- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.421
atommmmm sen resmen benmkini anlattın yaaaane demek rica ederim :)
o zaman 14 gun aralari var benimkiyle. hatirladigim kadariyla, aynalarla ask yasiyolar, tekerleme gibi olan ninnilere sarkilara bayilirlar. Zihinsel olarak bildiklerini fizige dokuyorlar, bir an hareketlenip sonra durulmasi normal, masaya oyuncakla vurabilir, elbisesini cekebilir, annesinin elini agzina goturebilir, ismi soylendiginde aynaya baktiginda tepki verebilir. Boyle gunesli bir donemdi, 1 hafta falan kalmis sanirim firtinali gunlere, hazir ol
yok canim bu degil sanirim bak bu, app store da var ama androit de falan varmi bilmiyorum
Aynen. zaten hepsi 3 asagi 5 yukari ayni anda ayni seyleri yapiyoratommmmm sen resmen benmkini anlattın yaaaa
hepsi varrr
sadece oyuncağı masaya vurma yok çünkü öyle bir ortamda olmuyorr
aynaya baktırıyom ben hep üç dört gündür bakınca gülüyo utanıyo deli
atom gülme ama sen yazdıkça ben diyom ki bizimde aynıKizlar ya bez sayiniz nedir gunde? Zeynebin 3-4 dolu cis, tas catlasin.
yavrum yaaaa
cisrik kız hatırlasana programı biz zortlatmıştıkIse yariyor mu atom? Bi ara gormustum indircektm vazgectm.. Bi de direk inmio parali da,yoksa denerdm bakardim. Almisken ise yarasin :)
100 gr sağmışsındır. Kilo değildir o:)Biraz once sut sagdim sagmadan once ve sonra kilomu olctum 100 gr farketmis hakkaten emzirmek kilo verdiriyormus birde bogazi tutsam
kaynanamla tartıştım çocuğa öcü geliyor dedi
dedim zaten.. ilerde öcüyü çiz desem çocuk seni çizer dedimÖcü karşısında zaten,diyeydin.
Seç bana da bi selam çak da pembe görsün:)Efendim
Kadar sut olsa keske:)100 gr sağmışsındır. Kilo değildir o:)
aynen bez ziyani :) bazen kucuk bi pirtlatiyo onu bile degistiyorum hemenatom gülme ama sen yazdıkça ben diyom ki bizimde aynı
ben bir haftadır gece bezi kutuya koyarken sayıyom sonra unutuom ama gerçekten çok azaldı
her uyandığında değiştirirdim şimdi hep boş hep boş
hatta banyo yaptırıyom ya bakıyom bez daha dolmamış
ee temiz çocuğada bi daa aynı bezi bağlamak doğru olmaz
öyle çook boş bez atıyorum artık
o kadar cok seye bakiyozki unuttu demekkicisrik kız hatırlasana programı biz zortlatmıştık
gurbetçi aile telindeki uygulamalrı anlatınca burda paylaşmıştık
pissskaynanamla tartıştım çocuğa öcü geliyor dedi
erkekler hakkaten düğünde bi fazla heyecanlı oluyorlarKiz ben evlenirken hic heyecanlanmadim ya, adam heyecandan konusamiyodu bende tik yok
Seç bana da bi selam çak da pembe görsün:)
eyii tatil yaptı ama beee3 gune donecek izmirde annesinin yaninda suan :)
21 ocakAynen. zaten hepsi 3 asagi 5 yukari ayni anda ayni seyleri yapiyorkac dogumlu seninki?
Evet :) doktora gidecekti ama yok ortalikta merak ettim bendeeyii tatil yaptı ama beee
24 gun seninkiyle arasi var benimkinin :) seninde bi 15 gunun var rahat demekki21 ocak
tee Allahım yaakaynanamla tartıştım çocuğa öcü geliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?