2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ise baslicagim için alismasini istiyorum kilo alımı geçen ay 330 gr di bu ay 600 gr
Bende başka bi uyutma yontemi bulmak istyrm memeyi bırakana kadar boyle uyursa birakinca zorlanirim gecen ay niye az almski bizimkide iki gundr meme reddediyo normalde biraksam 24 saat emen bebek noldu anlamadm

Senin dünkü sıkıntının sebebi belli oldu.
Aaah ah, ne diyeyim. Hayat zaten yeterince zor. Gel el ele verelim, yavrumuz kucağımızda, sevgimizle duralım hayata karşı diyeceğine, bazen insanoğlu kaşınıyor işte. Sen yine çok mantıklı yaklaşmışsın, ailene aksettirmemen çok iyi olmuş. O da dalgalanır da durulur merak etme. Severek evlendik diyorsun, o aşk biter mi öyle bir anda. Üstelik aşkınızın pırlantası kucağımızdayken.
Sen biraz kafa dinle, sal nadasa ruhunu. Su akar yolunu bulur...

neden bu böyle..
Al birini vur ötekini...
Annemdeyiz şurda. 4 gün kaldı döneceğiz..
Sıkıyorum dişimi..
Çorabım nerde donum nerde tişört kirli..

Ya haftada bi ili satır yazıyorum. Bana bile geliyor. Çok tatlı ama yaa. Tanımak istiyorum onu. Tenezzül edip cevap da vermiyor size
İki çocuğu var..bide cocuktan beter kocası var cocuklara el izi alıyor ordan hoopp kocası banada banada diyor oluyor mu sana 30 lira 300 lira
Yani ayten ağlıyor
....pembe yanaklı ,ortaca boylu hafif etine dolgun ,tıkır tıkır yürüyüşlü ,saçı tepede topuz,evhamlıca yapılı ,telaşlı elada gözlüce ,güler yüzlü evine düşkün,sabırsız ,aceleci hiiiii aaaa ayy seslerinin ağzından eksik olmadığı kocada dahil evlatlarının nazını çeken türk kahvesine düşkün bir şey hayal ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…