- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.321
Evet cnm değiştiriyoruz biz hep aynı marka almayizArada farkli marka su alin . Arkadasima onun dr u demisti.
ya ben bunun gibi pelus bisey aldim cok rahatda tutuyo ama uyurken gozu gormuyo valla bisey elima alisti herhalde elimi uyku arkadasi yapti, ama haklisin acil kurtulmam gerek yoksa bel ve sirtda gidecek ayagin yaninda
ne guzel iste, her konuya hakimsin kiz
Hakkat nerde o ya?
allah gule gule gidip gelmeyi nasip etsin :)
pembe ya o kulak cekme bizdede var. sacini kesmeden once sacinida cekiyodu, doktor normal gelistigini gosteren seyler bunlar demisti.
Sacini kazittiniz mi . Ne zaman kazitiliyor. Terletiyor diye Kahkulunu yanlarini kisalttim. Arkasi dugum oluyordu onlarida kirptim. Sari bide kazitip canlansa biraz saclari.
Benim rahat gecti son gunlerde yatakta donemiyordum zor yuruyordum. Oda 42 haftadaydimtek korkum hamilelik günlerimkorkunç geçti
Hamileyken o kadar arastirdim hangi oyuncak iyi. Hangi ana kucagi hangi bilmem ne. O kadar kafa yor hic biriyle ilgilenmesinBen iki tane fhisher price aldım. Hiiiç ilgilenmiyor. Varsa yoksa el, omuz, parmak, kol. Etçil olcak.
Noldu kixz yine naptilaryeminlen yıldım kocamın sülalesinden
amcasını kızına görücü geliomuşda bensiz olmazmış .ulan bi pazarım var nelerle uğraşıyorum yaNoldu kixz yine naptilar
Hey allahim yaa seni sulalenin sagdici sandilar herhaldeamcasını kızına görücü geliomuşda bensiz olmazmış .ulan bi pazarım var nelerle uğraşıyorum ya
ben yengeymişimHey allahim yaa seni sulalenin sagdici sandilar herhalde
Canimmm
kızz hayalet gibi dolaşıyon azcık yaz beEfendim
Slm arkadaslar ne geleceği ne geçmişi hic bisiyi okuyamiyorum oglus saolsun 2 dk mola yok napalim saglikli olsunda bunada şükür.
Biz dun gecikmeli olarak 4 ay asimizi olduk butun gun hic susmadan agladi gunduz atesi yoktu. Bu sabaha karsi hafif atesi cikti cok degil 37.5 civari halada var aklima takildi dun yoktu ates imiz bugun olmasi normalmi yoksa baska sebeptenmi cikti ates sizlerde nasil olmustu acaba
tarçın var canım.. şeker içermez yazıyor..tadı güzel olduguna göre içinde şeker var o zaman?
ben bastırıyorum canım toktor ve ebe bastırabilirsin ddi.. 20 ocak doğumluAyak bastırmak için erken mi ne zaman başlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?