- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.221
Heyy maaşallah 5 oğlu varmış artık diğerYa her konuda aynı. Siyaset evlilik eğitim yemek komşuluk temizlik........ Her konu hakkında bir fiikri var ve sana akıl verir. Ben öğretmenim korkuuyorum ki bir gün bana nasıl ders anlatmam gerektigini anlatacak. Oğulları da hep ağzına bakıyor. Özellikle eşimden iki büyük bir oglu var afedersn tuvalete gitse anasını arıyor . Bu yüzden karısıyla boşanma noktasina geldiler .Çok şükür benimki pek takmıyor kendisi biraz terstir. Allahtan kv nin kızı yok ,beş oglu var
Laftan anlayinca hiç anlatamam gibi geliyor bana da :)etini keserım endişesiyle maalesef yapamıyorum. benım kız feci hareketlı g.t baş ayrı oynuyor :=)
şuan imkansız. ama laftan anlarsa bi sekılde hallolur gıbıme gelıyor
Kıyma evet ya 8-9 aylardacanım önce bebegın bagırsaklar hazırlanması lazım. tek tek vermesı daha dogru. kıyma şuan kullanmaması gerek bildiğim kadarıyla
Bence blw anca 1 yaş sonu denenebilirdün havuc yaptım. fazla pişmemiş sanırım azcık sert oldu. ulen blender dan gecırdım
ıcınde mınıcık sert parcacıklar vardı. yarım saat onlarla ugrastım
ben ve blw asla olamayız. insan kendı evladı olunca zor oluyor, pimpirikli oldum
soguk kanlı olan ben
ben kaçırdım mevzuyu yaa..Sağol canm bebişler iyi şükür. Bize gelince bir secmurat efsanesidir aldı başını gidiyo
ahanda pembe
Gelsin kaynanan evi temizlesin misafirlik yapcagina
bence de.. bana göre degıl.Bence blw anca 1 yaş sonu denenebilir
baş tırnaklar feci uzamıs kestım bende.ben kaçırdım mevzuyu yaa..okudum bişeyler ama tam çözemedim yinede.
aman neyse..
keyifler kaçmasın.
bişey sorcam size hanımlar... bebişinizin ayak tırnaklarını kesiyor musunuz? ben hiç kesmedim daha..
bana o daha kolay gelıyor. bi şekilde yolunu bulurumLaftan anlayinca hiç anlatamam gibi geliyor bana da :)
Sonrada gelin yardım istemiyor derlerİşi çıkmış gelemedi
Aman evin halini görüyo yapcak bişi var mı diyo oturduğu yerden ben de ne diyim kalk şu işi yap diyemeyeceğim için yok ben ben hallederim diyorum ne diyim. Öyle oturuyo sohbet muhabbet kalkıyo gidiyo. Ha yap desem yapar şimdi allah için. Ama ben de yap diyemem. Görüyosun işte kalk bişeyin ucundan tut
Bizim dilimiz çok farklı anlamlı kelimeler içeriyor.bana o daha kolay gelıyor. bi şekilde yolunu bulurum
Cisrik ya sen bana kızdın sandım bende elleyemiyom seni..bi ara ağlamaklı idin bende accık gül diye bohunu cıkardım
Sonra uzaktan izledim seni
şiii cisrük o kadaa dedim yine ağzıma şamarı vurmadı mune
Nabiyonuz ?Devamli bi doyurma ve uyutma telasi degil mi? Cok daraldim ya
Nabiyonuz ?Devamli bi doyurma ve uyutma telasi degil mi? Cok daraldim ya
Bende bilmiyorum ya neden emmiyolar... Saga sola bakmaktan oyun oynamaktan meme istemek aklinin ucundan bile gecmiyo bizimkinin. En guzel uykuda emiyor. emmeyince kendini reddedilmis hissediyosun... 3. Aydan beri mucadele veriyorum cisrikcim, biraksa elli kere birakirdi bi pes etmemi bekliyo benimkide.. emen cocuk candir bak sutleri bitirdi iste cadi...Ve de burda cogu bebek emmiyor artik fazla ya niye kiuzuluyorum hepsi emmeye devam etse keske. Benmki hala cok emiyor ya biraktiginda ben asiri derecede bosluga dusecegim,cok net bi durum.. Aramizda cok farkl bi bag olusturuyo bu emme olayi,memeyi biraktiginda agladm diyen insanlari simdiden cok iyi anliyorum atomcumm
Benimkide ayni, aksam 7den sonra tek uyku yarim saat 45 dk falan suruyor. Sonra 22.30 gibi fazla uzatmadan gece uykusuna yatiriyorum. Gunduzde sanki bi duzene giriyor gibi ama bakalim daha tam belli olmuyor :)kızlar uyku saatlerınız nasıl? bizimki akşam 7 den sonra düzene girdi sandı . ancak aksam 7den sonrasını sokabıldım
biraz daha zaman gecsın kalanını yaparım, öğle saatlerını yani
akşam 7 den sonra 1 kere uyuyor. sonrası uyku saatı gece uykusu
Oruc tutuyonmi kiz ?Oruç açıcaz
Siz yemekleri yapmaya yeni başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?