2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

irmik ya da bulgur olabilirmiş. ben ince bulgur koydum bayılmasa da yedi baya. bir sonrakını irmikle yaparım :=)
sen sanırım tadımlıkları gectın?
Biz anne sütü olmadığı için Kaşık maması ve meyve püreleri ile 3-4 hafta devam ettik fakat bizimki kaşık mamasından nefret edince doktor sebzeye başladı iyide oldu sevdide geceleri formül süte devam ediyorum ben sebze püresinin yanında 1/2 tam buğday ekmegi yada Bebek ekmeğine veriyorum doktor ekmek çok önemli dedi seninde aklında bulunsun
Sabahları meyve püresi tuzsuz peynir 1 çay kaşığı pekmez sulandırılmış doymaSa+formül süt

pekmez için erken değil mi ki? ekmeği neyle verıyorsun?

pekmez için erken değil mi ki? ekmeği neyle verıyorsun?
Bilmem doktor bir çay kaşığı ver dedi ok dedim bizim doktoru ben beğeniyorum ekmeği rondodan geçiriyorum bazen sebzeyi çorba kıvamında yapıp içene atıyorum yada ayran ile ıslatıyorum çünkü bizimki 16.00-16.30 arası 1 kase yoğurt yiyor 120-150ml civarı yani verdiğim sebzede 150 ml geçmeyecek şekilde hazırlıyorum yoğurdu evde mayalamıyorum çok güvendiğim köy ürüncüsü var oradan 2 günde bir keçi yoğurdu ve peyniri alıyorum sütten çok yoğurt ve peynir tercih ediyorum probiyotik bakteri alsın diye

ohoo maşallah sen zor zamnlardan birini daha gerıde bırakmıssın :=)

Benimki de seninki gibi.
Anne sütü alıyo sadece.çok güzel bişey emxirmek yaa .duygulandım

Emzirirken o kadar rahatliyorum ki esim bile soruyor bana,nasil bi duygu? Nasil hissettiriyo? cunku her defasinda benim gozler de gidiyor emzirirken,muhtesem gercekten..

Benimki bu aksam agiz tadiyla bi dondurma yedirmedi :) atiliyor elime,kendine cekiyo ve hopp agza :) ardindan meyve yicem yine atilio artk pes ettm tm yemiom die,babasi aldi kucagina,tm hadi sen ye dio.. Ah ball ahh ball zaman gelir ye diye pesinde dolanirim da burun kvirirsin

Banada herkes cok kiziyor, bende hala "anlamiyorsunuz beni" modundayim. Bende boyle olmak istemiyorum ama huy bu. Titizlenmek, herseye mudahele etmek, yonetmek. Malesef bi tek bebek konusunda degil genel olarak boyleyim. Cok can sikici olmaya basladi iyi dayaniyolar bana

evet sürekli bi ortam polisi modundayım

Benimki de öyle ama altı ay dolmadan geçmeyi düşünmüyorum ben
ben de böyle düşünüyordum. taa ki 40 derece ateşle hastaneye yattığımızda doktorla konuşmamızda hissettiğim çaresizliğe kadar. Şöyle ki;
Dr: Emiyor mu?
Ben: Dünden beri yeteri kadar emmiyor
Dr: Biberon alıyor mu?
Ben: Yok
Dr: Mama verdin mi hic?
Dr: su?
Dr: Ek besinlere başladınız mı?
Dr: O zaman su kaybı problem olmasın serum bağlayalım bugün yatıralım sizi.
Sonuç: 2 günde 9 damaryolu takılan yavrum damardan aldığı serumları, gözyaşı olarak akıttı.
O gun 4 aylıktı kuzum, ve biz ek besinlerle tanıştık.
başladık diyemem ama tanıştık, yoğurt, yumurta sarısı, peynir, yayla çorbası, tarhana corbası, kayısı, elma, muz püreleri, sebze püreleri, pekmezli pirinç unu muhallebisi tattıklarımız. ve tabii ki su...

Ayyy aman canim masallah de bol bol oku. Bende cok emiyir diyordum sonra meme reddininnicinde buldum, 9 hft oldu hala emmiyor, emmeyen bebek ne zormus.
Istekli bi sekilde sapur supur emmidigi gunleri cok ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…