- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.341
hehehee maşallah Allah kabul etsin bende geçen cuma yaptım üzerimde çok büyük bir borçtu rahatladım çok şükürValla aynilari bizde iste, bende gecen hafta mevlut yaptim ondan sonra cocuk degisti gene. Ama 6. Ayin tamami zor geciyormus, bende duzeni bozmamaya calsiyorum ama namumkun.. Firsat buldukca kaynatiyoruz iste buralarda
evlatlarımızın üzerine ferahlık gelsin inşallah
aynen dişi unutmuşumAynilari hiuf aynilari... Ilaveten dis sikintilari eklenince hic cekilmiyo yeminlen.
bizimkide çok sıkıntı yaşıyor yavrum
neyi eline geçirse kemirip rahatlamaya çalışıyo
yumuşaksa eğer sinirleniyo bu işime yaramadı der gibi
ama en çok parmağım onu rahatlatıyo
walla çok daraldığında hissediom bir kaç saniye veriom kemirsin rahatlasın diye garibim napiyim
ay sormaBizimkisi sürekli sola dönüyor onu öğrenmiş hava atacak ya bana
birşeyi keşfetmeye görsünler
üst üste üst üste bi daha yamak istiyorlar
hani biz böyle çok zor bi extreme birşeyi yapmayı başardık mı bi daha yapma isteği doğuyo ya insanın içine onlardada oyle olsa gerek
teşekkürler canım o kadar haklısın kiOncelikle gecmis olsun. Benim de en korktugum dusurmek. Cogu ebeveynin basina geliyor. Ufak tefek kazalar bizde atlatiyoruz. Sakarlik mi bazen insanin basireti baglaniyor. Allah korusun bebislerimizi.
Simdiki bebisler teknoloji cagi cocugu ya . Oyuncaklarla oynamiyor. Oyuncaklarla yine ben oynatiyorum. Ana kucaginda sikiliyor 5 dk ancak baby tv ye bakiyo sıkılıyor. Unlamaya basliyor ana kucagindan kalkmaya calisiyor devrilir mi diye yanina gidiyorum gene sohbet muhabbet. Yere battaniyenin ustune atiyorum yone daraliyor ondada bes on dakika Yemek yerken masaya gelmek ister kucaga aliyorum. Ne oyuncak ne ana kucagi ise yaramiyor . Ter icinde kaliyoruz
benimki hem sakarlık oldu çünkü döndüğünü bildiğim halde kenarda bırakmak hataydı
gerçeten hemde basiretide bağlanıyo olacak ya işte...
vallahi bizimki keşifçi çıktı kucak sevdalısı değil ama şunu farkettim etrafa bakmak istiyor
uzanmak yada yatarak birşeylerle uğraşmak onu oyalamıyor artık
dik konumda etrafa bakmaya bayılıyor
artık asla ana kucağında tutamıyorum beş noktadan emniyetliyorum
zincilerini kıracak gibi kaldırmaya çalışıyor kendini
sağol canım ... hepimizin evladını esirgesin Rabbim tehlikelerdenÇok geçmiş olsun. Bebislerimiz çok tehlikeli olmaya başladılar. Yatak sert çarşaf gergin yastık yok demişsin ya bunlardan birini çıkardığımda benim kız dönemiyor. Şuan annemdeyim mesela yatak yumuşak içine gömülüyor hafiften o yüzden dönemiyor. Altına yumuşak bişey serip deneyin derim birde.
sen çok haklısın sert zeminde çok rahat yuvarlanıyo
yumuşaktan korkum kafasını gömdüğünde kaldıramaması Allah korusun
zaten yumuşak bu nedenle önermiyor uzmanlar
çook teşekkürler vallahi psikolojim alt üst oldu ama atlattım çok şükürÇok çok geçmiş olsun, bu aralar sıkça yaşanıyor topikte, hep tetikte olmak lazım.
Hoşgeldin bu arada, özlettin kendini
bende sizleri gerçekten çok özledimmmm
sagolasın surçok geçmiş olsun canım.
en iyisi wallahikundak yapıyorum hala. yanlarında da yastık var. yoksa çok zor olurdu heralde
azmanlar kıpır kıpırlar tutmak zor artık
görüyonmu bak ayan olmuş sana daAy kurbanimm kiyamam.. Cok zor vallahi o durum.. Aynen artik hic birakmiyorum ben de. Bu sabah seni etiketlicektm bak,cocuk durmayinca acele cikmistm,biseler mi hissetmism demek.. Cok gecmis olsun cnm
senin minoşşa kıyamam çok öp kokla benim içinde
ne hissettiğini öyle iyi anlarım ki vallahi
içim ağladı yaa
ki ben var ya öyle soğuk kanlıyımdır ki
ama evlat ne başkaymış yaaa
sende teksin vallahi
dikkat dikkat ....