- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.361
Calpolle ilgili olumsuz yazilar var. 2 yas ustu cocuklarda veriliyor yada artik verilmiyor mu. İcerigi astima nneden oluyormus diye. İcerigini degistirip tekrar mi satisa sundular bilmiyorum bi bak istersenSaol canim bakiyim bende ama sanmiyorum
3 gun mu nasil dayandi yavrum o kadar cok zor valla yazik onlara saolasin canim
Fitil degil ama calpol verdim bakiyim bugunde takip ediyim yarina duzelmesse dr soralim saolasin
Ek gıda veriyor san normal benceEymenin kakası eskiye göre biraz daha katılaştı. normal mi ki
Ben bastiriyorumAyak bastırmak için erken mi ne zaman başlayabilirim
Benim face yok bir bolumune ulasabildim. Wonder weeks sitesinde ayrintili yaziyor ingilizce. Daha bakamadim. Tlf uygulamasi var . harika haftalar diyede geciyor. Bizde ki, harika gunler Benimki 42 haftada dogdu gene ayni biraz da genetik. Bir blogdada bu haftalari hesaplarken dogum tarihi degil beklenen dogum tarihine gore hesaplandigi yaziyor.güzel paylaşım
teşekkürler...
yazının bir bölümünün içindeyiz biz şuan
emme isteği azaldı
süt azaldı ek gıda mama başlamalımıyım düşüncesi vs
bir de şu 4.ayda yeni doğmuş gibi olmaları..
mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabında yazıyordu
aslında tüm bebeklerin 9+3 ay daha anne karnında olmaları gerektiği
ancak anne ve bebe anatomisi doğum esnasında bebeğin baş çevresi daha büyük olacağından doğuma imkan sağlamıyor
bu nedenle bebekler 4.ayında dünyaya gelmeye hazır olacaklarından bu ayda farklı ataklar ya da daha uyumluluk görülebilirmiş
ama bana kalırsa isterse anne karnında 20 ay dursun yinede dünyaya geldiğinde bir süre aynı sıkıntılar yaşanır diye düşünüyorum
biz bile bir yerden farklı bir yere geçtiğimizde hem ruhsal hem fiziksel adaptasyonlar yaşarken minnacık bebe napsın
biliom o uygulamayı bende indirmek istedimde ingilizce yok o nedenle kullanamadımBenim face yok bir bolumune ulasabildim. Wonder weeks sitesinde ayrintili yaziyor ingilizce. Daha bakamadim. Tlf uygulamasi var . harika haftalar diyede geciyor. Bizde ki, harika gunler Benimki 42 haftada dogdu gene ayni biraz da genetik. Bir blogdada bu haftalari hesaplarken dogum tarihi degil beklenen dogum tarihine gore hesaplandigi yaziyor.
Benimki memeyi almiyor hic artik. Sutum azaldi. Ne zaman bilmiyorum tadini alinca emmek istiyormus. Benimki o zamana dayanmaz zaten ama sagacam herhalde. Emzik gibide emmiyor onada raziydim
Canimmm, merhabalar herkese
Bende bgn aklimdan geciriyordum, kizlar neler yapiyor acaba, ek gida maceralari basladi mi,,Hollandali kizimiz ne alemde, bi bakayim dedim, sen etiket yapmissin
Yaaa ben cok beceriksiz bir anneyim sanirim, hic biseye yetisemiyorum. Bakici sorunum var, 6. Ayda calismaya basliycam, bebek alissin diye erkenden baslatayim dedim, 2.aydan beri bakici deniyorum, su an 4. Var, onuda begenmedimcok yoruluyorum, bakicilara is ogretmekten, surekli onlari takip etmekten, yeni birini alinca hersey sil bastan. Pofff cok zormus bu isler.
Oglusum iyi cok sukurde, tam 7 haftadir uyanikken kesinlikle emmiyor, uyutup emzirmeye calisiyorum, biberonda almiyor, kasikla denedim, onuda oyuna cevirip puskurtuyorkafayi yicimmm
Ilgi manyagi oldu bide benimki, 2 dk yanindan ayrilmami istemiyor, feryat figan bagiriyor, calismaya baslayinca ne yapcak bilmem
Sizler hep aklimdan geciyorsunuz, okuyum diye giriyom ara ara ama bakiyom sayfalar almis basini gitmis, nerden baslicagimi bilemeyip cikiyom
Sen tek basina ne guzel idare ediyon yaban diyarlarda, masallahAlpiskon neler yapiyor
Pembedon5 Atom heart mother @Surrender ve etiketleyemedigim herkese selamlar
bizim aşı olduğu gün ateş yoktu akşam biraz başlamıştı sonra ertesi gün de vardı ateş meğer diş çıkacakmış sonra hemen altta beyazlık görünmüştü
Canım aslında ne kadar geç çıksa o kadar iyi . Çıkınca iştah falan gidiyor bi de emekleme vs.çok zayifliyolarBenimkinde de gorunuyor beyaz boyle. Seninkinin cikmisti dimi disi? Herkesinki degisiktir ama cok bekletir mi acaba cikmasi
selam canimCanimmm, merhabalar herkese
Bende bgn aklimdan geciriyordum, kizlar neler yapiyor acaba, ek gida maceralari basladi mi,,Hollandali kizimiz ne alemde, bi bakayim dedim, sen etiket yapmissin
Yaaa ben cok beceriksiz bir anneyim sanirim, hic biseye yetisemiyorum. Bakici sorunum var, 6. Ayda calismaya basliycam, bebek alissin diye erkenden baslatayim dedim, 2.aydan beri bakici deniyorum, su an 4. Var, onuda begenmedimcok yoruluyorum, bakicilara is ogretmekten, surekli onlari takip etmekten, yeni birini alinca hersey sil bastan. Pofff cok zormus bu isler.
Oglusum iyi cok sukurde, tam 7 haftadir uyanikken kesinlikle emmiyor, uyutup emzirmeye calisiyorum, biberonda almiyor, kasikla denedim, onuda oyuna cevirip puskurtuyorkafayi yicimmm
Ilgi manyagi oldu bide benimki, 2 dk yanindan ayrilmami istemiyor, feryat figan bagiriyor, calismaya baslayinca ne yapcak bilmem
Sizler hep aklimdan geciyorsunuz, okuyum diye giriyom ara ara ama bakiyom sayfalar almis basini gitmis, nerden baslicagimi bilemeyip cikiyom
Sen tek basina ne guzel idare ediyon yaban diyarlarda, masallahAlpiskon neler yapiyor
Pembedon5 Atom heart mother @Surrender ve etiketleyemedigim herkese selamlar
Bende doktoru arayip sorucam ne zamandir, evde ip atlayim bari ya, 6 aydan sonra sikinti yokmuymus? Cok sukur benim bi problemim yok gerci, pembe naptiki daktira gidecegdisezeryan yapanlara 6. aya kadar spor yapmak sakıncalı olabiliyormuş
benim ilk cumlem, ilk tepkim, -ben buna nasil bakicam? Olmustu. Cok kucuktu 2830 dogduben aağlamaktan yavrumu görememiştim
artık nasıl bi duygu karmaşası yaşadıysam
bi de ben kendimi acaipp yalnız hissetmiştim ya
öyleyim zatende
yüzüme vurdu o an
sanırsam galiba heralde
evet lansinohAtom heart mother senin sut sagma makinen lansinoh tu değil mi
Ben indirdim o programi, bi doneme girdikce yaziyorum bazen, surrender ve pembe ile ayni mesela tarihlerimiz onlarla paylasiyodum, 6. Aydan 10 gun falan aldik biz simdi, uzaklik yakinlik kavramlarini artik anladigini, o yuzden devamli bizi yaninda istediklerini, aglamalarinin cok normal oldugu yaziyodu bu surec icin.Benim face yok bir bolumune ulasabildim. Wonder weeks sitesinde ayrintili yaziyor ingilizce. Daha bakamadim. Tlf uygulamasi var . harika haftalar diyede geciyor. Bizde ki, harika gunler Benimki 42 haftada dogdu gene ayni biraz da genetik. Bir blogdada bu haftalari hesaplarken dogum tarihi degil beklenen dogum tarihine gore hesaplandigi yaziyor.
Benimki memeyi almiyor hic artik. Sutum azaldi. Ne zaman bilmiyorum tadini alinca emmek istiyormus. Benimki o zamana dayanmaz zaten ama sagacam herhalde. Emzik gibide emmiyor onada raziydim
valla bazen o degilde sanki ben giriyorum o surece. Oyle fenabiliom o uygulamayı bende indirmek istedimde ingilizce yok o nedenle kullanamadım
sıkıntılı süreçler geçirdiğimiz ortada vallahi
gerçekten bizden ziyade bebeler için daha da zor
ama sanki biz daha çok kendimizi düşünüyoruz
yavrumcanlara da yazık be
Senin pompa sanki bir ara iyi çekmiyordu suan aynısını yaşıyorum sut var nazlana nazlana çekiyor ceksemmi cekmesemmi ne yaptın nasil duzelttinselam canimherseyin yolunda olmasina sevindim, birine is ogretmekten daha zor bisey olamaz, allah yardimcin olsun.
Bende doktoru arayip sorucam ne zamandir, evde ip atlayim bari ya, 6 aydan sonra sikinti yokmuymus? Cok sukur benim bi problemim yok gerci, pembe naptiki daktira gidecegdi
benim ilk cumlem, ilk tepkim, -ben buna nasil bakicam? Olmustu. Cok kucuktu 2830 dogdu
evet lansinoh
Ben indirdim o programi, bi doneme girdikce yaziyorum bazen, surrender ve pembe ile ayni mesela tarihlerimiz onlarla paylasiyodum, 6. Aydan 10 gun falan aldik biz simdi, uzaklik yakinlik kavramlarini artik anladigini, o yuzden devamli bizi yaninda istediklerini, aglamalarinin cok normal oldugu yaziyodu bu surec icin.
valla bazen o degilde sanki ben giriyorum o surece. Oyle fena
Firmayi aradim calismiyo bu diye, Sutun biberona aktigi beyaz parca varya canim, onun yedigi vardi kutusunda, onu takip deneyin dediler, ondan sonra normale donduSenin pompa sanki bir ara iyi çekmiyordu suan aynısını yaşıyorum sut var nazlana nazlana çekiyor ceksemmi cekmesemmi ne yaptın nasil duzelttin
Biz de enerji olacak ki bebislere yararli olalim. Stres olunca hissediyor. Temasla zaten hemen. Aglamasi huysuzlugu oluyor. Ter icinde kaliyor. Anlamiyorsunki dilinden .biliom o uygulamayı bende indirmek istedimde ingilizce yok o nedenle kullanamadım
sıkıntılı süreçler geçirdiğimiz ortada vallahi
gerçekten bizden ziyade bebeler için daha da zor
ama sanki biz daha çok kendimizi düşünüyoruz
yavrumcanlara da yazık be
bildigim kadariyla yok, dogum tarihi nedir? Bizden gerideyse soyliyim benAtom heart mother o programin turkcesi var ayni mi. İngilizce ile bi daha ugrasmayim
tras makinesiyle iyi oluyo ya, tene temas olmadigi icin cesaret edebildim bende, kazimaya bende cesaret edemezdim. bi 15-20 dk surdu tabi durmadigindan, ama iyi oldu her dakka boynunun altindan sac topluyodum cocugunBenim ki durmuyor ki cesaret edemiyoruz . Kisaltmaya calisiyorum
Şimdi baktım simdi yedegini taktim canavar gibi çalışıyor çok sagol canimFirmayi aradim calismiyo bu diye, Sutun biberona aktigi beyaz parca varya canim, onun yedigi vardi kutusunda, onu takip deneyin dediler, ondan sonra normale dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?