım kucagımda, kız da çenesi vır vır bebekle konusmaya calısıyor. belkı cocugu olmuyordur diye ses etmedım ama cok rahatsız oldum. bende aşırı severdım bebeklerı, ama bu kadar hadsız sekılde degıl.
belkı yeni girmiştir işe, ama bu sekılde yaparsa orada fazla tutmazlar
sırf kızdan dolayı cıktım oradan valla. sülük gibi yapıstı çünkü
EymentttttKizlar bu neden olmuştur acaba
Aynen öle şekerim..
Sana katılıyorumAsıl
Asıl neden yemeyip içmeyip bunu kayınpederine yetiştirdiğini sorsaydın sen, ne açıklama yapıyorsun ki. Ne gibi bir zihniyetle seni kayınpederine şikayet ediyor, ayrıca kayınpederin ne sıfatla sana hesap soracak ki?
Türk aile yapısı sakatlıklarla dolu yemin ediyorum, hiç bana göre değil.
Şiiii...Ama dedim ben sana firtinali gunlere giris yaptik 1 ay boyle1 ay kendimizie kacacak delik bulmaliyiz
Zeynoda fena. Ayni anlattiklarindanŞiiii...
Kocam duymasın
Zira annene gittik böyle oldu diceam
Ama atom resmen bodurdanıyor veee en fazla sosyal tutarak gezdiriyom onada bodıebodur homur homur ...
Bugün bitiridi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?