- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.821
Babaannesi bakiyo
İlk günler nefes dinlerdimaynen çok zor ya.. ayy hele o ilk günler daha beterdı.
Evet farkli oluyone o babanne diyince daha mı farklı kaynann bakıyo kaynanan
Normal olan oMaşallahpazar iftarda misafirim vardı kızı 9bucuk aylık 9 kilo
Benimkinin boyu iyi o yuzden cok tosun görünmüyorEymentaa maşallah tosuncuk olmuş ya kilosu nazar değersen söyleme kimseye benim pasa 6900 herkes çok toplu tombis diyor
Hala dinliyorumİlk günler nefes dinlerdim
Sayfalar arasında ilerliyorum
Evet sanirim 6. Ayda basliyorlarmis, 6-9 ay arasinda baslar diyordu bi yerde...
p. Care guzel, benim kizimin gobek bolgesini kuruttu aldigim bir pakette, sonra kendiliginden duzeldi anlayamadim, ama degistirmeyi dusunmuyorum suan icin.
Baska hemsire yok mu sanki ne alaka ya?...
Aynen ya, zaten agizlarina goturduklerini bogazina kaciriyo devamli, tukurugunu bile yutamiyo bazen benimki oksuruyo. Ne cesaret...
Masallah
ilk 4 ay calisiyodum ben, cokda yogun bir isim vardi, kk hak getireevde takilinca sardim buraya simdide annem bile kizlar ne yapiyor? Diye soruyor
5.5 olunca meyveden baslayacazher gün sebze tattırmam lazım ki 2 hafta sonra 1 fincan yemeye baslasın.
patates, havuç, kabak. bunlara alerjısı yok 3 ünü aynı anda vermıstım.
bagırsaklar sındırıme alışması için başlamayan varsa başlasın derim kızlar
tabii 5 ve üzeri ay olanlardan bahsedıyorum
One kiKehribar kolye kullanan var mı?
Ben ek gidada videoya cekecem yaziyor bizimki ama ek gida karisikHenüz ek gidaya baslamadim ancak nasil ne olacak bilmiyorum dr da alelade anlattı biseydir anlamadım bu üç sebzeyi çorba yapıyoruz değilmi az hasla dedi sonra ne yapicam
facede sayfalara bakıyorum, önüne gelen blw diyor
küfürlü yorum bırakmak ıstıyorum bazenulen biri bişi souyor
oradan diğeri çıkıp '' biliv tr var, ıstırsen ırıya bak''
Yaaaa şu çocuğu rahat bırakkkkk gari.kızlar benımkını kundak yapıyorum ve kafasından başka bir yeri acık kalmıyor. yüzünde 4-5 tane kızarmıs sekılde sivilce var
sivri yedi sanırım. alerji olsaydı vücuduna da yayılırdı diye düşünüyorum?
Ben var anlamamak :)Ben ek gidada videoya cekecem yaziyor bizimki ama ek gida karisik
Boyu kacBenimkinin boyu iyi o yuzden cok tosun görünmüyor
Kizlar size bomba bir haberim var, suan farkettim. Secmurat adini surrender10 olarak degistirmis "sanirim"@Surrender
Canim meyve yi kagida yazdi nasil olacagini. Dr ek gidayi anlatirken videoya cekecem ornek liste veriyordur ama unutuyor insanBen var anlamamak :)
Niye ben secmuratm demiyorum kiBende uyurken kesiyorum tirnaklarini yoksa uyanikken kestirmiyo cok hareket ettigi icin
Sende kimsin @Surrender in cakmasi mi
Bir ses de vermiyoKizlar size bomba bir haberim var, suan farkettim. Secmurat adini surrender10 olarak degistirmis "sanirim"@Surrender
Ben de dusunuyrm. Kendi öğrensin istiyorm. Zira büyüğünden hala cekiyrmEvet kucukler ama ise yariyor,dedigin gbi cok dikkatli olmak lazim ama ogurme refleksi falan.. Panik olmadan yapilirsa bebek de basarirsa en guzel tercih esasen. Ben de denicem insallah
nasıl yani?şaka
An itibariyle zeyno oldu bakam daha neler olacaksecmuratsa eğer kk dan intikamı acı olacak
Vhatsappa da yaziyorum ancak yetisiyorum ,hizli yaziyim derken .hakketten bende anlamadim okuyunca.Ben var anlamamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?