- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.161
biz aştık kendimizi
Daha ben o konuya gelmadim.
Degisik tarifleri youtubeden izleyip yapacam. Bir demet anne var mesela daha bakamadim gerci
Bende merak ediyorum yurt disinda nasil. Bekliyecez bakalim yazini. Baska seyler ek gida gibi seyleride yazar misin. Senin dr ne oneriyor. Arada onemli bilgi verirse bizimle paylasirsan sevinirim
Off benim iki güne yeni bi dr bulmam lazım. Kontrol geldi dr yok. Her dr başka bişey söylüyor burda da. Anlamıyorum ki farklı eğitim mi alıyorlar
Canım ben olsam şöyle yapardim:kızlar dün kabak aldım nasıl yapacam diyiverin
Ay hatırladım :)Ve sen sec'e cok tatlisin sec yaziyordun daha gecen gun...Dogum yapmadan evvel gecen yazda bunun gibi bisey olmustu onu hatirladim simdi, burda yazan (suan bu insanlar burda yok) bi kac kiz yapilan anketlere katilip itici mi ne demislerdi sana niye sana takiyorlar sur ? sen yine sasirmistin o zaman
Nedense en başından beri secle ilgili değişik düşüncelerim vardıvalla aydınlattın mune konuyu, isteyen inanır isteyen inanmaz. resmen haksızlıga ugradım
arkadasın biri benım adımı almıs nikine, burada az da olsa konusuyorduk
insan yanlış anlıyor ve hala nedenını açıklamadı. bana müneccim muamelesı yapıyor
Senin mesajları okurken gülüyom eşim kimw gülüyosun diyoo pembeye dedimAman aman geçmişimi okumayın benim
Çünkü ......ben neye gönül koydugunu bıle anlamadım. ve anlamadıgım şey, neden adını surrender yaptı? hala kafam orda.
Gelsin kaynanan evi temizlesin misafirlik yapcaginaOğlanı uyuttum ben de tv karşısında uyukluyorum evi b.k götürüyo kaynanam her an gelebilir ama ben uzandım koltuğa uyukluyorum. Çok uykum var ulen dün gece 11 de uyuttum 10 dk sonra uyandı emzirdim uyudu yatırırken tekrar uyandı babasına devrettim o da 2 kere uyuttu. Bu ne arkadaş uyutuyoruz geri uyanıyo sürekli. Çok uykum var kaynana gelecek evi b.k götürü..
benımkı haytta öyle emmez. mamayı o sekılde verıyorum. tvden istemıyor telden açıyorum bebek şarkılarınıTv yi tepesine doğru açtım..üzerine eğildim kolumun altından pepe izleyerek emdi
benımkı 4. ay aşısı ateş yaptı. 9 gün sonra biz de olcazKızlar 2. ay, 4. ay ve (eğer yaptıran varsa) 6. ay asisi yapıldıktan 1 hafta sonra bebeğinin atesi 39 40 lara varan oldu mu?
Benim bebeğim 2 kez bu nedenle toplamda 6 gun hastanede yattı. Fizik muayene (kulak, boğaz, cigerler) temiz, idrar tahlili ve kültürü temiz.
Tek değişiklik bir hafta once yapılan 5li karma asisi...
Şimdi 6.ay asisindan acayip tirsiyorum.
buharda haşla içine azıcık zeytınyagı damlat. 3-4 kaşık ver :=)kızlar dün kabak aldım nasıl yapacam diyiverin
canım önce bebegın bagırsaklar hazırlanması lazım. tek tek vermesı daha dogru. kıyma şuan kullanmaması gerek bildiğim kadarıylaCanım ben olsam şöyle yapardim:
Ceviz kadar kabak, patates, misket kadar 3 kez çekilmiş kıyma, bir tatlı kaşığı irmik üzerini geçecek kadar su koyup ağzı kapali tencerede haslar yumusayinca Catalla iyice ezerdim.
Bu karışımı begenmezse içine biraz yogurt katip denerdim.
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?