- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.101
Seneyede senle gideriz askim diyo bide he oldu canim dedmo daha fenaymış
ahaha gurur yapıolar bide
koca kişisi
Malesef o bendede oluyo benimkide kac gecedir dogru dzgn uyumuyo halbuki gecd bi kez kalkardi sadece iki gundrde memeyi zor veryrmBenim pitircigimin alt disi cikacak sanirm yakinda,disin izi belli ve beyazlik gorunuyor. Toplam 5gece sadece 1kez uyanan bebegim 2gundur dogru duzgun uyumuyor cok huzursuz. Esim usutmustu bana da gecti ve bebegime de gecti,3-4gundur hapsirip oksuruyor da.
Ve bende bi şomluk var,kesin var. Geldim geleli hic grip olmadm dedim,ahan da usuttum.. Oglum iyi uyuyo dedim aha uyumuyo.. Ay icimden bile gecirmicem artik o derece
Masallahkızlar benımkı üzerindekileri çıkarıyor yaa. ayaklarını da agzına sokuyo. çorap tutmuyor artık, ayakları buz sürekli.
bugun sweatını çıkarırken yakaladım. tek kolu cıkarmıstı
Bir ay oldu odasını ayirali ilk bir kac gün zor oldu ama şimdi alıştı hatta odasından yatagindan baska yerde yatmiyorSelam kızlar ben kızımı mama sandalyesine koymaya başladım. 45 derece acıyla duruyor suan.en azından yemek yerken fln oyaliyorum onu orda. Bu arada sanırım benle yatmaya alıştı dün gece yatagina koyuyorum çıkıyorum odasından 5 dk sonra mizmizliyor 2 3 defa denedim baktım olmuyor yine onun odasında uyuduk beraber.ben odasına ne olur ne olmaz açılabilir bir kanepe almıştım.iyiki almışım. Odasına alışmasini istiyorum ama bakalım nasıl olacak böyle bilmiyorum. Haa birde dün havuç ve patates hasladim Buharda.zeytinyağı ve hafif su kattım Çatalla ezdim maalesef beğenmedi. Puff. Bizden böyle
Babasıyla orkestra gibiyiz cnm devamli o şekilde yedirmeye çalışıyoruz ztn.yoksa mümkün degilyedirirken elıne dikkatini çekecegi bişiler al, onu dene bir de..
benımkı bazen öyle yapıyor hemen elıme seslı bişi alıp gösterıyorum.
tesekkurler canım kendi doktorumuzada sordum oda solante dedi :)
kızmadın mıGeçen kayınbaba kişisi tuttu çocuğun eline ot verdi
Bahçeleri var ordan toplamışlar
Yıkandı mı o ne otu belli değil
Çocuk her bulduğunu ağzına götürüyor yese ne olacak
Zevk alacaklar bes belli yedi diye
Daha ek gıdaya geçmedim ki ben
Size ne oluyo
Bide çay içireceklermiş ek gıdaya geçince
Kaynanam diyoki küçük oğlum bişey yemezdi çaya ekmek doğrardım tek onu yerdi
Marifet sanki yaptığı
Doğduğu günden beri araba koltuğunda değil mi zaten ? Oturur pozisyonda olandan mı bahsediyorsun yoksa ? En fazla 10. Aya kadar kullanırım pusetini sonra oturur pozisyonda olan koltuklardan alırım diye düşünüyorum.Araba koltuğu alan var mi , birde minigi koltuğuna oturtup bir yerlere gitmek istiyorum çok mu erken olur arabayı da seviyor hiç sesi çıkmıyor
Bizim dr 6 ay dan sonra dedi. Ek gidaya baslamadik ama. Sadece meyveye baslayacagiz. Ek gida girerse daha erken olabilir. Yurt disindan siparis verecegim. Verecegim demir ilacinda alkol yok. Kabizlik yapmiyor. Bizim bebis kabiz simdi disi sayesinde civik yapiyor. Dişten sonra ne olur bilemiyorum tabiiGunaydin Anneler su demir ilaci hakkinda ne dusunuyorsunuz veriyor musunuz? Daha once konusulduysa bana sayfa numarasini yazar misiniz?
Bizdede ayni gazi disi mamasi gecede saat basi ayaktayim. Gunduz de ayakta sallaniyor arada kestiriyorum ancak. Kostur kostur is yap.Benim pitircigimin alt disi cikacak sanirm yakinda,disin izi belli ve beyazlik gorunuyor. Toplam 5gece sadece 1kez uyanan bebegim 2gundur dogru duzgun uyumuyor cok huzursuz. Esim usutmustu bana da gecti ve bebegime de gecti,3-4gundur hapsirip oksuruyor da.
Ve bende bi şomluk var,kesin var. Geldim geleli hic grip olmadm dedim,ahan da usuttum.. Oglum iyi uyuyo dedim aha uyumuyo.. Ay icimden bile gecirmicem artik o derece
Ne erkeni biz dogdugundan beri kullaniyoruz. Arabaya binince mutlaka koyuyorum ona.Araba koltuğu alan var mi , birde minigi koltuğuna oturtup bir yerlere gitmek istiyorum çok mu erken olur arabayı da seviyor hiç sesi çıkmıyor
Markası ne Mamanin? Bende alayımKızlar benim zıpır çok sabırsız.. kaşık maması hazırladım .. soğuması için karıştırırken yırttı kendini..neymiş hemen ağzına verecekmişim.. Babası aldı kucağına sakinleşti de ondan sonra yedi beyefendi
Bu arada bi tane kaşık maması aldım pirinçli onu verdim tadı çok güzeldi ben bile yedim
Bizimki biberonuyla kendi iciyor. Cam biraz agir biberon arada destekliyorum. Kasikla su verince kendi de hemen tutup sokuyor agzinaBabasıyla orkestra gibiyiz cnm devamli o şekilde yedirmeye çalışıyoruz ztn.yoksa mümkün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?