2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Heyy maaşallah 5 oğlu varmış artık diğer
gelinlerin arasında kaybolup gidersin görümce illeti de yok sen cennettesin de haberin yok

Bence blw anca 1 yaş sonu denenebilir

Sağol canm bebişler iyi şükür. Bize gelince bir secmurat efsanesidir aldı başını gidiyo
ben kaçırdım mevzuyu yaa.. okudum bişeyler ama tam çözemedim yinede.
aman neyse..
keyifler kaçmasın.
bişey sorcam size hanımlar... bebişinizin ayak tırnaklarını kesiyor musunuz? ben hiç kesmedim daha..

Gelsin kaynanan evi temizlesin misafirlik yapcagina

İşi çıkmış gelemedi

Aman evin halini görüyo yapcak bişi var mı diyo oturduğu yerden ben de ne diyim kalk şu işi yap diyemeyeceğim için yok ben ben hallederim diyorum ne diyim. Öyle oturuyo sohbet muhabbet kalkıyo gidiyo. Ha yap desem yapar şimdi allah için. Ama ben de yap diyemem. Görüyosun işte kalk bişeyin ucundan tut

S
Sonrada gelin yardım istemiyor derler

Anaa kiz ne zaman ne kizmasi valla hc oyle bisi olmadi kii tehh tehhbak sen neler dusunurmus pembisdon

Nabiyonuz ? Devamli bi doyurma ve uyutma telasi degil mi? Cok daraldim ya

1saat kadar once uyanmisti 20dklik uykusundan,15dk once yine daldi iki haftadir falan uykusu geldiginde hep memeye geliyor,iki uc firt cekip uykuya daliyor. Aksam uykusuna gecerken yururken kucagimda sallanarak dalardi ama bu huy cikti cikali daha rahatladim,memede mayisiyor en kotu,bes on dk gez tamamdir. Sanki bir seyler duzeliyor duzenli hale geliyor gibi bende..sukur bayadir hafifledim sagolsun. Dis yuzunden tepetaklak olursa bilmem tabi :/

Nabiyonuz ? Devamli bi doyurma ve uyutma telasi degil mi? Cok daraldim ya

Ve de burda cogu bebek emmiyor artik fazla ya niye ki uzuluyorum hepsi emmeye devam etse keske. Benmki hala cok emiyor ya biraktiginda ben asiri derecede bosluga dusecegim,cok net bi durum.. Aramizda cok farkl bi bag olusturuyo bu emme olayi,memeyi biraktiginda agladm diyen insanlari simdiden cok iyi anliyorum atomcumm

Bende bilmiyorum ya neden emmiyolar... Saga sola bakmaktan oyun oynamaktan meme istemek aklinin ucundan bile gecmiyo bizimkinin. En guzel uykuda emiyor. emmeyince kendini reddedilmis hissediyosun... 3. Aydan beri mucadele veriyorum cisrikcim, biraksa elli kere birakirdi bi pes etmemi bekliyo benimkide.. emen cocuk candir bak sutleri bitirdi iste cadi...

Benimkide ayni, aksam 7den sonra tek uyku yarim saat 45 dk falan suruyor. Sonra 22.30 gibi fazla uzatmadan gece uykusuna yatiriyorum. Gunduzde sanki bi duzene giriyor gibi ama bakalim daha tam belli olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…