- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.001
Bende başka bi uyutma yontemi bulmak istyrm memeyi bırakana kadar boyle uyursa birakinca zorlanirim gecen ay niye az almski bizimkide iki gundr meme reddediyo normalde biraksam 24 saat emen bebek noldu anlamadmCnm ise baslicagim için alismasini istiyorum kilo alımı geçen ay 330 gr di bu ay 600 gr
Kim bunu diyen esin mi benmkide arkadaslariyla tatile gitcekms oyle diyoAkyakaya kahvaltiya gidecekmis yok marmarise tatile gitcekmis yok fethiye ölü denize gitcekmiş yok antalyayi merak ediuomuş oraya gitcekmiş
Canim tutma ya bende denicektm bugn annrm hocaya sormus eger sutu azalirsa cocugun rizkina engel oldugum icin gunaha girermsm daha sonra tutsun demisCanım ya yavrum benim bakıyor bana saf saf bir deneyim dedim ama zormus
Evet benimki benle gitmek istiyo ben gitmek istemiyorumKim bunu diyen esin mi benmkide arkadaslariyla tatile gitcekms oyle diyo
Yok benmki tek basina tatile cikcakms kendi kendine planlar yapilms helenbi gitsnEvet benimki benle gitmek istiyo ben gitmek istemiyorum
mesajlara cevap niye vermyo tek begeniyo niyeki
Ben ucuncu ayia oldum regl aman okayim yaa ben olmayınca acaba hamilemiyim diye tereddüt te kaliyordum
Anladım canim ac kalmasin o zaman onun emmesi daha onemli tutma o zaman
Soylerim zaten bende susmam anneme syluyorsam onlara hayli soylerim
K.v kocam oglum ben memlekete geldik esimin babannesi dedesinin yanina dunden zaten kavgaliyiz yine biseyler bulup kavga etti benimle bugunde gotur beni birak o zaman dedim tamm gidiyosun sen kendin dedi ara annenleride cuma yolluyorum seni dedi bu arada kv yanimiza geldi tam cagir annenide soyle diyodum..ona da soyledi bitti gitsin gonderiyorum annesinin yanina ..o da sacmalamayin yapmayin falan vs. O saatten beri konusmuyorz o sinirle annemi ariyodum sonra bu kadar uzaktan boyle biseyi soyleyip canlarini sıkmım dedim..şok olur eminim evet hersey bizim icin ama oyle cokk severek evlendikki birbirimizi cogu insanin gozu hala bizde ama biz sinirlenince ne dedigini bilmeyen birileri haline donustuk ne kadar zor biseymis bu evlilik olayi oglumuda alip basip gitmek istiyorun buralardan ben onun bu laflarinin birine katlancak biri degilim gurur asilik kirilgan bir kalp evet biraz da sabir hepsi mevcut bende..
Ankarada hava hava dalgalı bir sıcak bir soğuk dışarısı sıcak ama ev soğuk ben hala iki kat giydiriyorum battaniye ince kundağa da devam
Bende.. Dün öldürecektim nerdeyse.. Maas kartina el koydum artik bende .. N.h alir
Mesela bizdede esim benden cok ilgi bekliyor. Bebek olduktan sonra kendisi bebeklesti iyice. bazen resmen zeynebi kiskaniyomus gibi hissediyorum, neden huysuzlaniyorsun diyorum soyluyorum bu sekilde, elini benden cekince sudan cikmis baliga dondum diyor
Kıaz kim oAkyakaya kahvaltiya gidecekmis yok marmarise tatile gitcekmis yok fethiye ölü denize gitcekmiş yok antalyayi merak ediuomuş oraya gitcekmiş
Nikine küfreden Müslüman olsa
Pembedon05 vs. Secmurat05
İki çocuğu var..bide cocuktan beter kocası varYa haftada bi ili satır yazıyorum. Bana bile geliyor. Çok tatlı ama yaa. Tanımak istiyorum onu.Tenezzül edip cevap da vermiyor size
Benceee
Kıazz donumu cıkarıp attım kaldım mı sana penpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?