2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hee evet o ürkünç birşey ama senelerdir kuru kafayla tanınırım biliyorsun
Avatarım kuru kafa ama ben tatlı bir kadınımdır çok kendini beğenmiş bir cevap oldu ama eh olsun
bence bu daha güzel kuru kafadan. bilmez miyim ne kaaa tatlı ve zekı bi kadın oldugunu

Pırıltıdan çok olaya güneş oldun
Oh be...

Çok kibarsınız teşekkür ederim, maydanoz olmadım değil mi bak doğru söyleyin
Muhabbetinizin ortasına daldım ama ismim etiketlenince ne oluyor acep deyip topiği okuyunca yazmak istedim.

Çok kibarsınız teşekkür ederim, maydanoz olmadım değil mi bak doğru söyleyin
Muhabbetinizin ortasına daldım ama ismim etiketlenince ne oluyor acep deyip topiği okuyunca yazmak istedim.
valla aydınlattın mune konuyu, isteyen inanır isteyen inanmaz. resmen haksızlıga ugradım
arkadasın biri benım adımı almıs nikine, burada az da olsa konusuyorduk
insan yanlış anlıyor ve hala nedenını açıklamadı. bana müneccim muamelesı yapıyor

Boşverin gerek yok böyle şeyler için birbirinizin kalbini kırmaya.
Buradaki kurallara aykırı durumu bildiren sen değilsin, ki aranızdan biri dahi bildirmiş olsa bunun için gönül koymaya gücenmeye gerek yok.

Burası site sonuçta, hani gücenilecek küsülecek olsa bana küsmesi lazım herkesin değil mi? Malum sen biliyorsun yeri geldi sana da uyarı verdim banladım, işlemi yapan biziz, yeri geliyor çok samimi olduğumuz birini de banlayabiliyoruz, kurallar başka burada sizlerle karşılıklı sohbet edip latifeleşmek başka.

Onun farkinda degiller iste.. Kadinin oldugu her yerde boyle seyler olur

Bizde yönetici dedin mi düğme iliklenir efenim
Apartman yöneticisi bahri güven hariç

Aman yok canım, şurada kadın kadına gülüşüyoruz, gece gece pijama düğmesi ilikleyeceğim diye mi uğraşacaksınız
Bebelerde var sizde, gece uykuları hayal oldu mu herkese

kuralları ve sistemı bılmeyen şaşırıyor bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…