- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.061
hemde kaç kere ban yedım benSahi sörde banlanmıştı
Aman aman geçmişimi okumayın benimTabii ki çoğu akıbeti benim elimden oluyor hatunun
hemde kaç kere ban yedım ben
En gariplerine gidende tam yazışıyoruz tatlı tatlı, gülüşmeler espriler oluyor, o ara kiblere bakıyorum, başka bir topikte kural dışı birşey yazmış gülüştüğüm kişi, gülerken benden bir banlama geliyor fena oluyor, başta bozuluyordu üyeler ama tanıdıkça site kuralllarını uygulamamla arkadaşlıkları ayrı tuttuğumu fark etti büyük bir kısmı.kuralları ve sistemı bılmeyen şaşırıyor bu duruma.
zaten siyasete bişi yazacagım zaten ban yemeyı göze alıp yazıyorumsiyasete atılmıştın
O değilde ağzına şamar yemek gibi yahuEn gariplerine gidende tam yazışıyoruz tatlı tatlı, gülüşmeler espriler oluyor, o ara kiblere bakıyorum, başka bir topikte kural dışı birşey yazmış gülüştüğüm kişi, gülerken benden bir banlam geliyor fena oluyor, başta bozuluyordu üyeler ama tanıdıkça site kuralllarını uygulamamla arkadaşlıkları ayrı tuttuğumu fark etti büyük bir kısmı.
Bak şimdi merak ettirdiniz ne yazmıştınızAman aman geçmişimi okumayın benim
bak o çok kötü oluyor amaEn gariplerine gidende tam yazışıyoruz tatlı tatlı, gülüşmeler espriler oluyor, o ara kiblere bakıyorum, başka bir topikte kural dışı birşey yazmış gülüştüğüm kişi, gülerken benden bir banlama geliyor fena oluyor, başta bozuluyordu üyeler ama tanıdıkça site kuralllarını uygulamamla arkadaşlıkları ayrı tuttuğumu fark etti büyük bir kısmı.
Arkadaşlar geçici bi süre olmayabilirimBak şimdi merak ettirdiniz ne yazmıştınız
Kaynanama eğ dedimBak şimdi merak ettirdiniz ne yazmıştınız
ben neye gönül koydugunu bıle anlamadım. ve anlamadıgım şey, neden adını surrender yaptı? hala kafam orda.Surrender sen bizim herseyimizsin daha yeni oku oku geldim buralara iki kelamda biz karalayak dedik ve tamamen haklısın ama neden niçin sen hedef oldun onu anlamadım ayrica arkadaşın kötü niyetli olmadığını sadece gönül koyduğunu hissettim ama bunu sana yapmamaliydi bu şikayet olayını bana göre burayı sürekli kullanmayip misafir gibi arada kendini gösterenler var açıkçası ben onlardan suphelendim ama aydınlandı konu umarim bir daha yaşanmaz böyle birşey bilgili olmak ta basa bela yawww
bak o çok kötü oluyor ama
mune şuan muhabbet edıyor, gülüşüyoruz dıyorsun bi bakıyorsun ban yemişsin.
Kaynanama eğ dedim
Teşekkürler çok kibarsinizMune liman parıltısı demek.
Yöneticiler ben, sitemizin kurucusu Kazen bey, birde editörlerimiz var onlarda yönetici.
Evet sizler gibi üyeyim.
Merak ettiklerinizi sorun çekinmeye utanmaya gerek yok
Birde diğer arkadaşınızın yorumuna cevap vereyim bana malum olmadı, yorum yaparken birinin adını etiketlerseniz, şöyle oluyorMune birickm o zaman etiketlenen üyeye bildirim gidiyor, bildirimini kontrol ettiğinde hangi topikte etiketlendiğini görüyor ve o topiğe gidiyor
Hiiii hemde biricik kayınvalideciğinizeeeeKaynanama eğ dedim
bende az kaçmadım
Bir ara benden kaçıyorlardı, ne zaman birlikte gülüşsek gülerken gri oldular çünkümuneyle gülüşmek mi tövbe dedilerdi
Her yerden sarıyor biricik değil milyarlarcaHiiii hemde biricik kayınvalideciğinizeeee
Rica ederim cahillik değil, bilinmeyebilir bazı şeyler.Teşekkürler çok kibarsinizMune ee teknolojik cahillik bizimki
O zaman bir iki soru daha sorayım
Farklı adlarda bir sürü kk var hepsinin yöneticisi farklı mi
Bence senin yüzünden atıldığını düşündü. Sen benim adımı sildirdin ben de senin adını alırım hesaaabı. Alırım adını, diyor yaniben neye gönül koydugunu bıle anlamadım. ve anlamadıgım şey, neden adını surrender yaptı? hala kafam orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?