- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.101
Canim parol hamilelikte bile kullaniyor . Parol plus kafein iceriyor. Cok net icerigini bilmiyorum ama. Paroldan biraz daha etkili cok agrin varsa kuvvetlisini vermistir. Parol ic istersen gargaralari yap. Esmez dersen agrimi al yada
Uyanip işe gidenler dememişsin
Uyuyanlar ve uyumayanlar ve dahi uyumaya çalışanlar ve ve uyuduğunu zannedenler ve bida dahil uyuyup hiç uyumadım diyenler haydi hep bir ağızdan ayakta uyuyanlar...
günaydın laho laho ...
Prospektusunde emzirenlere onerilmekmemektedir yaziyor. Kullanilmaz ayri. Hamilelere emzirenlere parol disinda birsey verilmiyor. Cok zarari yok cok etkiside yok . Uyutur biraz . Oburude kafein var digerinden ekstra etken maddesi. Agrini digeri kesmez diye vermistir. Kullanilabilir. Cok agrin varsa alabilirsin. Gunde cok almani soylememistir . Baskasina 3 se sana 2 yada 1 al demistir.
Gunaydin . Gece uyuyamadimki. Bizimki agladi yine. Sesler cikariyor . Yatakta bir o tarafa bir butarafa atiyor kendini. Pispisledim. Kucagima uyutup oyle yatirdim. Sabahin yedisindede kalkti. Bizim ataklar erken geldi. Gec dogdu. Karindaki zamandani sayiliyor
Uyuyanlar ve uyumayanlar ve dahi uyumaya çalışanlar ve ve uyuduğunu zannedenler ve bida dahil uyuyup hiç uyumadım diyenler haydi hep bir ağızdan ayakta uyuyanlar...
günaydın laho laho ...
Parol plus diye bir ilaç canım bu, bende ilk kez gördüm..Banada dis için agri kesici parol vermişti yalnız bana ağrım yoksa mecbur kalmazsan içme demisti
Canim parol hamilelikte bile kullaniyor . Parol plus kafein iceriyor. Cok net icerigini bilmiyorum ama. Paroldan biraz daha etkili cok agrin varsa kuvvetlisini vermistir. Parol ic istersen gargaralari yap. Esmez dersen agrimi al yada
Evet canım günde 2 kez, dayanamadım çenem çıkacak gibi resmen sabah içtim bi tane, evet kafein içeriyor diyor..Prospektusunde emzirenlere onerilmekmemektedir yaziyor. Kullanilmaz ayri. Hamilelere emzirenlere parol disinda birsey verilmiyor. Cok zarari yok cok etkiside yok . Uyutur biraz . Oburude kafein var digerinden ekstra etken maddesi. Agrini digeri kesmez diye vermistir. Kullanilabilir. Cok agrin varsa alabilirsin. Gunde cok almani soylememistir . Baskasina 3 se sana 2 yada 1 al demistir.
Günaaydıııııı
günaydın laho laho ...
Agrin azalirsa parola gecersin istersen sadece anne sutu veroyorsan yada vermezsende. Hepsi sute gecmiyordur sonucta .Parol plus diye bir ilaç canım bu, bende ilk kez gördüm..
Evet canım günde 2 kez, dayanamadım çenem çıkacak gibi resmen sabah içtim bi tane, evet kafein içeriyor diyor..
Sadece anne sütü alıyor canım,çok teşekkürler dediğin gibi yaparım azalınca :)Agrin azalirsa parola gecersin istersen sadece anne sutu veroyorsan yada vermezsende. Hepsi sute gecmiyordur sonucta .
1 buçuk ayim kaldı bende katılicam çalışan anneler kervaninaUyanip işe gidenler dememişsin
Uyanip işe gidenler dememişsin
Nnnn si demeden uyumuşGünaaydıııııı
Bende dun elbise giydirdim ozenip etegi tutup agzina goturuo paso. Bi resim cektirtmedii minnoosss.sonunda elbisenin eteği full salyaydiMasallahbenimki halay basi ya, mendil asigi
Bende gösterdim poposunu cilt doktoruna. Surmeli miyim dedim. Sur dedi. Demekki popoya gore soyluyorlar. Kizarik bizimkinin puturlu. Surmesem iice tahriş olur.Ben cildiye doktoruna sormustum, her defasinda surmene gerek yok artik,Kizarik olan yerlere sur sadece dedi. Bende her alt acmada cesmede yikayip guzelce kuruluyorum, bitek gece yatarken sudocrem suruyorum, cok sukur pisik ve kizariklik yok.
Sabahladım pembee, nassı nassı uykum varNnnn si demeden uyumuş
Gözümün karası batıyo..gözüme tam uyku girmiştiki yine uyandık..bu akşam erkenden uyucamSabahladım pembee, nassı nassı uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?