2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim bakiyim bende ama sanmiyorum

3 gun mu nasil dayandi yavrum o kadar cok zor valla yazik onlara saolasin canim

Fitil degil ama calpol verdim bakiyim bugunde takip ediyim yarina duzelmesse dr soralim saolasin
Calpolle ilgili olumsuz yazilar var. 2 yas ustu cocuklarda veriliyor yada artik verilmiyor mu. İcerigi astima nneden oluyormus diye. İcerigini degistirip tekrar mi satisa sundular bilmiyorum bi bak istersen

Benim face yok bir bolumune ulasabildim. Wonder weeks sitesinde ayrintili yaziyor ingilizce. Daha bakamadim. Tlf uygulamasi var . harika haftalar diyede geciyor. Bizde ki, harika gunler Benimki 42 haftada dogdu gene ayni biraz da genetik. Bir blogdada bu haftalari hesaplarken dogum tarihi degil beklenen dogum tarihine gore hesaplandigi yaziyor.
Benimki memeyi almiyor hic artik. Sutum azaldi. Ne zaman bilmiyorum tadini alinca emmek istiyormus. Benimki o zamana dayanmaz zaten ama sagacam herhalde. Emzik gibide emmiyor onada raziydim

biliom o uygulamayı bende indirmek istedimde ingilizce yok o nedenle kullanamadım
sıkıntılı süreçler geçirdiğimiz ortada vallahi
gerçekten bizden ziyade bebeler için daha da zor
ama sanki biz daha çok kendimizi düşünüyoruz
yavrumcanlara da yazık be

Baya bi arkadas yasiyordu ayni sorunu,uyurken emiyordu onlarin bebekleri de. Donem donem oluyorsur belki de,umarm duzelir yine:) iyi olsun da kasli erkegin bakici zordur evet ama icine sinecek mecburen titiz olursun o konuda,ama senin gibi hic kimse olmaz unutma annen senden sonra en iyi bakndir ama onu bile begenmeyebilirsin bazen biraz rahatlayip dene bakalim

Ay bunlarin hepsi ilgici hepsi,hepsi de babalara cekmis anacimm yaa hep bi yapismalae,yalandan dudak buzmeler cok tatlilar napalim biz de ona gore ayarlicaz artik

Ben de iyiyim sukur ya yuvarlanip giidyoruz. Tek bakmk belki de daha iyi anlayamadim ama insan boguluyor bazen. Alpis yine ayni,ama uykulari daha iyilesti masallah,sesi ve kalabaligi pek sevmiyor,tercihi anne ve babayla oynamak,saclarini cekmek,tepik atmak.. Tam bi ev kusu

bizim aşı olduğu gün ateş yoktu akşam biraz başlamıştı sonra ertesi gün de vardı ateş meğer diş çıkacakmış sonra hemen altta beyazlık görünmüştü

Benimkinde de gorunuyor beyaz boyle. Seninkinin cikmisti dimi disi? Herkesinki degisiktir ama cok bekletir mi acaba cikmasi

selam canim herseyin yolunda olmasina sevindim, birine is ogretmekten daha zor bisey olamaz, allah yardimcin olsun.

sezeryan yapanlara 6. aya kadar spor yapmak sakıncalı olabiliyormuş
Bende doktoru arayip sorucam ne zamandir, evde ip atlayim bari ya, 6 aydan sonra sikinti yokmuymus? Cok sukur benim bi problemim yok gerci, pembe naptiki daktira gidecegdi
ben aağlamaktan yavrumu görememiştim
artık nasıl bi duygu karmaşası yaşadıysam
bi de ben kendimi acaipp yalnız hissetmiştim ya
öyleyim zatende
yüzüme vurdu o an
sanırsam galiba heralde
benim ilk cumlem, ilk tepkim, -ben buna nasil bakicam? Olmustu. Cok kucuktu 2830 dogdu

Atom heart mother senin sut sagma makinen lansinoh tu değil mi
evet lansinoh

Ben indirdim o programi, bi doneme girdikce yaziyorum bazen, surrender ve pembe ile ayni mesela tarihlerimiz onlarla paylasiyodum, 6. Aydan 10 gun falan aldik biz simdi, uzaklik yakinlik kavramlarini artik anladigini, o yuzden devamli bizi yaninda istediklerini, aglamalarinin cok normal oldugu yaziyodu bu surec icin.
valla bazen o degilde sanki ben giriyorum o surece. Oyle fena

Senin pompa sanki bir ara iyi çekmiyordu suan aynısını yaşıyorum sut var nazlana nazlana çekiyor ceksemmi cekmesemmi ne yaptın nasil duzelttin

Senin pompa sanki bir ara iyi çekmiyordu suan aynısını yaşıyorum sut var nazlana nazlana çekiyor ceksemmi cekmesemmi ne yaptın nasil duzelttin
Firmayi aradim calismiyo bu diye, Sutun biberona aktigi beyaz parca varya canim, onun yedigi vardi kutusunda, onu takip deneyin dediler, ondan sonra normale dondu

Biz de enerji olacak ki bebislere yararli olalim. Stres olunca hissediyor. Temasla zaten hemen. Aglamasi huysuzlugu oluyor. Ter icinde kaliyor. Anlamiyorsunki dilinden .

Atom heart mother o programin turkcesi var ayni mi. İngilizce ile bi daha ugrasmayim
bildigim kadariyla yok, dogum tarihi nedir? Bizden gerideyse soyliyim ben

Benim ki durmuyor ki cesaret edemiyoruz . Kisaltmaya calisiyorum
tras makinesiyle iyi oluyo ya, tene temas olmadigi icin cesaret edebildim bende, kazimaya bende cesaret edemezdim. bi 15-20 dk surdu tabi durmadigindan, ama iyi oldu her dakka boynunun altindan sac topluyodum cocugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…