- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
 - 

- #8.881

ya sorma bende hiç kaçırmazdım sonrada sabah netten anlamaya çalışıyorum neler olmuş diye :) bende memnun oldum canancığım :)önceden survivoru bitirmeden yatmazdım ,şimdi herşeyi kaçırıyorum valla :) memnun oldum yelizciğim :)
kıyamam size ben annemi hafta da bir görmesem dayanamam sanırsamBende annemden uzagım cok degıl bır saat ama cok zor oluyor(( evlendıkten sonra daha bır anlıyor annelerımızın babamızın evının degerını 
ya sorma bende hiç kaçırmazdım sonrada sabah netten anlamaya çalışıyorum neler olmuş diye :) bende memnun oldum canancığım :)
Bende emedur kullanıyorum cok sık degıl cok mıgdem bulanınca ıcıyorum ama yıne aynıgıbıEki Görüntüle 1555455
Selamlar kizlar minigim iyiymiş
Bugün gittik doktora tahlil falan yapmadı 12. Hafta gel dedi. Kahverengi leke vardı dedim yine ultrason da yok sknti değil tehlike görünmüyor ama progestan a devam dedi. Mide bulantımi için dramamine kullandım faydasını gormedim dedim emadur yazdı bakalım hayırlısı inşallah hepinize sağlık haberleri duymak kısmet olsun
Y Yellu cok sanslısın bazen oturup hungur hungur aglıyorum ama kımse bılmıyorum annemsız bır hayat dusunemezken Allah boyle yazmıs dıyorum cok mutsuzum annesıyle beraber olanlar da cok sanslılarkıyamam size ben annemi hafta da bir görmesem dayanamam sanırsam3 ay sonra üst katına taşınacağım inşallah 
Sagol tatlım bizde bi bayram havası :)vogozo canim gozunuz aydin :) 
Cinsiyetten önce de beraber gidip görelim melegimizi diyorum :) kipirdanmaya başladı bizim yaramaz artık kocaman olmuştur. .Annesi gurban olur ona :)mutlu olmaz mı insan ya:) iyi bari cinsiyetini birlikte öğrenirsiniz :)
Sagol canimmm benim :) mutluluguma ortak oldunuz herbiriniz çok teşekkürler :)vogozo gozdecım gozun aydın tatlım... 
mesela dün akşamı inceleyemedim :) kim oyunu kazandı oylama sonuçları ne oldu :) hakanı azarlamış acun niye :)ahhah aynen sabah işe gelince acunun sitesine girip ne oldugunu çözmeye calısıyorum :)
Ayyyyy çok sevindim pinkcigim :)Kizlar randevu gunumu yanlis hatirlamisimgittin hastaneye doktor yok sonra oldugu poliklinige gittim buldum doktoru ordaki usg makinesi eskiymis 2li test icin hastaneye gel dedi pazartesi gunu testi yapacak. Kontrol etti bebis 11+4 cikti kocaman olmus 4 gun ondeymis kalp atislarini gorduk cok sukur bir sorun gormedi. Simdilik erkek diyebilirim dedi bu makine eski tam anlasilmiyor dedi :) pazartesi gununu bekle isin yoksa heyecandan gecmezde gun usg den tam secemedim ama koca kafalimi sectim genede:))) icimde kaldi bir suru heves. Allah biliyor ya icimden hep erkek olacak diye geciyordu insallah tutar saglikla dogsun tabiiki de:) Cok degisik oldum cinsiyet tahmininde bulununca cok tuhaaaaaf bir his :) 
Allaha çok şükür şanslıyım canım bende senin gibi olurdum eminim. ilk evlendiğimde alışamadım mesela. annemlere gittiğimizde kendi evimize döneceğimizi idrak edemiyordum :)
11 haftadayken erken degılmı oyleyse bızımde az kaldı cınsıyet ogrenmemızı Allah ım gonlumuze gore versınKizlar randevu gunumu yanlis hatirlamisimgittin hastaneye doktor yok sonra oldugu poliklinige gittim buldum doktoru ordaki usg makinesi eskiymis 2li test icin hastaneye gel dedi pazartesi gunu testi yapacak. Kontrol etti bebis 11+4 cikti kocaman olmus 4 gun ondeymis kalp atislarini gorduk cok sukur bir sorun gormedi. Simdilik erkek diyebilirim dedi bu makine eski tam anlasilmiyor dedi :) pazartesi gununu bekle isin yoksa heyecandan gecmezde gun usg den tam secemedim ama koca kafalimi sectim genede:))) icimde kaldi bir suru heves. Allah biliyor ya icimden hep erkek olacak diye geciyordu insallah tutar saglikla dogsun tabiiki de:) Cok degisik oldum cinsiyet tahmininde bulununca cok tuhaaaaaf bir his :) 
mesela dün akşamı inceleyemedim :) kim oyunu kazandı oylama sonuçları ne oldu :) hakanı azarlamış acun niye :)
Teşekkür ederim :) istanbulda yaşıyorum canım ben malatyalıyım eşim sivaslı :)Hehehhe böyle oldu seni hergordugumde diom alallala Erzincan mis 24 diom ordamiydi ama ist demiştin kafamdaki soruları ortadan kaldırmış oldun böyle çok güzelsin
haklısın canım inşallah çıkıyorum işten bankaya başlıyorumvalla bence sadece saglık temınatı ıcın bile geçilir canım ..hakkında hayırlısı olsun
haklısın canım inşallah çıkıyorum işten bankaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?