2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz adas cik aradan o da benim virmem iki gekin buldunmm virmeeeemmm
Yok sen inciyi alaçan oğlusuma cemreyi ben aliyim ismi de çok güzelmiş gelinimin bu arada nesli canini sıkma çocuklarını dusun biz de bir aydan fazla oldu kayinvalideye konusmayali ilk ben de anneme giderim falan diyordum sonra baktım gitmiyor esimle her gün huzursuz simdi hic acmiyoruz konuyu o da bir şey demiyor boyle kafam çok rahat inan ki ne kadar sik gorusursen o kadar sikinti oluyor bunu anladım herkesle mesafeli durumun nasıl bilmiyium ama keşke ordan tasinabilsen emin ol çok daha iyi olur

Takmiyorim canim onu surda bir ksc ay sonra evime taşınacagiz o yüzden cikmak istemiyorum kiramda iyi o yüzden bn fazls gitmem zwten oyle gelirler yemege cagirirlar belki yoksa tinimda degiller

günaydın kızlar
internetten mama aldım hala gelmedi
En gec 2. Gun geliyor benim. Bende kasik mamasi siparis edecem. Marketlerde yok. 2/2.5 saatte bir mama veriyorum ya. Bizimki ters bazen ginduz 3 saat bazen. 3 saat olunca gece daha sık kalkıyor. Tersine ceviremedim. Gece bide gazi oldu. Kiraz cekirdegini koy gazini cikar. Gece uyumadi bugun 8 de kalkti. Sabah uyurken camasir topla evi topla bulasigi yerlestir. Utuyu dusunurken uyandi
Ahh ahh keske onceden daha cok uyusaydim.

keşke uyku stoklanabilen bişe olsaymış

Canim onun turk versiyonu marka momforthbaby aldim. Benimki sevmedi icine dustu. Etrafa iyi bakamadi
Kol askiliklari tam rahat degil. İyiside bel agrisi yapiyor. Anneannesi ucuz bir tane aldi. Cok hafif cok rahat ettik . Bence magazaya gir dene. İlkini deneyince anneannesinin aldigini deneyince hemen rahatligi fark etti. Agirlastilar zaten oyle yasina kadar tasiyamayiz. Markete yakindaki park icin kullaniyorum.

ben de kaldırdım artık kullanmıyorum zira bel ağrısı yapıyor.. 2 3 ay sonra küçük baston bebek arabalarından alacam

Uzulme cnm o anlik sinirle olmus bir sey bence,biz de yapiyoruz aynini arada. Insanin elinden gelen bir sey de degil,su dk cok iyiyken bi dk sonra birden oluveriyor kiriyoruz birbirmizi. Evlilik sorumluluk dedikleri bu olsa gerek. Amaonemli olan sorunu o anda halledip olani biteni unutmak. O kadar guzel iliskiye boyle tartismalar hic yakismiyor,keske hic olmasa. Soyleme ailene uzme onlari iyi yapmissin cunku esin seni ve bebeginizi cok seviyor inan bana. Ayni tarz seyleri yasadigim icin derinden hissettim seni. Bebisinin varligina sukret,esin de olmasa hayatin neye doner bi dusun.. Uzuyor ama kendine getiriyor insani. Ben cok uzuldugum kizdigim anlarda bile bu sevgiyle bunu nasil yapiyorum,ona cok kiymet veriyorum diye dusunurken sacmaladigmi anliyorum sahsen. Hakli haksiz olayi degil malesef olay,o anlik bi patlama.. Guzel bi gungecirmen dilegiyle :)

Kiyamam bee.. Herkesinki de ilgici demek sadece bnmki mi acaba derdim. Esim de bikac kez boyle kendini ezik hissetti resmen,bana ilgi vermiyorsun artik beni begenmiyorsun hic gelmiyosun yanimda bile oturmuyosun diyordu. Halbuki o kdr sey oldu hamilelik,dogum,bebek,huzursuzluk.. Ne kadar anliyoruz deseler de bzm psikolojiden lohusaliktan bir sey anladiklari da yok.. Aksine komplex yaptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…