2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

K.v kocam oglum ben memlekete geldik esimin babannesi dedesinin yanina dunden zaten kavgaliyiz yine biseyler bulup kavga etti benimle bugunde gotur beni birak o zaman dedim tamm gidiyosun sen kendin dedi ara annenleride cuma yolluyorum seni dedi bu arada kv yanimiza geldi tam cagir annenide soyle diyodum..ona da soyledi bitti gitsin gonderiyorum annesinin yanina ..o da sacmalamayin yapmayin falan vs. O saatten beri konusmuyorz o sinirle annemi ariyodum sonra bu kadar uzaktan boyle biseyi soyleyip canlarini sıkmım dedim..şok olur eminim evet hersey bizim icin ama oyle cokk severek evlendikki birbirimizi cogu insanin gozu hala bizde ama biz sinirlenince ne dedigini bilmeyen birileri haline donustuk ne kadar zor biseymis bu evlilik olayi oglumuda alip basip gitmek istiyorun buralardan ben onun bu laflarinin birine katlancak biri degilim gurur asilik kirilgan bir kalp evet biraz da sabir hepsi mevcut bende..

Sakin ol cnm hemen ailelere yansitmayin daha da buyuyor olaylar

Bence sadece sende değil...
Hepimizde var ..
Bence aileler sebebi ile eşler arası geriliyor..erkekler için idare edebilme kabiliyetleri son derece zor..en güzeli mekan değişikliği..

Bende bazen kapıyı çarpıp çıkmak istiyorum..

Hangi ara yenilendi paketi
9tl ye 1cb almış aylık 29 tl sabit olan faturasına..kuzenden wifi yapınca sadece kapıya yakın kanepede çekiyor ya
Sinir oldum bende alıcam ama 3 güne geliyor
Bugün sessiz bişidi kendisi ..
Gözüme batmadı ama yinede boğasıö var
Zira annesi fıs fıs bişi diyordu ben girince sustu ve oğluna sana da bişi dnmiyor dedi
Merak içindeyim..

Patikli alt mı biz hani çorabı atalı
Şuan şortla içerde uyuyor hemde türk atletli soyun şu minnoşları ya havalar sıcak... Nası alışırsa öyle gider
Ankarada hava hava dalgalı bir sıcak bir soğuk dışarısı sıcak ama ev soğuk ben hala iki kat giydiriyorum battaniye ince kundağa da devam

Kendi analari bise diyonce anlatmiyolar dimi.. Bizimkide mangala cagirilmayinca mortingen oldu

Aynen pembenin dediği gibi herkesin bir sıkıntısı var biz esimle çok iyiyiz ama onun ailesiyle bir bozuldu aramiz esle de bozuluyor artik konusmiyoruz konuyu acmiyiruz yoksa kavga ediyoruz evlilik çok zor bekar günlerimi çok çok özledim ne guzel ise gidiyordum arabam vardı geziyordum ah ah eski günler ama şuan kucagimizda dünyanın en tatlı şeyleri var o yüzden her şey onlar için katlaniyiruz olumlu düşün canini sıkma minnosuna sarıl kokusuyla unut herşeyi

Bende.. Dün öldürecektim nerdeyse.. Maas kartina el koydum artik bende .. N.h alir

ama çok gıcık bişi. valla bi yandan dönüyor, bi yandan üstünü çıkarıyor. otursalarda bari işimiz kolaylaşsa
zaten oyun parkı alıp içine atcam naparsa yapsın
Giydirirken bide kiyafetlerini tutuyor hepten zorlasiyor is nasil bir oyun parki bu sur? Fotografini atarmisin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…