2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canım sizede gecmis olsun insallah bizde kolay atlatırız doktor bana 3.gun yıka ve bol bol ıslat dedi sen ne zaman yıkadın cok sukur aglamaları kesildi insallah cabuk toparlarız bizde

Kepce deme kiza ... valla adasim vazgecer saka bir yana tek cirkinlikleri kepcelik olsun seninki kiz saclari uzayinca belli bilenem olmaz

Ahaha :)) nesliye sormak lazım. Bant takıyorum bu ara. Hurafe sanıyordum ama dr da söyledi.
Oğluş napıyo? Büyük nasıl oldu iyileşti mi?

Sagol canım sizede gecmis olsun insallah bizde kolay atlatırız doktor bana 3.gun yıka ve bol bol ıslat dedi sen ne zaman yıkadın cok sukur aglamaları kesildi insallah cabuk toparlarız bizde
Bende 3.gün yıkadım. Hergün yıkıyoruz hava sıcak zaten. Bir kaç güne daha iyi olcak merak etme. Bende ilk gün çok üzüldüm o ağladıkça. Ama akşamına birşeyi kalmadı hemen toparladı. Görüntüsü biraz üzüyor insanı ama o da düzeliyor hemen. Bizim ki iyileşmeye başladı bile.

olabilir, artik alismislardir bir cok seye... Benimki bu ara cok gec daliyo uykuya, sinir hastasi olucam bu gidisle. Bi cozum bulmam lazim ama nasil bilmiyorum.

Atom benimki 16 ocak. Arada yazda bende okuyayim başımıza gelecekleri :)) Ama beklenen doğum tarihi mi doğru olan yoksa doğduğu gün mü?
benimde beklenen tarihim 16 ocakti erken geldi velet. Missmommye yazdimya, aynilari iste canim, senin firtinada ondan 5 gun sonra kopar herhalde

kizlar tecrubelerinize dyanark yaziyorum hamileligimin 5 haftasindayim fakat masallh uyku harici mide bulantisi tiksinme hicbiseyim yok cok sukur tabiki. sizin kacinci ayinizda basladi bulanti maluk ramazanda geldi ins tutmayi dusunuyorum
hayırlı olsun canım 9. haftada başlamıştı kusmalarrr

Salon haric diger halilari kaldirdim. Rahatladim biraz ama salon carsamba pazari

hayırlı Ramazanlar dılıyorum hepımıze <3
oruc tutuyorum ve hersey normal seyırde sutum yetmedıgınde corba yapıyorum canlar sızde ne durumlar ? bırde bız sehır degısımınden hasta olduk. hastaneye gıttık ve sabaha kadar bekledık sıra bır turlu ılerlemedı kavga edıp cıktım ogluşumun burnu tıkalı

Hosgeldin. Sagol canim. Bos okumayin okuyanlar yazin bir seyler sizde tecrubelerinizi yazinki bizde farkli seyler ogrenelim. Hamileligimden beri bende dadandim bu siteye . Bu ay ay anneleri gec gordum ben.
Konak canim o . Sampuan iyi durulanmayinca yag dengesi bozuluyor. En iyisi arada sampuanlamak her banyoda degil. biz de iki yada uc aylikken olmustu. Z. Yagini benmari usulu biraz isittip (soguk usutmesin diye ) 15 20 dk bekletip tarakla tara yada elinle al bingildaga dikkat et . Yika banyodan sonra tara sacta kalanlari elinle al. İyi temizlemen lazim yoksa artiyor. Tamamen bitince rahatliyorsun. Bi tane kalsa ertesi gun artiyor. Dr badem yagida demisti. Ama bize z. Yagi ise yaramadi normal aycicek yagini kullandim gecti

Benim firtina erken koptu. Yazanlar daha erken oldu. Beklenenden gec geldi. Gelisimi icerde tamamladi. Biraksak bir yasinda cikacakti

Masallah canım evet insan uzuluyor ama sunnet sonucta olması gerekiyor sonra blze tesekkur edlcekler bebekken yaptırdıgımız icin bir haftayı buluyormus duzelmesi olsun agrıları olmasında duzelir

Ya benim kızım 1 nisan doğumlu 2 gündür uykusu 10 dk. Sonra kalkıp azcik etrafı izliyor sonra mama yiyor sonra yırtınıp ağlıyor sonra uyuyor, bu büyüme atağı mi şimdi ? ((

Canım seninle doğum tarihlerimiz ayni ben yoğurt ve meyve suyu veriyorum ama pasa pek beğenmiyor tukuruyir erken mi diye düşünüyorum ama sut baya azaldı mama kasik mamasi da eşim istemiyor

Hoşbuldum canım yarın dediğiniz gibi yapıcam tekrar teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…