2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

terelelli34 harpten cikmissin sen de. Allahm bizi su klasik kaynanalardan etme Allahimmmmm!! Aminnnn!!! Allah sasirtmasin bizi,biz d insallah kv olacagiz ama boylelerinden olmayalim. Neden bu ofke,neden bu cadilik hic anlamiyorum cozemiyorum. Allah sana sabir bahsetmis o kadar yil dayanabilmissin seni savasci kadinnnn

Benim pitircigimin alt disi cikacak sanirm yakinda,disin izi belli ve beyazlik gorunuyor. Toplam 5gece sadece 1kez uyanan bebegim 2gundur dogru duzgun uyumuyor cok huzursuz. Esim usutmustu bana da gecti ve bebegime de gecti,3-4gundur hapsirip oksuruyor da.

Ve bende bi şomluk var,kesin var. Geldim geleli hic grip olmadm dedim,ahan da usuttum.. Oglum iyi uyuyo dedim aha uyumuyo.. Ay icimden bile gecirmicem artik o derece

Malesef o bendede oluyo benimkide kac gecedir dogru dzgn uyumuyo halbuki gecd bi kez kalkardi sadece iki gundrde memeyi zor veryrm

Selam kızlar ben kızımı mama sandalyesine koymaya başladım. 45 derece acıyla duruyor suan.en azından yemek yerken fln oyaliyorum onu orda. Bu arada sanırım benle yatmaya alıştı dün gece yatagina koyuyorum çıkıyorum odasından 5 dk sonra mizmizliyor 2 3 defa denedim baktım olmuyor yine onun odasında uyuduk beraber.ben odasına ne olur ne olmaz açılabilir bir kanepe almıştım.iyiki almışım. Odasına alışmasini istiyorum ama bakalım nasıl olacak böyle bilmiyorum. Haa birde dün havuç ve patates hasladim Buharda.zeytinyağı ve hafif su kattım Çatalla ezdim maalesef beğenmedi. Puff. Bizden böyle

Bir ay oldu odasını ayirali ilk bir kac gün zor oldu ama şimdi alıştı hatta odasından yatagindan baska yerde yatmiyor

Geçen kayınbaba kişisi tuttu çocuğun eline ot verdi
Bahçeleri var ordan toplamışlar
Yıkandı mı o ne otu belli değil
Çocuk her bulduğunu ağzına götürüyor yese ne olacak
Zevk alacaklar bes belli yedi diye
Daha ek gıdaya geçmedim ki ben
Size ne oluyo
Bide çay içireceklermiş ek gıdaya geçince
Kaynanam diyoki küçük oğlum bişey yemezdi çaya ekmek doğrardım tek onu yerdi
Marifet sanki yaptığı

kızmadın mıben kıyamet koparırım

Araba koltuğu alan var mi , birde minigi koltuğuna oturtup bir yerlere gitmek istiyorum çok mu erken olur arabayı da seviyor hiç sesi çıkmıyor
Doğduğu günden beri araba koltuğunda değil mi zaten ? Oturur pozisyonda olandan mı bahsediyorsun yoksa ? En fazla 10. Aya kadar kullanırım pusetini sonra oturur pozisyonda olan koltuklardan alırım diye düşünüyorum.
Ön koltuğun airbag'ini kapatabiliyorsan eğer puseti sabitlemek için koltukta izofix yok ama koltuğu öne kaydırarak torpido ve koltuk arasına sabitleyebilirsin. Arkada beni göremediği için ağlıyordu benimki bende böyle yapmaya başladım.. Çok doğru değil belki ama mecbur..

@csryc sagol canim kac kere kovdular evden beraberken ben esim ve cocugum icin direndim insallah biz oyle kv olmucaz edleriyle gecinsinlrr kendi aralarında halletsinler icinden cikamadiklari sirunu gelsinler sylsinler elimden geleni yapcam allahım ne olursun bizi iyi kv yap onlar gibi olmayalim

Gunaydin Anneler su demir ilaci hakkinda ne dusunuyorsunuz veriyor musunuz? Daha once konusulduysa bana sayfa numarasini yazar misiniz?
Bizim dr 6 ay dan sonra dedi. Ek gidaya baslamadik ama. Sadece meyveye baslayacagiz. Ek gida girerse daha erken olabilir. Yurt disindan siparis verecegim. Verecegim demir ilacinda alkol yok. Kabizlik yapmiyor. Bizim bebis kabiz simdi disi sayesinde civik yapiyor. Dişten sonra ne olur bilemiyorum tabii

Bizdede ayni gazi disi mamasi gecede saat basi ayaktayim. Gunduz de ayakta sallaniyor arada kestiriyorum ancak. Kostur kostur is yap.

Markası ne Mamanin? Bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…