2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kuralları ve sistemı bılmeyen şaşırıyor bu duruma.
En gariplerine gidende tam yazışıyoruz tatlı tatlı, gülüşmeler espriler oluyor, o ara kiblere bakıyorum, başka bir topikte kural dışı birşey yazmış gülüştüğüm kişi, gülerken benden bir banlama geliyor fena oluyor, başta bozuluyordu üyeler ama tanıdıkça site kuralllarını uygulamamla arkadaşlıkları ayrı tuttuğumu fark etti büyük bir kısmı.

Surrender sen bizim herseyimizsin daha yeni oku oku geldim buralara iki kelamda biz karalayak dedik ve tamamen haklısın ama neden niçin sen hedef oldun onu anlamadım ayrica arkadaşın kötü niyetli olmadığını sadece gönül koyduğunu hissettim ama bunu sana yapmamaliydi bu şikayet olayını bana göre burayı sürekli kullanmayip misafir gibi arada kendini gösterenler var açıkçası ben onlardan suphelendim ama aydınlandı konu umarim bir daha yaşanmaz böyle birşey bilgili olmak ta basa bela yawww

O değilde ağzına şamar yemek gibi yahu

bak o çok kötü oluyor ama
mune şuan muhabbet edıyor, gülüşüyoruz dıyorsun bi bakıyorsun ban yemişsin.

ben neye gönül koydugunu bıle anlamadım. ve anlamadıgım şey, neden adını surrender yaptı? hala kafam orda.

Teşekkürler çok kibarsiniz Mune ee teknolojik cahillik bizimki
O zaman bir iki soru daha sorayım
Farklı adlarda bir sürü kk var hepsinin yöneticisi farklı mi

Teşekkürler çok kibarsiniz Mune ee teknolojik cahillik bizimki
O zaman bir iki soru daha sorayım
Farklı adlarda bir sürü kk var hepsinin yöneticisi farklı mi
Rica ederim cahillik değil, bilinmeyebilir bazı şeyler.
Bize ait sosyal medyadaki sayfalarımızdan bahsediyorsunuz değil mi? Kadınlar Kulübü Facebook, Twitter gibi.
Hepsinin kurucusu Kazen bey ama içerikleri giren editörler bizler değiliz.

ben neye gönül koydugunu bıle anlamadım. ve anlamadıgım şey, neden adını surrender yaptı? hala kafam orda.
Bence senin yüzünden atıldığını düşündü. Sen benim adımı sildirdin ben de senin adını alırım hesaaabı. Alırım adını, diyor yani

Barışın yaa Seviyoruz ikinizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…