- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.081
Yok sen inciyi alaçan oğlusuma cemreyi ben aliyim ismi de çok güzelmiş geliniminKiz adas cik aradan o da benim virmem iki gekin buldunmm virmeeeemmm
Takmiyorim canim onu surda bir ksc ay sonra evime taşınacagiz o yüzden cikmak istemiyorum kiramda iyi o yüzden bn fazls gitmem zwten oyle gelirler yemege cagirirlar belki yoksa tinimda degillerYok sen inciyi alaçan oğlusuma cemreyi ben aliyim ismi de çok güzelmiş geliniminbu arada nesli canini sıkma çocuklarını dusun biz de bir aydan fazla oldu kayinvalideye konusmayali ilk ben de anneme giderim falan diyordum sonra baktım gitmiyor esimle her gün huzursuz simdi hic acmiyoruz konuyu o da bir şey demiyor boyle kafam çok rahat inan ki ne kadar sik gorusursen o kadar sikinti oluyor bunu anladım herkesle mesafeli durumun nasıl bilmiyium ama keşke ordan tasinabilsen emin ol çok daha iyi olur
Bu arada al senin olsun Cemre canimTakmiyorim canim onu surda bir ksc ay sonra evime taşınacagiz o yüzden cikmak istemiyorum kiramda iyi o yüzden bn fazls gitmem zwten oyle gelirler yemege cagirirlar belki yoksa tinimda degiller
Bu arada al senin olsun Cemre canimTakmiyorim canim onu surda bir ksc ay sonra evime taşınacagiz o yüzden cikmak istemiyorum kiramda iyi o yüzden bn fazls gitmem zwten oyle gelirler yemege cagirirlar belki yoksa tinimda degiller
o daha fenaymışYok benmki tek basina tatile cikcakms kendi kendine planlar yapilms helenbi gitsn
ahaha gurur yapıolar bidebiz anlaştık..kredi kartları bende vakıfbank mayış kartı onda
Ordan çekip kartlara üleştiriyorama adama sor para bende der
koca kişisiKıaz kim o
Park yatakla ayni gibime geldi. Park yatak daha avantajli benceoff sorma yaa. mama yedırırken bı elıme oyuncak alıyorum. yoksa kaşığı tutuyor.
böyle bişi. bunun boyutunu bilmiyorum ama bıraz geniş istiyorum
https://www.e-bebek.com/holiday-oyun-parki-p-kra-dp040-bg/
En gec 2. Gun geliyor benim. Bende kasik mamasi siparis edecem. Marketlerde yok. 2/2.5 saatte bir mama veriyorum ya. Bizimki ters bazen ginduz 3 saat bazen. 3 saat olunca gece daha sık kalkıyor. Tersine ceviremedim. Gece bide gazi oldu. Kiraz cekirdegini koy gazini cikar. Gece uyumadi bugun 8 de kalkti. Sabah uyurken camasir topla evi topla bulasigi yerlestir. Utuyu dusunurken uyandigünaydın kızlar
internetten mama aldım hala gelmedi
tesekkurler canım kendi doktorumuzada sordum oda solante dedi :)Hayır hayır hiçbir zararı yok. Üstelik benim kızımın cildi aşırı hassas. Onun her yerine kullanıcam. Acıbademin dermatoloğu verdi güveniyorum ben.
keşke uyku stoklanabilen bişe olsaymışEn gec 2. Gun geliyor benim. Bende kasik mamasi siparis edecem. Marketlerde yok. 2/2.5 saatte bir mama veriyorum ya. Bizimki ters bazen ginduz 3 saat bazen. 3 saat olunca gece daha sık kalkıyor. Tersine ceviremedim. Gece bide gazi oldu. Kiraz cekirdegini koy gazini cikar. Gece uyumadi bugun 8 de kalkti. Sabah uyurken camasir topla evi topla bulasigi yerlestir. Utuyu dusunurken uyandi
Ahh ahh keske onceden daha cok uyusaydim.
Canim onun turk versiyonu marka momforthbaby aldim. Benimki sevmedi icine dustu. Etrafa iyi bakamadiOğluşa kanguru almak istiyorum. Ama ergo baby istiyorum ve fakat çok pahalı. Babası almak istemiyo bir ton ıvır zıvır aldın ulen yeteerr diyo. Bir çıngırağa 30 teelaa verdiriyosun bana diyo çok para harcıyosun diyo
2. El buldum 100 liraya taam bakarız dedi. Satcek olan kadın cevap vermiyo mesajlarıma
Bu aradaa tatile kesin karar verdik inşallah olimposa gitcez ilk defa. Bugün rezervasyonumuzu yaptırdık bir allah izin verirse bayramda ailelerle bayramlaşıp tüyecez
Gözümüzü kararttık ama ulen inşallah problem olmaz bebişle
ben de kaldırdım artık kullanmıyorum zira bel ağrısı yapıyor.. 2 3 ay sonra küçük baston bebek arabalarından alacamCanim onun turk versiyonu marka momforthbaby aldim. Benimki sevmedi icine dustu. Etrafa iyi bakamadi
Kol askiliklari tam rahat degil. İyiside bel agrisi yapiyor. Anneannesi ucuz bir tane aldi. Cok hafif cok rahat ettik . Bence magazaya gir dene. İlkini deneyince anneannesinin aldigini deneyince hemen rahatligi fark etti. Agirlastilar zaten oyle yasina kadar tasiyamayiz. Markete yakindaki park icin kullaniyorum.
K.v kocam oglum ben memlekete geldik esimin babannesi dedesinin yanina dunden zaten kavgaliyiz yine biseyler bulup kavga etti benimle bugunde gotur beni birak o zaman dedim tamm gidiyosun sen kendin dedi ara annenleride cuma yolluyorum seni dedi bu arada kv yanimiza geldi tam cagir annenide soyle diyodum..ona da soyledi bitti gitsin gonderiyorum annesinin yanina ..o da sacmalamayin yapmayin falan vs. O saatten beri konusmuyorz o sinirle annemi ariyodum sonra bu kadar uzaktan boyle biseyi soyleyip canlarini sıkmım dedim..şok olur eminim evet hersey bizim icin ama oyle cokk severek evlendikki birbirimizi cogu insanin gozu hala bizde ama biz sinirlenince ne dedigini bilmeyen birileri haline donustuk ne kadar zor biseymis bu evlilik olayi oglumuda alip basip gitmek istiyorun buralardan ben onun bu laflarinin birine katlancak biri degilim gurur asilik kirilgan bir kalp evet biraz da sabir hepsi mevcut bende..
Mesela bizdede esim benden cok ilgi bekliyor. Bebek olduktan sonra kendisi bebeklesti iyice. bazen resmen zeynebi kiskaniyomus gibi hissediyorum, neden huysuzlaniyorsun diyorum soyluyorum bu sekilde, elini benden cekince sudan cikmis baliga dondum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?