- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.121
Arabayla yalnız hiç disari cikmadim bebisle uzak mesafe gitmedik ama mantikli geldi pusetine koyupta, arkada olmaktansa evet doğru değil sakıncalı ama kısa mesafede yapabilirim oturur vaziyette istiyorum aslında onu araştırıyorum çünkü çok marka model varDoğduğu günden beri araba koltuğunda değil mi zaten ? Oturur pozisyonda olandan mı bahsediyorsun yoksa ? En fazla 10. Aya kadar kullanırım pusetini sonra oturur pozisyonda olan koltuklardan alırım diye düşünüyorum.
Ön koltuğun airbag'ini kapatabiliyorsan eğer puseti sabitlemek için koltukta izofix yok ama koltuğu öne kaydırarak torpido ve koltuk arasına sabitleyebilirsin. Arkada beni göremediği için ağlıyordu benimki bende böyle yapmaya başladım.. Çok doğru değil belki ama mecbur..
Arka oturur vaziyette diye sormustum diğerini kullanıyorumNe erkeni biz dogdugundan beri kullaniyoruz. Arabaya binince mutlaka koyuyorum ona.
Rotadan dolayi çok ishal olmuştu ondan alamadı cnm bide sütum de bol değil valla ben ayakta da salliyorumBende başka bi uyutma yontemi bulmak istyrm memeyi bırakana kadar boyle uyursa birakinca zorlanirim gecen ay niye az almski bizimkide iki gundr meme reddediyo normalde biraksam 24 saat emen bebek noldu anlamadm
Cnm Kraft vs beş para etmez bende ergobaby var süper hem anne için çok kullanışlı hem bebek için rahat ben dışariya hep Kanguruyla cikiyorumErgo baby bana da güzel geldi. Bel desteği anne için çok rahatlık olur. Ama bebek için rahat mı ona da bakmak lazım. Ben kraft dinamo almıştım. Kızçeye büyük geliyor koltukaltlarina baskı yapıyor. Banada omuz ağrısı. Bi tuhaf duruyor çocuk öne doğru.
İlk çıktığımda bende panik oldum,nasıl olacak diye ama korktuğum gibi olmadı. Emniyet kemerinide bağla pusetin üstünden öyle dursun. Koltuğuda öne çekip iyice sıkıştırıyor puseti. Arkada durmuyor tek çözüm bu :)Arabayla yalnız hiç disari cikmadim bebisle uzak mesafe gitmedik ama mantikli geldi pusetine koyupta, arkada olmaktansa evet doğru değil sakıncalı ama kısa mesafede yapabilirim oturur vaziyette istiyorum aslında onu araştırıyorum çünkü çok marka model var
Araba koltuğu alan var mi , birde minigi koltuğuna oturtup bir yerlere gitmek istiyorum çok mu erken olur arabayı da seviyor hiç sesi çıkmıyor
yok bu degıl. bu küçük biraz. daha buyuk ve genişi var, bulamadım şimdi onuPark yatakla ayni gibime geldi. Park yatak daha avantajli bence
Trafik durdurmasin sonra:)İlk çıktığımda bende panik oldum,nasıl olacak diye ama korktuğum gibi olmadı. Emniyet kemerinide bağla pusetin üstünden öyle dursun. Koltuğuda öne çekip iyice sıkıştırıyor puseti. Arkada durmuyor tek çözüm bu :)
Bende araştırıyorum bakalım acele etmiyorum,4-5 ay daha idare eder puset bizi. Pusetinde kemerini bağlamak şart,benimki tutunup kaldırıyor kendini ordan :)
Sizinkide iyimis ana kız şarkı söyleye söyleye gidersiniz:)Araba koltuğu değil de travel sistemdeki ana Kucağı varya onu bağlıyorum ben emniyet kemeriyle arabaya hastaneye sağlık ocağına heryere yalnız gidiyorum ben artık. Bi de müzik açıyoruz kızımla ohh
Araba koltuğu değil de travel sistemdeki ana Kucağı varya onu bağlıyorum ben emniyet kemeriyle arabaya hastaneye sağlık ocağına heryere yalnız gidiyorum ben artık. Bi de müzik açıyoruz kızımla ohh
Durdursada sorun yokTrafik durdurmasin sonra:)
Cemre istesin neler alırım ben gelinime araba ne kiOh oh yandanarabada var tuh adas kapti kizi buyuk oglana alacagdim tuh
Bizimde incimiz var nolmis bende incime alirim kisgannnnCemre istesin neler alırım ben gelinime araba ne ki
hero babyMarkası ne Mamanin? Bende alayım
Demir ilacının ismini verebilir misiniz? Paraben vs. Zararlı madde içeren demir ilacı arıyorum ama bulamadım.Bizim dr 6 ay dan sonra dedi. Ek gidaya baslamadik ama. Sadece meyveye baslayacagiz. Ek gida girerse daha erken olabilir. Yurt disindan siparis verecegim. Verecegim demir ilacinda alkol yok. Kabizlik yapmiyor. Bizim bebis kabiz simdi disi sayesinde civik yapiyor. Dişten sonra ne olur bilemiyorum tabii
Oh oh yandanarabada var tuh adas kapti kizi buyuk oglana alacagdim tuh
Evet canim dunurun adasim oldiAhaha ihale nesliye mi kaldı. Akşam uyumusum ben göremedim. Sabahtan beri de kız mıy mıy. Evini mi arıyor ne.
nesli_ankara06 dünür mü olduk kız. Senin gayınanayla durumlar ne oldu?
Cnm Kraft vs beş para etmez bende ergobaby var süper hem anne için çok kullanışlı hem bebek için rahat ben dışariya hep Kanguruyla cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?