- 25 Aralık 2015
- 2.697
- 2.507
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.381
Aaa dikat etmemisim galibaCanim burdakiler dogum yapmis olanlar sen 2017 ocak annelerine yazcan allah kucagina almayida nasip etsin
Canım ben de yeni görüyorum paşam çok mız mız durmuyor canım evine gitmedim o günden sonra girumcemin kızının doğum günü vardı oraya gittim benimle konuşmaya çalışıyor ama ben hic konusmadim yüz vermedim çok kirginim hala unutamiyorum o sözleri paşayı sevdi iki saat oturduk geldik canım mecbur girusecez ama bundan sonra mesafe tabi kayınpeder ara ara beni arıyor kızım gelin ben seni kızım olarak görüyorum falan diyor ben de seninle sorunum yok baba şuan gelemem zaman dedim öyle zamanla duzelecek ama hic bir şey eskisi gibi olmaz unutulmaz kalp kırgınlığı geçmiyorAhaha ihale nesliye mi kaldı. Akşam uyumusum ben göremedim. Sabahtan beri de kız mıy mıy. Evini mi arıyor ne.
nesli_ankara06 dünür mü olduk kız. Senin gayınanayla durumlar ne oldu?
İkiside olabilir. Antibiyotik daha cokKızlar bebege antibiyotik kullandığımdan beri pasamin her bezinde kaka oluyor az az ama o mu yaptı yoksa ek gıda veriyorum çok az şeftali çorba falan veriyorum ondan mi anlamadım
Canimmm, merhabalar herkese
Bende bgn aklimdan geciriyordum, kizlar neler yapiyor acaba, ek gida maceralari basladi mi,,Hollandali kizimiz ne alemde, bi bakayim dedim, sen etiket yapmissin
Yaaa ben cok beceriksiz bir anneyim sanirim, hic biseye yetisemiyorum. Bakici sorunum var, 6. Ayda calismaya basliycam, bebek alissin diye erkenden baslatayim dedim, 2.aydan beri bakici deniyorum, su an 4. Var, onuda begenmedimcok yoruluyorum, bakicilara is ogretmekten, surekli onlari takip etmekten, yeni birini alinca hersey sil bastan. Pofff cok zormus bu isler.
Oglusum iyi cok sukurde, tam 7 haftadir uyanikken kesinlikle emmiyor, uyutup emzirmeye calisiyorum, biberonda almiyor, kasikla denedim, onuda oyuna cevirip puskurtuyorkafayi yicimmm
Ilgi manyagi oldu bide benimki, 2 dk yanindan ayrilmami istemiyor, feryat figan bagiriyor, calismaya baslayinca ne yapcak bilmem
Sizler hep aklimdan geciyorsunuz, okuyum diye giriyom ara ara ama bakiyom sayfalar almis basini gitmis, nerden baslicagimi bilemeyip cikiyom
Sen tek basina ne guzel idare ediyon yaban diyarlarda, masallahAlpiskon neler yapiyor
@Pembedon5Atom heart mother Surrender ve etiketleyemedigim herkese selamlar
Ingilizce bilmeyenler su programi indirirseniz kopyala yapistirla tamamini cevirip okuyabilirsinibiliom o uygulamayı bende indirmek istedimde ingilizce yok o nedenle kullanamadım
sıkıntılı süreçler geçirdiğimiz ortada vallahi
gerçekten bizden ziyade bebeler için daha da zor
ama sanki biz daha çok kendimizi düşünüyoruz
yavrumcanlara da yazık be
ne demek rica ederim :)Şimdi baktım simdi yedegini taktim canavar gibi çalışıyor çok sagol canim
o zaman 14 gun aralari var benimkiyle. hatirladigim kadariyla, aynalarla ask yasiyolar, tekerleme gibi olan ninnilere sarkilara bayilirlar. Zihinsel olarak bildiklerini fizige dokuyorlar, bir an hareketlenip sonra durulmasi normal, masaya oyuncakla vurabilir, elbisesini cekebilir, annesinin elini agzina goturebilir, ismi soylendiginde aynaya baktiginda tepki verebilir. Boyle gunesli bir donemdi, 1 hafta falan kalmis sanirim firtinali gunlere, hazir ol
yok canim bu degil sanirim bak bu, app store da var ama androit de falan varmi bilmiyorumEki Görüntüle 1844054
Atom senin yukledigin bu programmi ben bunu yukledim
Cnm ayri ozel corba mi yapiyorsunKızlar bebege antibiyotik kullandığımdan beri pasamin her bezinde kaka oluyor az az ama o mu yaptı yoksa ek gıda veriyorum çok az şeftali çorba falan veriyorum ondan mi anlamadım
Aynen..Kizlar bebisi ayakta sallarken kulakları çok bukuluyor sizde de öyle oluyor mu
Bizimki saga yada sola yatar elimle duzeltiyorumKizlar bebisi ayakta sallarken kulakları çok bukuluyor sizde de öyle oluyor mu
ne demek rica ederim :)
o zaman 14 gun aralari var benimkiyle. hatirladigim kadariyla, aynalarla ask yasiyolar, tekerleme gibi olan ninnilere sarkilara bayilirlar. Zihinsel olarak bildiklerini fizige dokuyorlar, bir an hareketlenip sonra durulmasi normal, masaya oyuncakla vurabilir, elbisesini cekebilir, annesinin elini agzina goturebilir, ismi soylendiginde aynaya baktiginda tepki verebilir. Boyle gunesli bir donemdi, 1 hafta falan kalmis sanirim firtinali gunlere, hazir ol
yok canim bu degil sanirim bak bu, app store da var ama androit de falan varmi bilmiyorum
ne demek rica ederim :)
yok canim bu degil sanirim bak bu, app store da var ama androit de falan varmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?