2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahaha ihale nesliye mi kaldı. Akşam uyumusum ben göremedim. Sabahtan beri de kız mıy mıy. Evini mi arıyor ne.
nesli_ankara06 dünür mü olduk kız. Senin gayınanayla durumlar ne oldu?
Canım ben de yeni görüyorum paşam çok mız mız durmuyor canım evine gitmedim o günden sonra girumcemin kızının doğum günü vardı oraya gittim benimle konuşmaya çalışıyor ama ben hic konusmadim yüz vermedim çok kirginim hala unutamiyorum o sözleri paşayı sevdi iki saat oturduk geldik canım mecbur girusecez ama bundan sonra mesafe tabi kayınpeder ara ara beni arıyor kızım gelin ben seni kızım olarak görüyorum falan diyor ben de seninle sorunum yok baba şuan gelemem zaman dedim öyle zamanla duzelecek ama hic bir şey eskisi gibi olmaz unutulmaz kalp kırgınlığı geçmiyor

selam canım, sanırım bu dönemlerde hepsı aynı oluyor. benımkı de aşırı ilgi istiyor
yanından ayrılınca kıyametı koparıyor. şükür ki zaman bi şekilde geçiyor
allah bakıcı konusunda yardımcı olsun. :=)

Ingilizce bilmeyenler su programi indirirseniz kopyala yapistirla tamamini cevirip okuyabilirsini
z

Kızlar oglum bugun sunnet oldu ama sunnetten sonra cok aglıyo uzuluyorum icim parcalanıyo valla uyudu simdi cok sukur 6saatte bir calpol vericem sunnet ettiren varmı 2.gun daha iyi olur diyo herkes cisini yaparken yakıyo ve aglıyo canı acıyo bebegimin ama buyuyunce korkucaktı boyle haberi yokken daha kolay iyilesir diye dusundum

Turuncu kasa diye bu site var bu sürü şey siparis ettim kavanoz mamalari bile var hipp bebelac milupa. Bebelacin meyveli princli bi kasik mamasi var dört ay üstü için onu aldım bakalım beğenir belki. Sutlac aldım. Sebzeli tavuklu pure aldım. Muhtemelen çöpe gitcek ama olsun. Farklı tatlara alismasini istiyorum çünkü ek gıdada zorlanicaz biz. Biliyorum kolay bir bebek değil kizim ama bari şuyu kolay diyebileceğim birşey olsaydı. Yok maalesef. Yine de şükür ki sağlığı yerinde bunun için bile binlerce kere şükürler olsun Allahım

Şimdi baktım simdi yedegini taktim canavar gibi çalışıyor çok sagol canim
ne demek rica ederim :)

Atom heart mother 11 ocak zahmet olacak . Ben turkcesini indireyim aynimi diye . Giden 5 lira olsun
o zaman 14 gun aralari var benimkiyle. hatirladigim kadariyla, aynalarla ask yasiyolar, tekerleme gibi olan ninnilere sarkilara bayilirlar. Zihinsel olarak bildiklerini fizige dokuyorlar, bir an hareketlenip sonra durulmasi normal, masaya oyuncakla vurabilir, elbisesini cekebilir, annesinin elini agzina goturebilir, ismi soylendiginde aynaya baktiginda tepki verebilir. Boyle gunesli bir donemdi, 1 hafta falan kalmis sanirim firtinali gunlere, hazir ol

Eki Görüntüle 1844054
Atom senin yukledigin bu programmi ben bunu yukledim
yok canim bu degil sanirim bak bu, app store da var ama androit de falan varmi bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 65
Tesekkurler

Ben de doelrt ay ve uzeri olan kavanoz mamalarindan aldim iki tane. Biri sade muzlu,digeri kayisi elma falan. Azcik vercem,hemsire verebilirsin biraz dedi.. Kasik da aldm minnosa. Bi de uc tane degisik dis kasigici aldim,buzdolabina katilip icindeki suyu sogutyor cok rahatlar diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…