2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Masada gozu 5 ay bitti. 5.5 aylikken basla dedi. Seftali elma yanina ya armut ya kayisi az az 5. Gunde bir seftali 3 yada 4 kayisi pure. Yazdi uzun uzun 1. Gun 2. Gun diye. Yiyebildigi kadar bir ogun yapiyor. Cam rende normal rendeden biraz daha sulu oluyor. Bana basini hafif arkaya dedi. Tam dik oturunca kusuyor gercekten. Kasik mamasi verince tam dik zor oldu. Tam mideye baski yapiyor herhalde . Kucakta belki.

Dimi cnm hepsinde illa ki ufak tefek farkliliklar var,normal de aslinda ama bizim icin olumsuz biraz. Ins guzel bi doktor bulursun aslinda birine bagli kalmak cok guzel,ayri bi bag olsuyor guven duygusu falan
Kimisi ilk sebzeden baslatiyor. Bizimki meyve puresinden. Belki bebekten bebege degisir. Benim oglum kabizlik vardi. Ve mama agirlikli besleniyor. Meyveyi bir oğün olarak alacak. Once bagirsaklari alistiralim dedi meyve puresiyle baslatti . Sadece seftali yada kayisi kabiz yada ishal yapar dengelemek icin bir cok meyve karisacak. 6. Ay kontrolunde ek gidaya gecilecek. Liste verecek. Aciklama yapinca icine sinerse yapiyorsun. Diger turlu tereddutte kaliyorsun

Gelsin kaynanan evi temizlesin misafirlik yapcagina
Geçen evim savaş yeri gibiydi iftardan sahurdan kalan tüm tabaklar tezgahtaydi. Merdivenden düştüğünden beri kuyruk şokunun ağrıyı k.v nasıl oldum diye bakmaya geldi o hali görünce dayanamayıp mutfağa girdi üstelik tüm ısrarlarına rağmen eliyle yıkadı iki günlük bulasigi

benımkı haytta öyle emmez. mamayı o sekılde verıyorum. tvden istemıyor telden açıyorum bebek şarkılarını
Sur biliyor musun ben ilk oglumda onu yaptım 4 aylıkken yogurtla başladım videolar şarkılar oyuncaklar eşliğinde zar zor yediriyordum ve inanır misin oğlum 2,5 yaşında hala video ile yiyiyor. O yüzden bunda blw yi denemek istiyrm kendi yesin istiyrm insallah

nazar değmesin maaşallah bu zamanda böylesi çok zor

Cisrik ya sen bana kızdın sandım bende elleyemiyom seni..bi ara ağlamaklı idin bende accık gül diye bohunu cıkardım
Sonra uzaktan izledim seni
şiii cisrük o kadaa dedim yine ağzıma şamarı vurmadı mune

Iki tavsiyesi neydi canım merak ettim bende yine mecbur ata sagliga gidicem artık ,muayeneyi güzel yaptı bizdede ama biraz ilgisizdi sanki yada ilk gitmemdi ondan ikincide anlayacağım bakalım

nazar değmesin maaşallah bu zamanda böylesi çok zor
Kadıncağız bana karsi iyi de nedense benim yıldızım barismiyor onunla bir turlu . Diğer gelinlerine pek yapmaz mesela. Düğün zamanı çok kirilmistim bu bir sebep.
İsinanmamamin diğer bir sebebi de çin gibi herşeyi biliyor sürekli akıl veriyi kendince yol gösteriyor. Gelemem ben öyle daraliyorum

canım önce bebegın bagırsaklar hazırlanması lazım. tek tek vermesı daha dogru. kıyma şuan kullanmaması gerek bildiğim kadarıyla
Haklısın.
Ama benim doğuştan gurme tosbigim kiyma tadi olunca yiyor bu pureleri :))
Zaten bu misket kadar kiymanın mercimek kadarını bile yemiyordur.
Kontrollu olarak minik gurmemin damak tadına gore beraber ayarliyoruz menulerimizi
Bugün kıymalı patatesli irmikli corbayi beğendi topagim (beğendi dediğim 3 çay kaşığı yedi)...

maşallah afıyet olsun. 1-2 hafta sonra 1 kaseye ulasıcaz inşallah

oyun parkı alacaktım sevgili kayınvalıdeciğim '' benım görümcemkını alırız verirse'' dedi
beklemedeyım baya genişti ondakı oyun parkı ve çok sağlam. en son eşim yatmıstı içinde
2-3 metre pamuk kumas aldım, peluş battanıyenın üzerine sermek için. o gelene kadar zilloşum yerde takılsın, yesin çarşafı hatta izin verıcem.

İlk kizimda bu 1 kase olayı beni strese sokmuştu.
Hiçbir zaman o bir kase bitmedi.
Bu yüzden şimdi ne kadar yedigini cok da dert etmeden ne yedigini onemseyecegim canim.
aslında 1 kase derken yıyebıldıgı kadar manasında dedım. tabii ki takmamak lazım
her bebegın bi kapasitesı var. 2-3 kaşık yapmak çok gıcık yaa

ilk gün . allah allah hanı 2-3 günü bilirim de 1 hafta sonrasını ilk defa duydum
aşıdan oldugundan emın mıısn?
Evet canim.
Baska bir sebep yok.
Hastanede toplamda 6 gun kaldik.
En son viral dediler.
Ne hikmetse sadece asıdan 6-7 gün sonra oluyor.
Ortalama 39 derece atesle 2 gun geciriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…