2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kırmak istemedim. benımkı yabancı aldıgı zaman ağlıyor yırttım ordan

Hatun direk alt picamayi cikarmaya baslamis masallah :))) bizimki daha corap cikarma, ust degistirmeme, bez degistirirken donme ayarinda :))
ama çok gıcık bişi. valla bi yandan dönüyor, bi yandan üstünü çıkarıyor. otursalarda bari işimiz kolaylaşsa
zaten oyun parkı alıp içine atcam naparsa yapsın

yok ev sıcak değil. patikli diye çıkarıyor altını. üstünü çıkaramaz sanıyordum
bi baktım tek kolunu cıkarmıs zilli
valla nereye saldıracagını şaşıırıyor

Sütum bitti paşaya çorba verdim beğenmedi su içti bekliyor öyle yavrum ya günler çok uzun ne yapsın paşam oruç tutmak zormus pasayla
Çok şükür benim iyiydi yaramaz emmek istemiyordu ama. Böyle giderse tutmmaya devam edecm ınş.

evet hissediyor . Fark ettimde uyurken ağlarsa kucağıma eyvah uyandı diye pışlarsam daha çok yırtıyor bebek bu uyanır ağlar dersem ve relaks olursam kucağımda mırmır yaparaakk dalıyor
Parmak kadar lar an müthiş bir algılamaları var subhanallah

Sana katılıyorum
Şükür çok pis bir huyum var inatçılık.. Eşim üzerime gelemez böyle bi durumda ki böyle bi durum olursa hatta olsada küssek
Hayırdır pembe esin bir kabahat islediyse keselim cezasini

Daha bana ugramadi

Canim. Maşallah minnosuna benim ki dayanamadı 530 dan sonra sut tamamen bitti uyumadi da ac mizir mizir çorba verdim beğenmedi su verdim içti yemek zor yedim inan emdi sarıldı memeye yavrum uyudu çok canım sıkıldı

alerjiye benzıyor. ya da tükürük

Alerji gibi ya. Degisik bisey yemismiydi?

Elimde birsey yoktu. Kusmustu benim bebis. Kendi islak mendili ile silmistim agzini. Oyle olmustu. Biraz daha kucuk parca parca agiz kenarinda. Birsey degdirmistir agzina. Gecmisti benimki bur kac saatte

Eymenttttt alerjik bişimi sadece ağız kenarında mı...
Yavruşum geçmiş olsun ..
kızlar çok sağolun ama geçti ne olduğunu çözemedim

Kızlar benim zıpır çok sabırsız.. kaşık maması hazırladım .. soğuması için karıştırırken yırttı kendini.. neymiş hemen ağzına verecekmişim.. Babası aldı kucağına sakinleşti de ondan sonra yedi beyefendi
Bu arada bi tane kaşık maması aldım pirinçli onu verdim tadı çok güzeldi ben bile yedim

Şahidim gördüm

bu arada patikli alt giydirmeyin artık.. bebeler parmak ucuna basarmış bu aralar giydirirseniz.. doktorların istediği tam basmasıymış.. ben giydirmiyorum
Patikli alt mı biz hani çorabı atalı
Şuan şortla içerde uyuyor hemde türk atletli soyun şu minnoşları ya havalar sıcak... Nası alışırsa öyle gider

Valla sabırsız şahidim ınanananaıananna diyo velet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…