- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.201
belkı 6. ay aşısında olmaz. öff valla sana olmaz dıyorum ama 3 tane bacak 1 agızmıs yaaEvet canim.
Baska bir sebep yok.
Hastanede toplamda 6 gun kaldik.
En son viral dediler.
Ne hikmetse sadece asıdan 6-7 gün sonra oluyor.
Ortalama 39 derece atesle 2 gun geciriyoruz
aslında bende alıstırmak ıstemıyorum. sırf kasıgı ellemesın dıye vıdeo acıyorum.yoksa yemesınde sorun yok maşallah. ellerını donunun ıcıne sokmak ıstemıyorumGeçen evim savaş yeri gibiydi iftardan sahurdan kalan tüm tabaklar tezgahtaydi. Merdivenden düştüğünden beri kuyruk şokunun ağrıyı k.v nasıl oldum diye bakmaya geldi o hali görünce dayanamayıp mutfağa girdi üstelik tüm ısrarlarınarağmen eliyle yıkadı iki günlük bulasigi
Sur biliyor musun ben ilk oglumda onu yaptım 4 aylıkken yogurtla başladım videolar şarkılar oyuncaklar eşliğinde zar zor yediriyordum ve inanır misin oğlum 2,5 yaşında hala video ile yiyiyor. O yüzden bunda blw yi denemek istiyrm kendi yesin istiyrm insallah
Ben tırnakları uyanikken kesmeye çalışıyorum.tırnaklar feci uzamıs her yerını tırmaladı. uyurken kestım. valla nasıl rahatladım anlatamam. 1-2 saat sonra da banyo yaptırırım oh mis
etini keserım endişesiyle maalesef yapamıyorum. benım kız feci hareketlı g.t baş ayrı oynuyor :=)Ben tırnakları uyanikken kesmeye çalışıyorum.
Büyüdüğünde basina geleceklere alissin babindan:)
"Baş parmagim, nerdesiiiiiinnnnnn?" şarkıları eşliğinde...
Aglarsa devam etmiyorum.
Kesmediklerime sonra kaldigim yerden devam "işaret parmagim, neeerrrdeeeesssiiiiiinnnn?" :))))
Bizimkide öyle o bilmislik yok mu oyyy oyyy beni benden alıyor geçen gün yumurta yapcak ogluna bana yumurta yapmayı öğretiyor seytan dedi sık ümmügünüKadıncağız bana karsi iyi de nedense benim yıldızım barismiyor onunla bir turlu . Diğer gelinlerine pek yapmaz mesela. Düğün zamanı çok kirilmistim bu bir sebep.
İsinanmamamin diğer bir sebebi de çin gibi herşeyi biliyor sürekli akıl veriyi kendince yol gösteriyor. Gelemem ben öyle daraliyorum
benımkı de 1 lafı 10 kere söyler. kızı delı oluyor bu huyunaBizimkide öyle o bilmislik yok mu oyyy oyyy beni benden alıyor geçen gün yumurta yapcak ogluna bana yumurta yapmayı öğretiyor seytan dedi sık ümmügünü
Sana yalan söylediler-adet olunca kilolar azalır.
- 6. aydan sonra vermeye baslarsın
-daha cok yenısın biraz zaman gecsın..
inanmak istiyorum bu söylenenlere
aslında günden güne eridiğimi hissedıyorumSana yalan söyledilerkaderden bahsetmediler
Bizimkide lafi kesilsin sevmez inadina bazen yapiyorumbenımkı de 1 lafı 10 kere söyler. kızı delı oluyor bu huyuna
bende tabii
O zaman bana yalan söyledileraslında günden güne eridiğimi hissedıyorum
O zaman bana yalan söylediler
amin. saglıklı ve huzurlu ömürler versın allah evladına9 ocak gibi de ben minigimi kucagima alacagim insaah .rabbim isteyen herkese nasip etsin :*
Bizimkide lafi kesilsin sevmez inadina bazen yapiyorumama olmuyor ki lafimi kesiyorsun demez mi ay pardon anne dalmisim
Bizimkide öyle o bilmislik yok mu oyyy oyyy beni benden alıyor geçen gün yumurta yapcak ogluna bana yumurta yapmayı öğretiyor seytan dedi sık ümmügünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?