- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.041
Çok pissin yaa:)cevap yazdım
Minnoşu besledim kız, keyfimden mi sanki. Hava da ne güzel ha, tam balkonda ayak uzatıp hayal kurmalık. Serin serin, sakin sessizsenin keyfinimi beklicez
Yok canım allah olmayanlara virsin sana virsin som agzini açma kiazzzOndan sonra gelsin üçüncü
Ohh gezBeğene beğene geldim secmurat gibi. Gözüm şaşı oldu.pitipitikare bi derdin var gibi dök içini rahatla @neslihan3434 istemem gız ikiz gibi ne o öyle. Bu arada yoldaydim anneme geldim bir haftaligina. Oh yuzcem havuza gircem kızıma da şişme havuz almış ananesi onu da yüsdürcem. Bol bol dinlenicem. Aylar sonra gelen rahatlık. . Nihayet
Ohh gezcemre29 gez ben cok sinirliyim birilerinie catasim var
Hayırdır nesli kime kızdın?
Gezeyim kız hakkımdır artık. Nerdeyse çocuk doğduğundan beri yeni geldim.
Kiz piti gelini uyuttun mu gelinime iyi bak hee vu arada gelinimin adı neydipitipitikare
İki çocuğu var..bide cocuktan beter kocası varcocuklara el izi alıyor ordan hoopp kocası banada banada diyor oluyor mu sana 30 lira 300 lira
Yani ayten ağlıyor
....pembe yanaklı ,ortaca boylu hafif etine dolgun ,tıkır tıkır yürüyüşlü ,saçı tepede topuz,evhamlıca yapılı ,telaşlı elada gözlüce ,güler yüzlü evine düşkün,sabırsız ,aceleci hiiiii aaaa ayy seslerinin ağzından eksik olmadığı kocada dahil evlatlarının nazını çeken türk kahvesine düşkün bir şey hayal ediyorum ben
İnci canım, damadın adı ne?Kiz piti gelini uyuttun mu gelinime iyi bak hee vu arada gelinimin adı neydipitipitikare
Gez tabi canim saka yaptim. Kendimi dislanmis gibi hissediyorum kv ye sinirlendim
Ayaz canim nirdesin seeen heeİnci canım, damadın adı ne?
Beğene beğene geldim secmurat gibi. Gözüm şaşı oldu.pitipitikare bi derdin var gibi dök içini rahatla @neslihan3434 istemem gız ikiz gibi ne o öyle. Bu arada yoldaydim anneme geldim bir haftaligina. Oh yuzcem havuza gircem kızıma da şişme havuz almış ananesi onu da yüsdürcem. Bol bol dinlenicem. Aylar sonra gelen rahatlık. . Nihayet
Ohh gezcemre29 gez ben cok sinirliyim birilerinie catasim var
Oğluşa kanguru almak istiyorum. Ama ergo baby istiyorum ve fakat çok pahalı. Babası almak istemiyo bir ton ıvır zıvır aldın ulen yeteerr diyo. Bir çıngırağa 30 teelaa verdiriyosun bana diyo çok para harcıyosun diyo
2. El buldum 100 liraya taam bakarız dedi. Satcek olan kadın cevap vermiyo mesajlarıma
Bu aradaa tatile kesin karar verdik inşallah olimposa gitcez ilk defa. Bugün rezervasyonumuzu yaptırdık bir allah izin verirse bayramda ailelerle bayramlaşıp tüyecez
Gözümüzü kararttık ama ulen inşallah problem olmaz bebişle
Kız yatmadım, bebe mıkırdandı. Onunla uğraştım az. Bir de üzerinize afiyet duş aldım. Temizlik yapmıştım, terimle kalmıştım valla. Öyle yatamam ben hayatta. Hemen bi şampuan bi sabun yaptım kendime geldim.Piti dertleşelim dertleşelim demiş gitmiş yatmış
Kız günahımı koymamış almışınız haa, geldik aha burdayık
Dertler derya olmuş ben de bir sandaaaağlO pitiyi varyauykumuzu kacirdon gettin piti bu dunure yapılır mi
pitipitikare pitiiii gaaak dertlescukk gak giiizzz
Oğluşa kanguru almak istiyorum. Ama ergo baby istiyorum ve fakat çok pahalı. Babası almak istemiyo bir ton ıvır zıvır aldın ulen yeteerr diyo. Bir çıngırağa 30 teelaa verdiriyosun bana diyo çok para harcıyosun diyo
2. El buldum 100 liraya taam bakarız dedi. Satcek olan kadın cevap vermiyo mesajlarıma
Bu aradaa tatile kesin karar verdik inşallah olimposa gitcez ilk defa. Bugün rezervasyonumuzu yaptırdık bir allah izin verirse bayramda ailelerle bayramlaşıp tüyecez
Gözümüzü kararttık ama ulen inşallah problem olmaz bebişle
Disladim zati icimi doktum ohhhNiye kız sen dışlayaydın onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?