2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arabayla yalnız hiç disari cikmadim bebisle uzak mesafe gitmedik ama mantikli geldi pusetine koyupta, arkada olmaktansa evet doğru değil sakıncalı ama kısa mesafede yapabilirim oturur vaziyette istiyorum aslında onu araştırıyorum çünkü çok marka model var

Bende başka bi uyutma yontemi bulmak istyrm memeyi bırakana kadar boyle uyursa birakinca zorlanirim gecen ay niye az almski bizimkide iki gundr meme reddediyo normalde biraksam 24 saat emen bebek noldu anlamadm
Rotadan dolayi çok ishal olmuştu ondan alamadı cnm bide sütum de bol değil valla ben ayakta da salliyorum

Cnm Kraft vs beş para etmez bende ergobaby var süper hem anne için çok kullanışlı hem bebek için rahat ben dışariya hep Kanguruyla cikiyorum

İlk çıktığımda bende panik oldum,nasıl olacak diye ama korktuğum gibi olmadı. Emniyet kemerinide bağla pusetin üstünden öyle dursun. Koltuğuda öne çekip iyice sıkıştırıyor puseti. Arkada durmuyor tek çözüm bu :)
Bende araştırıyorum bakalım acele etmiyorum,4-5 ay daha idare eder puset bizi. Pusetinde kemerini bağlamak şart,benimki tutunup kaldırıyor kendini ordan :)

Araba koltuğu alan var mi , birde minigi koltuğuna oturtup bir yerlere gitmek istiyorum çok mu erken olur arabayı da seviyor hiç sesi çıkmıyor

Araba koltuğu değil de travel sistemdeki ana Kucağı varya onu bağlıyorum ben emniyet kemeriyle arabaya hastaneye sağlık ocağına heryere yalnız gidiyorum ben artık. Bi de müzik açıyoruz kızımla ohh

Trafik durdurmasin sonra:)

Demir ilacının ismini verebilir misiniz? Paraben vs. Zararlı madde içeren demir ilacı arıyorum ama bulamadım.

Cnm Kraft vs beş para etmez bende ergobaby var süper hem anne için çok kullanışlı hem bebek için rahat ben dışariya hep Kanguruyla cikiyorum

Ya biz bebek arabası dahil hep kraft aldık. Kanguru hariç hepsinden memnunum. Keşke ergobaby alsaydim. Ama bu saatten sonra almam artık. Zaten kiloları arttıkça zorlaşacak taşımak. Taşıma kapasiteleri de çok değil. Bu yazdan sonra kaldır at olacak o da. Bebek arabası bana daha rahat geliyor zaten. Uyudu mu dışarda rahat rahat yatıyor çocuk içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…