- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.441
Cakiim bakalim en afillisinden :)Seç bana da bi selam çak da pembe görsün:)
yirimmm
onu yerim bennnn
lgili annelere de bayılırım he
maşallah size
yaa bu arada bişey dicem
geçen bi ara ben yine böyle bi sitem etmiştim
şu instagramda anneler babyler filan giydirmeler süslemeler hakkında
şimdi ben biraz abartılı sinirliyim
ama etrafımdakiler beni pamuk gibi zanneder
ya ama bazen şöyle şeyler yaşıyorum ve yaptığıma da çok üzülüyorum
minnoşa kızıom valla
bazen tam temizlik ya da yemek bişey yapıyorum resmen inat damarı tutuyo
huysuz huysuz bi ağlamaya başlıyo
böyle bana bi geliyolar Allahhh noluyooo diye kızıom ama sonrada çok pişman oluyom
sakin annelerede bayılıom
Ya ifade edemedim tamda
mesela rota aşısı olduğunda akşam ağrısı başlamıştı resmen canı yandığı için ağlıyodu kıyamam
o ağlıyodu bende içim acıyodu ağlıyodum
ama böyle sebepsiz sırf edepsizlikten ağlayınca sinirleniyom kızıyom ya
sonrada gelsin vicdan gitsin pişmanlıklar...
napsın garibim o da ben gibi hafıza sıkıntıaynen bez ziyani :) bazen kucuk bi pirtlatiyo onu bile degistiyorum hemen
o kadar cok seye bakiyozki unuttu demekki
pisss
hadi yaaaEvet :) doktora gidecekti ama yok ortalikta merak ettim bende
konak mı?Slm güzel anneler ben de ocak annesiyim hamileliğimden beri sizinleyim hepinizden Allah razı olsun sayenizde çok bilgilendim .artık ben de aranızdayım inşallah.bişey sormak istiyorum kızım 5 aylık olacak kafasının tepesinde hafif kabuklanma var onu temizlememde sakınca var mı.yoksa nasıl temizleyebilirim
hadi yaaa24 gun seninkiyle arasi var benimkinin :) seninde bi 15 gunun var rahat demekki
CanımsııınCakiim bakalim en afillisinden :)
Evet canım konak.bu arada sana ve kayınvalidenle olan diyaloğuna bayılıyorum:)konak mı?
ne demek rica ederim :)
o zaman 14 gun aralari var benimkiyle. hatirladigim kadariyla, aynalarla ask yasiyolar, tekerleme gibi olan ninnilere sarkilara bayilirlar. Zihinsel olarak bildiklerini fizige dokuyorlar, bir an hareketlenip sonra durulmasi normal, masaya oyuncakla vurabilir, elbisesini cekebilir, annesinin elini agzina goturebilir, ismi soylendiginde aynaya baktiginda tepki verebilir. Boyle gunesli bir donemdi, 1 hafta falan kalmis sanirim firtinali gunlere, hazir ol
yok canim bu degil sanirim bak bu, app store da var ama androit de falan varmi bilmiyorum
Konaktır o. Doktor zeytinyağı sürüp bebem tarağı ile tara ve banyo yaptır demişti.Slm güzel anneler ben de ocak annesiyim hamileliğimden beri sizinleyim hepinizden Allah razı olsun sayenizde çok bilgilendim .artık ben de aranızdayım inşallah.bişey sormak istiyorum kızım 5 aylık olacak kafasının tepesinde hafif kabuklanma var onu temizlememde sakınca var mı.yoksa nasıl temizleyebilirim
Bekleticem dimi zeytinyağını ne kadar bekletmwm gerek bi de se n yaptın mı canımKonaktır o. Doktor zeytinyağı sürüp bebem tarağı ile tara ve banyo yaptır demişti.
Canım ben de yeni görüyorum paşam çok mız mız durmuyor canım evine gitmedim o günden sonra girumcemin kızının doğum günü vardı oraya gittim benimle konuşmaya çalışıyor ama ben hic konusmadim yüz vermedim çok kirginim hala unutamiyorum o sözleri paşayı sevdi iki saat oturduk geldik canım mecbur girusecez ama bundan sonra mesafe tabi kayınpeder ara ara beni arıyor kızım gelin ben seni kızım olarak görüyorum falan diyor ben de seninle sorunum yok baba şuan gelemem zaman dedim öyle zamanla duzelecek ama hic bir şey eskisi gibi olmaz unutulmaz kalp kırgınlığı geçmiyor
kıyamammmKarnim acikti
Kizlar bebisi ayakta sallarken kulakları çok bukuluyor sizde de öyle oluyor mu
Kepce deme kiza ... valla adasim vazgecer saka bir yana tek cirkinlikleri kepcelik olsun seninki kiz saclari uzayinca belli bilenem olmazAyakta sallama kepçe olur bile dediler bana..
tamam hafif kepçelik var ama dedesine benzemiş napim
Evet biraz bekleyecekmiş. Ben yapmadım :)Bekleticem dimi zeytinyağını ne kadar bekletmwm gerek bi de se n yaptın mı canım
Geçmiş olsun cnm. Bende geçtiğimiz cuma yaptırdım. Uyuşukluk geçince 1 saat ağladı. Ama ondan sonra bir daha ağlamadı. Akşamda aynı düzeninde uyudu. Hiç eziyet etmedi. 6 saat bir calpol verdik. Ertesi gün sabah akşam böyle üç gün verdik. Ama ertesi gün bile birşeyi yoktu. Görüntüsü şuan normale dönmek üzere. Endişelenme yani inşallah senin ki de rahat atlatır.Kızlar oglum bugun sunnet oldu ama sunnetten sonra cok aglıyo uzuluyorum icim parcalanıyo valla uyudu simdi cok sukur 6saatte bir calpol vericem sunnet ettiren varmı 2.gun daha iyi olur diyo herkes cisini yaparken yakıyo ve aglıyo canı acıyo bebegimin ama buyuyunce korkucaktı boyle haberi yokken daha kolay iyilesir diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?