2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Beğene beğene geldim secmurat gibi. Gözüm şaşı oldu. pitipitikare bi derdin var gibi dök içini rahatla @neslihan3434 istemem gız ikiz gibi ne o öyle. Bu arada yoldaydim anneme geldim bir haftaligina. Oh yuzcem havuza gircem kızıma da şişme havuz almış ananesi onu da yüsdürcem. Bol bol dinlenicem. Aylar sonra gelen rahatlık. . Nihayet

Ohh gez cemre29 gez ben cok sinirliyim birilerinie catasim var

Oğluşa kanguru almak istiyorum. Ama ergo baby istiyorum ve fakat çok pahalı. Babası almak istemiyo bir ton ıvır zıvır aldın ulen yeteerr diyo. Bir çıngırağa 30 teelaa verdiriyosun bana diyo çok para harcıyosun diyo
2. El buldum 100 liraya taam bakarız dedi. Satcek olan kadın cevap vermiyo mesajlarıma

Bu aradaa tatile kesin karar verdik inşallah olimposa gitcez ilk defa. Bugün rezervasyonumuzu yaptırdık bir allah izin verirse bayramda ailelerle bayramlaşıp tüyecez

Gözümüzü kararttık ama ulen inşallah problem olmaz bebişle

Kız pembik düşündün durdun @secmurat05 in hayalini mi kurdun

Gündüz uyku diye ölüyorum oğlan uyumuyo daima benimle ilgilen diyo el ele göz göze konuşuyoruz oynuyoruz geziyoruz evin içinde bitap düşmezsem dışarıya çıkıyoruz ne iş güç yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum Atom heart mother atomun dediği gibi tufaalete zor gidiyorum. Gece uyutuyorum yawruyu benim uykum kaçıyo. Sonra özlüyorum oğluşumu o uyurken

Ulen tiroidim bozulmayaydı iğne ipliğe dönerdim ben bu tempoyla

Gözün aydın olsun, anne yanı 5 yıldızlı ultra herşey dahil valla. Sefan olsun.

Ohh gez cemre29 gez ben cok sinirliyim birilerinie catasim var

Noldu kız dünür? Hele anlat bakalım?

Çok iyi yapmışsın, gözünü korkutma, yazları görüyoruz 7 çocuklu rus aileler o otel senin bu plaj benim geziyorlar. Sen de hayli hayli altından kalkarsın. Şimdiden bol eğlenceli bir tatil diliyorum

Piti dertleşelim dertleşelim demiş gitmiş yatmış
Kız yatmadım, bebe mıkırdandı. Onunla uğraştım az. Bir de üzerinize afiyet duş aldım. Temizlik yapmıştım, terimle kalmıştım valla. Öyle yatamam ben hayatta. Hemen bi şampuan bi sabun yaptım kendime geldim.

Piti dertleşelim diye herkesi buraya dikti ekti gitti
pitipitikare
Kız günahımı koymamış almışınız haa, geldik aha burdayık

O pitiyi varyauykumuzu kacirdon gettin piti bu dunure yapılır mi
pitipitikare pitiiii gaaak dertlescukk gak giiizzz
Dertler derya olmuş ben de bir sandaaaağl

Maze ben kanguru aldığıma pişman oldum yaa acıyorum ona verdiğim paraya. Hiç rahat edemedi kızım içinde. Belki de modeli iyi seçemedim bilmiyorum ama bi hevesle alıp kenara attığım şeylerden biri oldu o da.
Kemere balayinda gitmiştik biz çok güzel. Olimposa gitmişken phaselis antik kentine de gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…