- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.841
Evet farkli oluyogozumde tatli tonton bisi canlaniyo
Aynen iyi yaparsın ben sordum birşey ,ama anlattım ya diyince adamın tersine geldim bozdu atti beniCanim meyve yi kagida yazdi nasil olacagini. Dr ek gidayi anlatirken videoya cekecem ornek liste veriyordur ama unutuyor insan
Bi tane kk de buldum kadin cekmis drunu ordan aklima geldi. Onu favorilere ekledim lazim olur diyeAynen iyi yaparsın ben sordum birşey ,ama anlattım ya diyince adamın tersine geldim bozdu atti benibisey anlamadan çıktım odadan
Pembe biliyon mu b.oğluma nene dedirtecektm . Bi de baktım ki bizim sipa babaanneme gidecek demez mi . Nerden öğrendi kine o babanne diyince daha mı farklı kaynann bakıyo kaynanan
Herhal boykot ediyor biziNiye ben secmuratm demiyorum ki
Bir ses de vermiyo
Ben de dusunuyrm. Kendi öğrensin istiyorm. Zira büyüğünden hala cekiyrm
72 cmBoyu kac
ben bi gece çocuğu silkelerken buldum kendimi nefesini hissedememiştim..uyuyan bebeyi uyandırmıştım durduk yere,annem beni dövmekle tehdit etmişti,bende ona anne olunca görürsün demiştimİlk günler nefes dinlerdim
masallahBenim kız boya gitti 70 cm ölçüldü cumartesi
once surrender10 yapti, simdide zeyno111 neyin pesinde anlayamadimnasıl yani?şaka
biliv tiri ha
Bes kere yaziyor ben araştırdimmasallah
once surrender10 yapti, simdide zeyno111 neyin pesinde anlayamadim3 kere degisebiliyo dimi sur? Ayni uyelikte? Ben mal gibi ilk uyelik olustururken soyadimla almisim onu degistirirken ogrenmistim yanlis hatirlamiyorsam.. Yeni uyelik acmazsa nick degistirme hakkida kalmamistir
Ben demiştim burnuma iyi kokular gelmiyo diye
Söre sor araştırsınPembe biliyon mu b.oğluma nene dedirtecektm . Bi de baktım ki bizim sipa babaanneme gidecek demez mi . Nerden öğrendi ki
ben bi gece çocuğu silkelerken buldum kendimi nefesini hissedememiştim..uyuyan bebeyi uyandırmıştım durduk yere,annem beni dövmekle tehdit etmişti,bende ona anne olunca görürsün demiştim
biliv tiri ha
Seç fenomen oldu haberi yok.Söre sor araştırsın
Yalnız tikat et sör10 değil
Ülan seçmurat
O ne ki
Seç fenomen oldu haberi yok.
O değil de bu kadar yorum yapiyoz bi cevap yok.
A kadın taş olsa çatlar sen nasıl sabredip cevap yazmiyon
...
Püretosto ediği
Watsabına boyun eğmedik diye
.....
....
ülen geçmişi okumuyonz..sör yazmış blv cilerin ağız büzerek konuşma taklidi...bende aldım onu bida büzdüm..blv türkiye işte...yeni moda bebek besleme
Tegatili çözemedim benbi mesajı 10 kerede yazarsam..
İzmire gittik emziği bıraktı dicektim..
Tegatili çözemedim ben
Tatil ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?