2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk doğduğunda bi ikere sabahın dördü beşi gibi çok hızlı sallamıştım ağlayıp duruyo uyumuyo diye,ama böyle sinirle aalladım beşiği resmen . Sonra dedim Özge aptalsın, gerizekalısın. Sonra o gün karar verdim. Laftan anlayana kadar hiiiiç sinirlenmeyeceğim. En azından ona belli etmeyeceğim :)
Bi de öğretmenim ben.. Sabırlı olmaya alışığım.:)
Bi de son olarak çok çabul büyüyolar bee. Varsın dursun temizlik. Tadını çıkarmata çalışalım:)

aynen bez ziyani :) bazen kucuk bi pirtlatiyo onu bile degistiyorum hemen

o kadar cok seye bakiyozki unuttu demekki

pisss
napsın garibim o da ben gibi hafıza sıkıntı
ben acayip unutkan oldum
evde birşey bitiyor almaya gidiyorum sırf onun için
her saçma şey alıyorum almaya gittiğim şeyi almadan geliyorum
nasıl ama
hele geçen mevlütte karşı komşumu çağırayım dedim
karabiber kalmamıştı
onu alayım geçerkende seslenirim dedim
karabiberide almayı unutmuşum
komşuyuda çağırmayı unutmuşum
tam bütün misafirler geldi komşu da o ara kapıyı açtı mevlüt olduğu gördü ve ben pişmanlardaaa
ne desem boşş
kadın çağırmadığımı düşündü
ve bebek düştüğünde yanıma ilk koşan ve beni rahatlatan o olmuştu bi de

yaa hangi iletiyi alıntılayıp cevaplarken nerelere geldim ben böyle yaa
eee bi süredir girmeyince böyle oluyo
idareee azcık idare

Slm güzel anneler ben de ocak annesiyim hamileliğimden beri sizinleyim hepinizden Allah razı olsun sayenizde çok bilgilendim .artık ben de aranızdayım inşallah.bişey sormak istiyorum kızım 5 aylık olacak kafasının tepesinde hafif kabuklanma var onu temizlememde sakınca var mı.yoksa nasıl temizleyebilirim

konak mı?

24 gun seninkiyle arasi var benimkinin :) seninde bi 15 gunun var rahat demekki
hadi yaaa
ama bişey diyim mi
bu çocuk kaç aydır 7 yada 8 de nadiren 9 da gece uykusuna geçiyordu ve sabah yediye kadar sadece emme tekrar uyku oluyordu iki satte bir
ama bir haftadır şu mevlütten beri
gece 2 yada 3 te bi uyanıyo 5e kadar agucuk gugucuk yap diyo yaaa
resmen gündz gibi duruyo
acaba şundan dolayı mı oldu
gece uykusunda dönmeye başladı ve ben korkumdan tekrar sırt üstü yapınca rahatı bozuluyo sanırım
tekrar dalamıyo

Atom benimki 16 ocak. Arada yazda bende okuyayim başımıza gelecekleri :)) Ama beklenen doğum tarihi mi doğru olan yoksa doğduğu gün mü?

Konaktır o. Doktor zeytinyağı sürüp bebem tarağı ile tara ve banyo yaptır demişti.

Öfff bende de aynı dertler var. Bayram da geliyor şimdi

Geçmiş olsun cnm. Bende geçtiğimiz cuma yaptırdım. Uyuşukluk geçince 1 saat ağladı. Ama ondan sonra bir daha ağlamadı. Akşamda aynı düzeninde uyudu. Hiç eziyet etmedi. 6 saat bir calpol verdik. Ertesi gün sabah akşam böyle üç gün verdik. Ama ertesi gün bile birşeyi yoktu. Görüntüsü şuan normale dönmek üzere. Endişelenme yani inşallah senin ki de rahat atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…