2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim.
Baska bir sebep yok.
Hastanede toplamda 6 gun kaldik.
En son viral dediler.
Ne hikmetse sadece asıdan 6-7 gün sonra oluyor.
Ortalama 39 derece atesle 2 gun geciriyoruz
belkı 6. ay aşısında olmaz. öff valla sana olmaz dıyorum ama 3 tane bacak 1 agızmıs yaa
aklıma geldı sinirim bozuldu bak

aslında bende alıstırmak ıstemıyorum. sırf kasıgı ellemesın dıye vıdeo acıyorum.yoksa yemesınde sorun yok maşallah. ellerını donunun ıcıne sokmak ıstemıyorum ellerini tutsam, ellerimle hareketler yapmam lazım ki ilgisi oraya gıtsın.

tırnaklar feci uzamıs her yerını tırmaladı. uyurken kestım. valla nasıl rahatladım anlatamam. 1-2 saat sonra da banyo yaptırırım oh mis
Ben tırnakları uyanikken kesmeye çalışıyorum.
Büyüdüğünde basina geleceklere alissin babindan:)
"Baş parmagim, nerdesiiiiiinnnnnn?" şarkıları eşliğinde...
Aglarsa devam etmiyorum.
Kesmediklerime sonra kaldigim yerden devam "işaret parmagim, neeerrrdeeeesssiiiiiinnnn?" :))))

etini keserım endişesiyle maalesef yapamıyorum. benım kız feci hareketlı g.t baş ayrı oynuyor :=)
şuan imkansız. ama laftan anlarsa bi sekılde hallolur gıbıme gelıyor

Bizimkide öyle o bilmislik yok mu oyyy oyyy beni benden alıyor geçen gün yumurta yapcak ogluna bana yumurta yapmayı öğretiyor seytan dedi sık ümmügünü

kızlar uyku saatlerınız nasıl? bizimki akşam 7 den sonra düzene girdi sandı . ancak aksam 7den sonrasını sokabıldım
biraz daha zaman gecsın kalanını yaparım, öğle saatlerını yani

akşam 7 den sonra 1 kere uyuyor. sonrası uyku saatı gece uykusu

Bizimkide öyle o bilmislik yok mu oyyy oyyy beni benden alıyor geçen gün yumurta yapcak ogluna bana yumurta yapmayı öğretiyor seytan dedi sık ümmügünü

Ya her konuda aynı. Siyaset evlilik eğitim yemek komşuluk temizlik........ Her konu hakkında bir fiikri var ve sana akıl verir. Ben öğretmenim korkuuyorum ki bir gün bana nasıl ders anlatmam gerektigini anlatacak. Oğulları da hep ağzına bakıyor. Özellikle eşimden iki büyük bir oglu var afedersn tuvalete gitse anasını arıyor . Bu yüzden karısıyla boşanma noktasina geldiler .Çok şükür benimki pek takmıyor kendisi biraz terstir. Allahtan kv nin kızı yok ,beş oglu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…