- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.801
MaşallahCalistigim icin devam sütü de takviye ediliyo günde 2 kere falan.. Bazen yatmadan once kasik mamasi veriyorum
Gece bebekle yatsan da mı uyanıyor. Yatakta beraber yatıp direk memeyi versen de am etmiyor mu uykuyaUykuya hasret kaldım ya pasa hic uyumaz mi ya gece 10 11 de uyutuyirum 4 e kadar her iki saate bir uyanıyor 4 den sonra her saat yarim saate bir kalkıyor8 de gözler açılıyor memeyi emiyir yatıyor ac mi dış mi bilemedim kızlar ya gündüz zaten uykumuz yarim saat kırkbeş dakika yorgun uykusuz bunaldim
sen yıne öyle yapıyor mussun. ben uyumuyordum, uyumam için birinin ayakta durup bebegıme bakması lazımdıBen ilk 10gun falan gece yanimda yatirmistim,dedigin gbi hadi nefes alamazsa su bu die. Doktorlarin,hemsirelerin cvbi bana su olmustu: bebegine guvenmeyi ogrnemelisin
Benim kız boya gitti 70 cm ölçüldü cumartesiEymentaa maşallah tosuncuk olmuş ya kilosu nazar değersen söyleme kimseye benim pasa 6900 herkes çok toplu tombis diyor
nasıl yani?Kizlar size bomba bir haberim var, suan farkettim. Secmurat adini surrender10 olarak degistirmis "sanirim"Surrender
tıklayınca zeyno11 cıkıyor ama
An itibariyle zeyno oldu bakam daha neler olacaktıklayınca zeyno11 cıkıyor ama
eskı mesajlarına baktım canım secmurat kendısıAn itibariyle zeyno oldu bakam daha neler olacaksecmuratsa eğer kk dan intikamı acı olacak
tavsiye etmem. çok hareketlıler artık allah korusun koparır falanKehribar kolye kullanan var mı?
Henüz ek gidaya baslamadim ancak nasil ne olacak bilmiyorum dr da alelade anlattı biseydir anlamadım bu üç sebzeyi çorba yapıyoruz değilmi az hasla dedi sonra ne yapicamher gün sebze tattırmam lazım ki 2 hafta sonra 1 fincan yemeye baslasın.
patates, havuç, kabak. bunlara alerjısı yok 3 ünü aynı anda vermıstım.
bagırsaklar sındırıme alışması için başlamayan varsa başlasın derim kızlar
tabii 5 ve üzeri ay olanlardan bahsedıyorum
Kaka tahlilinde çıkmazmış canım alerji uzmanına gösterecek oldum elimdeki kaka tahlilini o bize bişey vermez dediSağol canım bende bugun premium care alicam büyük ihtimal. Genelde memnun insanlar. Inşallah bizde memnun kalırız.
( : kaçta doğdu?
Bende kakadan sanıp tahlil yaptırdım o kadartemiz çıktı. Atopik dermatit kızımda da var ama çenede. Onun pişikle ilgisi varmı ki? Ahseninannesi nin bebeğinde bu belirtilerle alerji tanısı kondu.
benımkı de 3-4 kere emiyor canım. bence karnı tok bile olsa anneyi istiyor, buna eminim artık.
bırak 3-4 kere emsın de sütün azalmasın. sol göğsümü daha az vermeye basladım pek almıyor diye, bu seferde dolu bıle olsa mınıcık kalmıs yaa. ona yüklenicem. senınkı baya emıyor o zaman, sütünün aslında çoğalması lazım
çünkü genelde emme halınde bebek.
benımkı hiç memeyle oynamaz, karnı açsa emer, bazen aç olsa emmez inadına.
bu aralar emziği almıyor anlamadım gitti. her uyku esnasında alırdı. şimdi nadir alıyor
çiğniyor agzında. belkı dişten bilemiyorum.
şükür ki 5,5 aylıgız ve zaman bi şekilde gecıyor. şu süt davası zor yaa
gebelıkte dıkkat et kendıne, bebek dogsun emıyor dıye yıne dıkkat et.
İzmire gittik ,emziğin içine baş parmağını geçiriyor soothie ya..bygün cıktık muşta ara ara nux buldum..6_18 aylık olandan kaynattım verdim..alır gibi oldu..bakalım uykusu gelincce napcak..
İliğim kurudu valla..
İyiki tetagil var
Canım ben inek den elde edilen hiçbisey yemiyorum pisik geçti ama kaçak olursa anüsün etrafı sivilce gibi fısırdıyor kızarıyor bez pisigin den farklı oluyor...Pisige yatkın olduğunu bilmiyordum. 1.5 ay oldu atopik d. çıkalı. Pisik 2haftadir var. Ahseninannesi atopik d. Popoda pişik bogazda hırıltı mukuslu kaka demişti alerji için aklında olsun. Benimkinde hırıltı hariç hepsi vardı. Tahlil temiz çıktı. Krem sürmez olur muyum. Bir sürü krem denendi en iyi dermatoloğun hazırladigi yapma ilaç iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?