- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.401
Rica ederim :)Tesekkurler
Ekrandada ayni logo var, parmagi agzinda baby :)Atom bu programmi.bi ekrandaki goruntusunu cek.yani programin logosunu
Kizlar ya bez sayiniz nedir gunde? Zeynebin 3-4 dolu cis, tas catlasin.
Ekrandada ayni logo var, parmagi agzinda baby :)
Nasil guzel aglattin bile
Off
Nasil guzel aglattin bile
Benide bu cok etkilemistiBenim de doldu gozler :/ nasil da biliyorlar boyle :/
Kıyamam yaa hani diyolar ya erkeklerin askerlik anıları kadınlarında doğum hikayeleribenim ilk cumlem, ilk tepkim, -ben buna nasil bakicam? Olmustu. Cok kucuktu 2830 dogdu
Ben indirdim o programi, bi doneme girdikce yaziyorum bazen, surrender ve pembe ile ayni mesela tarihlerimiz onlarla paylasiyodum, 6. Aydan 10 gun falan aldik biz simdi, uzaklik yakinlik kavramlarini artik anladigini, o yuzden devamli bizi yaninda istediklerini, aglamalarinin cok normal oldugu yaziyodu bu surec icin.
valla bazen o degilde sanki ben giriyorum o surece. Oyle fena
aaaa üç gündür bizdede varrrSabah bizim kizin kakasindada beyaz nokta kadar tanecikler vardi, sindiremedigi yaglar mi oluyodu neydi o?
ayy ne ola ki@Pembedon5 geldinmi?
o kadar doğru diyosun kiBiz de enerji olacak ki bebislere yararli olalim. Stres olunca hissediyor. Temasla zaten hemen. Aglamasi huysuzlugu oluyor. Ter icinde kaliyor. Anlamiyorsunki dilinden .
Alperle aralari 1 ay var ama sanirim, 1 ay evvel bende 8 bezden asagi degistirmiyodumBenimkinin her bezi dolu oluyor,sabah 6dan aksam 9a kadar 8-9tane degistiriyorum
Yok ya gerek yok :)Ise yariyor mu atom? Bi ara gormustum indircektm vazgectm.. Bi de direk inmio parali da,yoksa denerdm bakardim. Almisken ise yarasin :)
Kiz ben evlenirken hic heyecanlanmadim ya, adam heyecandan konusamiyodu bende tik yokKıyamam yaa hani diyolar ya erkeklerin askerlik anıları kadınlarında doğum hikayeleri
o anlar herhalde unutamam hiç bir zaman
evlenirken de stres ve mutluluğu aynı anda yaşıyorsun ama doğum çook başka ya
hem kutsallık hem korku hem bekleyiş mutluluk offf..
vallahi o program çok iiyide anam dl yok işte anlamıyoz ki
çok sağoll canımmmIngilizce bilmeyenler su programi indirirseniz kopyala yapistirla tamamini cevirip okuyabilirsini
zEki Görüntüle 1844056
Bende onemsemedim aslinda :)aaaa üç gündür bizdede varrr
önemsemedim vallahii
sen söyleyince şimdi
3 gune donecek izmirde annesinin yaninda suan :)ayy ne ola ki
pembe dönü mü evine
taşıncaktı
ya girmeye girmeye neler oldu kim bile
Öffff odunum ben aslindaBenide bu cok etkilemisti Eki Görüntüle 1844098
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?