- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.061
Gözün aydın olsun, anne yanı 5 yıldızlı ultra herşey dahil valla. Sefan olsun.
Noldu kız dünür? Hele anlat bakalım?
Çok iyi yapmışsın, gözünü korkutma, yazları görüyoruz 7 çocuklu rus aileler o otel senin bu plaj benim geziyorlar. Sen de hayli hayli altından kalkarsın. Şimdiden bol eğlenceli bir tatil diliyorum
Kız yatmadım, bebe mıkırdandı. Onunla uğraştım az. Bir de üzerinize afiyet duş aldım. Temizlik yapmıştım, terimle kalmıştım valla. Öyle yatamam ben hayatta. Hemen bi şampuan bi sabun yaptım kendime geldim.
Kız günahımı koymamış almışınız haa, geldik aha burdayık
Dertler derya olmuş ben de bir sandaaaağl
Maze ben kanguru aldığıma pişman oldum yaa acıyorum ona verdiğim paraya. Hiç rahat edemedi kızım içinde. Belki de modeli iyi seçemedim bilmiyorum ama bi hevesle alıp kenara attığım şeylerden biri oldu o da.
Kemere balayinda gitmiştik biz çok güzel. Olimposa gitmişken phaselis antik kentine de gidin.
Bakin sindi kizlar haksız miyim soylen bakim sindi kocis geldi biraz tartistik anasina gitti sonra ust katta oturuuo kv bizim sesimizi duymus tam asagi inerken benim öküz gitti icerigini bilmeden balkonda bana saydiriyor kv bende duydum ciktim bir hisimla kp uyuyordu duymamis o beni tutar cogunlukla ama bildiginiz gibi değil hakaretler vs. Neyse ciktim afzima geleni soyledim tabi edep çerçevesinde sinra asagi indim bizimki geldi konuamsmadim hakli oldugumu biliyordu cicuklarimu giydirdim tam anneme gidicektim kp geldi kizim yapma etme otur muhattap olma bebimki ozur diledi ana ben barismadim kv ye dedim artık yuzune bakmam gelmem tirunlarini gormek istersen oglun getirsin gir hic umrumda değil artik cok sinirlendim artik gotusmucem onla ne halleri varsa gorsunler
İnci canım, damadın adı ne?
Ayaz canim nirdesin seeen hee
Bakin sindi kizlar haksız miyim soylen bakim sindi kocis geldi biraz tartistik anasina gitti sonra ust katta oturuuo kv bizim sesimizi duymus tam asagi inerken benim öküz gitti icerigini bilmeden balkonda bana saydiriyor kv bende duydum ciktim bir hisimla kp uyuyordu duymamis o beni tutar cogunlukla ama bildiginiz gibi değil hakaretler vs. Neyse ciktim afzima geleni soyledim tabi edep çerçevesinde sinra asagi indim bizimki geldi konuamsmadim hakli oldugumu biliyordu cicuklarimu giydirdim tam anneme gidicektim kp geldi kizim yapma etme otur muhattap olma bebimki ozur diledi ana ben barismadim kv ye dedim artık yuzune bakmam gelmem tirunlarini gormek istersen oglun getirsin gir hic umrumda değil artik cok sinirlendim artik gotusmucem onla ne halleri varsa gorsunler
Sağol kız piti inşallah iyi geçerpitipitikare
İnşallahh yakınlardaki yerleri de gezeceğük oğlan izin verirse 5 buçuk aylık olcak o zamana.
Ben de kanguru istemiyodum hiç bakıyodum falan ama rahatsız ve kullanışsız geliyodu. Ergo baby i görünce fikrim değişti.
Inci Ayaz. Ne güzelmiş adlarıAdlarıyla yasasinlar. Burda herkesin gelini damadı var valla benim kız evde kaldı.
Daha yazamam... anlayanlar anlamayanlara anatsinNesli bişey diyimi..
Hiç bişey anlamadım
Seninkinide buyuk ogkana aliriz nolmis kiz
Nesli neden evinden gidiyorsun? Ben bu anneye gitmeyi hiç bir zaman doğru bulmadım. Öncelikle sen de o evin annesisin, annenin evini nasıl kale olarak görüyorsan kendi kaleni de savunmayı bileceksin, öyle düşmana bırakıp çıkma hemen! Ayrıca, eşin yanlış yapmış ama sen arkanı dönüp gidersen daha iyi olmayacak. Hatta haklıyken haksız duruma düşeceksin. Demek konuşacak ya da savunacak bir şeyi yok ki kaçtı gibi olur. Güçlü ol, güçlü dur. Sen annesin be kızım, senin gücün hiç bir şeyden değilse bile yavrularından geliyor. Çocuklarına ver kendini, eşini yok say. Ondan sonra o da yavaş yavaş yanaşır sana, hele ki sen tüm sevgin ve şefkatinle onun yavrularına sıcaklığını sunarken dayanamaz, sokulmak ister sana. Annesine gitme sebebi de bu zaten, koruyup kollayan anne modeli. Sen o modeli ona, onun gözünün önünde sergile, inan uzaklara gitmek yerine o da sana gelir. Çünkü yaş kaç olursa olsun erkekler anaçlık arıyor canım benim, anaçlık onları etkiliyor.Bakin sindi kizlar haksız miyim soylen bakim sindi kocis geldi biraz tartistik anasina gitti sonra ust katta oturuuo kv bizim sesimizi duymus tam asagi inerken benim öküz gitti icerigini bilmeden balkonda bana saydiriyor kv bende duydum ciktim bir hisimla kp uyuyordu duymamis o beni tutar cogunlukla ama bildiginiz gibi değil hakaretler vs. Neyse ciktim afzima geleni soyledim tabi edep çerçevesinde sinra asagi indim bizimki geldi konuamsmadim hakli oldugumu biliyordu cicuklarimu giydirdim tam anneme gidicektim kp geldi kizim yapma etme otur muhattap olma bebimki ozur diledi ana ben barismadim kv ye dedim artık yuzune bakmam gelmem tirunlarini gormek istersen oglun getirsin gir hic umrumda değil artik cok sinirlendim artik gotusmucem onla ne halleri varsa gorsunler
Ahahahaha, kızcağız sinirle karalamış bişeyler, özet geçeyim ben sana ; eşek koca + pis kaynana = çoluğu çocuğu toplayıp yola dökülen NesliNesli bişey diyimi..
Hiç bişey anlamadım
Hatun da oğlan çok. Bütün kızları parselleyecek bak hele :))
Olayın neyden çıktığını anlamadım tam olarak ama boşver ya kv falan inan degmiyor takmaya. Çok sinirini bozuyorsa koparacaksın bağları kafan rahat edecek. Ben öyle yaptım. Eşine de güzel bi dille anlat bu şekilde daha iyi olacağını.
Dogru benim bu zamana kadar cektiklerime sahit olsaydin sen coktan terkederdin piti 6 sene bitecek ama 60 sene gibi esimi cok seviyorum yine dunyaya gelsem onu alirim ben bes sene kv yle oturdum yedigim tavaga hergün giz yasim döküldü gitmem terketmem yavrularimida babasinida ama biraz ilgi istiyorum gelir gelmez once yukari cikiyor brnde ilgi istiyorum bunaldim evde disari ciksak kadin pesimizde biktim ondan ama artık konusmucam gekirse saygimi gisteririm ama gitmicem yarin daha sakinlesirim oturup konusacagim esimleNesli neden evinden gidiyorsun? Ben bu anneye gitmeyi hiç bir zaman doğru bulmadım. Öncelikle sen de o evin annesisin, annenin evini nasıl kale olarak görüyorsan kendi kaleni de savunmayı bileceksin, öyle düşmana bırakıp çıkma hemen! Ayrıca, eşin yanlış yapmış ama sen arkanı dönüp gidersen daha iyi olmayacak. Hatta haklıyken haksız duruma düşeceksin. Demek konuşacak ya da savunacak bir şeyi yok ki kaçtı gibi olur. Güçlü ol, güçlü dur. Sen annesin be kızım, senin gücün hiç bir şeyden değilse bile yavrularından geliyor. Çocuklarına ver kendini, eşini yok say. Ondan sonra o da yavaş yavaş yanaşır sana, hele ki sen tüm sevgin ve şefkatinle onun yavrularına sıcaklığını sunarken dayanamaz, sokulmak ister sana. Annesine gitme sebebi de bu zaten, koruyup kollayan anne modeli. Sen o modeli ona, onun gözünün önünde sergile, inan uzaklara gitmek yerine o da sana gelir. Çünkü yaş kaç olursa olsun erkekler anaçlık arıyor canım benim, anaçlık onları etkiliyor.
Şimdi sen de annene gidince ne olacak, anlattıkça iyice dolacaksın, aradaki soğukluk iyice artacak. Gitme, evini, kaleni terk etme. Hem damadımı da beşiğinden ayırma kız!
Ahahahaha, kızcağız sinirle karalamış bişeyler, özet geçeyim ben sana ; eşek koca + pis kaynana = çoluğu çocuğu toplayıp yola dökülen Nesli
Cemreyide ben alcam piti ikinizin kizida benimEvde kalır mı hiç, melek o melek, kim bilir kimler kapıda sıraya girecek daha sen dur
Evde kalır mı hiç, melek o melek, kim bilir kimler kapıda sıraya girecek daha sen dur
Kk da gelinlerim hazir valla ogullarimda yskisikli hee... olay esimle ben tsrtistik sonra esim yukari cikti kv duymus tartistigimizi balkonda agzina geleni soyluyor benim duymadigimi zannediyor ben duyunca ciktim yukari agzima geleni saydim tabi haddimi asmadan esimde geldi benden ozur diledi ama barismadim icerde yatiyorum su anda kusum onla hatadini anlasin gitmem oraya bir daha dedim bu jadar anlamisko
Valla ogluslarimi aldim yanima yatiyom senmisin oyle yapan yarin barisiriz biz ama sartlarimi kabul ederseAnam babası kalpten gider şimdiden kızı aşılıyo vermicem seni diye
Evet simdi anlamışko canım. Vardır her şerde bi hayir. Bak en azından uzuun bi süre gitmeyerek kafanı dinleyeceksin. O da gelmez (yüzsüzlük yapmaxsa) Kocişle de aranı düzelt alttan alma ama. Erkek milleti hemen astarini isterler
Canım benim pasama aliyim kızını ne dersinInci Ayaz. Ne güzelmiş adlarıAdlarıyla yasasinlar. Burda herkesin gelini damadı var valla benim kız evde kaldı.
Canım benim pasama aliyim kızını ne dersinresimdeki yakışıklı benim bal oglusum ankaraliyiz [/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?