2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir oglusun olacak ozaman genellikle cok.az.yaniliyorlar:)))gozunuz aydin yaa bende istiyorum hemen ogrenmek.cinsiyetini onemli degil.ama.merak ediyor.insan.cok.

Aiyyyy hissetmiştimmmmmm :) demiştim sana erkek geliyo bana diye :) inşallah hayırlısı olur. Bende bir tuhaf oldum. Kalp atışları vs derken bak cinsiyetlerde başlıyor :))))

hımm hakanda az çakal değil :) bu hafta oynanacak oyunlarla hemen 4 kişi elenecekmiş anlamadım :/

Sag olun kizlar ilginiz icin :) Bence de erken inanmak icin ama 2 li testte belli oluyormus genelde pazartesi netlestirir belki cok garibim su an ama icimde hep erkek bebis varligini hissediyorum :)

O yooo icimde bir pipis var kizlar :))))))
ahahah koparttın beni :) bizde içimde bir pipiş olsun istiyoruz

inşallah gönlüne göre verir allah :=)

Ya kızlar bir şey soracağım oksapar kullanan var mı aranızda nasıl yapıyorsunuz yatay mı dik mi ? Doğuma kadar mı kullanacağız bu igneyi dün gittim dr bir kutu daha verdi bebeğimin heyecanindan soramadım. Çok canım yanıyo bide morarma olyor iğne yerinde

Ayyy masaallah içine doğan oldu yani sağlıkla gelsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…