- 7 Haziran 2015
- 347
- 323
- 103
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.461
Sagol canım sizede gecmis olsun insallah bizde kolay atlatırız doktor bana 3.gun yıka ve bol bol ıslat dedi sen ne zaman yıkadın cok sukur aglamaları kesildi insallah cabuk toparlarız bizdeGeçmiş olsun cnm. Bende geçtiğimiz cuma yaptırdım. Uyuşukluk geçince 1 saat ağladı. Ama ondan sonra bir daha ağlamadı. Akşamda aynı düzeninde uyudu. Hiç eziyet etmedi. 6 saat bir calpol verdik. Ertesi gün sabah akşam böyle üç gün verdik. Ama ertesi gün bile birşeyi yoktu. Görüntüsü şuan normale dönmek üzere. Endişelenme yani inşallah senin ki de rahat atlatır.
20dakika - 30 dakika bekliycek canm bizdede vardı hemen döküldü zeytinyağından banyodan sonraEvet biraz bekleyecekmiş. Ben yapmadım :)
Kepce deme kiza ... valla adasim vazgecer saka bir yana tek cirkinlikleri kepcelik olsun seninki kiz saclari uzayinca belli bilenem olmaz
Bende 3.gün yıkadım. Hergün yıkıyoruz hava sıcak zaten. Bir kaç güne daha iyi olcak merak etme. Bende ilk gün çok üzüldüm o ağladıkça. Ama akşamına birşeyi kalmadı hemen toparladı. Görüntüsü biraz üzüyor insanı ama o da düzeliyor hemen. Bizim ki iyileşmeye başladı bile.Sagol canım sizede gecmis olsun insallah bizde kolay atlatırız doktor bana 3.gun yıka ve bol bol ıslat dedi sen ne zaman yıkadın cok sukur aglamaları kesildi insallah cabuk toparlarız bizde
olabilir, artik alismislardir bir cok seye... Benimki bu ara cok gec daliyo uykuya, sinir hastasi olucam bu gidisle. Bi cozum bulmam lazim ama nasil bilmiyorum.hadi yaaa
ama bişey diyim mi
bu çocuk kaç aydır 7 yada 8 de nadiren 9 da gece uykusuna geçiyordu ve sabah yediye kadar sadece emme tekrar uyku oluyordu iki satte bir
ama bir haftadır şu mevlütten beri
gece 2 yada 3 te bi uyanıyo 5e kadar agucuk gugucuk yap diyo yaaa
resmen gündz gibi duruyo
acaba şundan dolayı mı oldu
gece uykusunda dönmeye başladı ve ben korkumdan tekrar sırt üstü yapınca rahatı bozuluyo sanırım
tekrar dalamıyo
benimde beklenen tarihim 16 ocaktiAtom benimki 16 ocak. Arada yazda bende okuyayim başımıza gelecekleri :)) Ama beklenen doğum tarihi mi doğru olan yoksa doğduğu gün mü?
3/4 ten fazla bazen beze yapmiyor. Pipi dolu bezi degistirince oburune yapiyor.Kizlar ya bez sayiniz nedir gunde? Zeynebin 3-4 dolu cis, tas catlasin.
hayırlı olsun canım 9. haftada başlamıştı kusmalarrrkizlar tecrubelerinize dyanark yaziyorum hamileligimin 5 haftasindayim fakat masallh uyku harici mide bulantisi tiksinme hicbiseyim yok cok sukur tabiki. sizin kacinci ayinizda basladi bulanti maluk ramazanda geldi ins tutmayi dusunuyorum
Sut parcalari normalaaaa üç gündür bizdede varrr
önemsemedim vallahii
sen söyleyince şimdi
Salon haric diger halilari kaldirdim. Rahatladim biraz ama salon carsamba pazariBen ilk doğduğunda bi ikere sabahın dördü beşi gibi çok hızlı sallamıştım ağlayıp duruyo uyumuyo diye,ama böyle sinirle aalladım beşiği resmen . Sonra dedim Özge aptalsın, gerizekalısın. Sonra o gün karar verdim. Laftan anlayana kadar hiiiiç sinirlenmeyeceğim. En azından ona belli etmeyeceğim :)
Bi de öğretmenim ben.. Sabırlı olmaya alışığım.:)
Bi de son olarak çok çabul büyüyolar bee. Varsın dursun temizlik. Tadını çıkarmata çalışalım:)
Hosgeldin. Sagol canim. Bos okumayin okuyanlar yazin bir seyler sizde tecrubelerinizi yazinki bizde farkli seyler ogrenelim. Hamileligimden beri bende dadandim bu siteye . Bu ay ay anneleri gec gordum ben.Slm güzel anneler ben de ocak annesiyim hamileliğimden beri sizinleyim hepinizden Allah razı olsun sayenizde çok bilgilendim .artık ben de aranızdayım inşallah.bişey sormak istiyorum kızım 5 aylık olacak kafasının tepesinde hafif kabuklanma var onu temizlememde sakınca var mı.yoksa nasıl temizleyebilirim
Benim firtina erken koptu. Yazanlar daha erken oldu. Beklenenden gec geldi. Gelisimi icerde tamamladi. Biraksak bir yasinda cikacaktiolabilir, artik alismislardir bir cok seye... Benimki bu ara cok gec daliyo uykuya, sinir hastasi olucam bu gidisle. Bi cozum bulmam lazim ama nasil bilmiyorum.
benimde beklenen tarihim 16 ocaktierken geldi velet. Missmommye yazdimya, aynilari iste canim, senin firtinada ondan 5 gun sonra kopar herhalde
Masallah canım evet insan uzuluyor ama sunnet sonucta olması gerekiyor sonra blze tesekkur edlcekler bebekken yaptırdıgımız icin bir haftayı buluyormus duzelmesi olsun agrıları olmasında duzelirBende 3.gün yıkadım. Hergün yıkıyoruz hava sıcak zaten. Bir kaç güne daha iyi olcak merak etme. Bende ilk gün çok üzüldüm o ağladıkça. Ama akşamına birşeyi kalmadı hemen toparladı. Görüntüsü biraz üzüyor insanı ama o da düzeliyor hemen. Bizim ki iyileşmeye başladı bile.
Ahaha :)) nesliye sormak lazım. Bant takıyorum bu ara. Hurafe sanıyordum ama dr da söyledi.
Oğluş napıyo? Büyük nasıl oldu iyileşti mi?
Canım seninle doğum tarihlerimiz ayni ben yoğurt ve meyve suyu veriyorum ama pasa pek beğenmiyor tukuruyir erken mi diye düşünüyorum ama sut baya azaldı mama kasik mamasi da eşim istemiyorBen de doelrt ay ve uzeri olan kavanoz mamalarindan aldim iki tane. Biri sade muzlu,digeri kayisi elma falan. Azcik vercem,hemsire verebilirsin biraz dedi.. Kasik da aldm minnosa. Bi de uc tane degisik dis kasigici aldim,buzdolabina katilip icindeki suyu sogutyor cok rahatlar diye dusunuyorum
Ben kabulum söz ağızdan çıktıAhaha :)) nesliye sormak lazım. Bant takıyorum bu ara. Hurafe sanıyordum ama dr da söyledi.
Oğluş napıyo? Büyük nasıl oldu iyileşti mi?
Ya benim kızım 1 nisan doğumlu 2 gündür uykusu 10 dk. Sonra kalkıp azcik etrafı izliyor sonra mama yiyor sonra yırtınıp ağlıyor sonra uyuyor, bu büyüme atağı mi şimdi ?((
Hoşbuldum canım yarın dediğiniz gibi yapıcam tekrar teşekkürederimHosgeldin. Sagol canim. Bos okumayin okuyanlar yazin bir seyler sizde tecrubelerinizi yazinki bizde farkli seyler ogrenelim. Hamileligimden beri bende dadandim bu siteye . Bu ay ay anneleri gec gordum ben.
Konak canim o . Sampuan iyi durulanmayinca yag dengesi bozuluyor. En iyisi arada sampuanlamak her banyoda degil. biz de iki yada uc aylikken olmustu. Z. Yagini benmari usulu biraz isittip (soguk usutmesin diye ) 15 20 dk bekletip tarakla tara yada elinle al bingildaga dikkat et . Yika banyodan sonra tara sacta kalanlari elinle al. İyi temizlemen lazim yoksa artiyor. Tamamen bitince rahatliyorsun. Bi tane kalsa ertesi gun artiyor. Dr badem yagida demisti. Ama bize z. Yagi ise yaramadi normal aycicek yagini kullandim gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?