- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.301
irmik ya da bulgur olabilirmiş. ben ince bulgur koydum bayılmasa da yedi baya. bir sonrakını irmikle yaparım :=)Sör bu arada ben sebze püresini irmikle yapıyorum içinede çok az irmik koyuyor öğle yemeğinde veriyorum 12.00-12.30 arası
bende çok beğenirim kendisini
Biz anne sütü olmadığı için Kaşık maması ve meyve püreleri ile 3-4 hafta devam ettik fakat bizimki kaşık mamasından nefret edince doktor sebzeye başladı iyide oldu sevdide geceleri formül süte devam ediyorum ben sebze püresinin yanında 1/2 tam buğday ekmegi yada Bebek ekmeğine veriyorum doktor ekmek çok önemli dedi seninde aklında bulunsunirmik ya da bulgur olabilirmiş. ben ince bulgur koydum bayılmasa da yedi baya. bir sonrakını irmikle yaparım :=)
sen sanırım tadımlıkları gectın?
pekmez için erken değil mi ki? ekmeği neyle verıyorsun?Biz anne sütü olmadığı için Kaşık maması ve meyve püreleri ile 3-4 hafta devam ettik fakat bizimki kaşık mamasından nefret edince doktor sebzeye başladı iyide oldu sevdide geceleri formül süte devam ediyorum ben sebze püresinin yanında 1/2 tam buğday ekmegi yada Bebek ekmeğine veriyorum doktor ekmek çok önemli dedi seninde aklında bulunsun
Sabahları meyve püresi tuzsuz peynir 1 çay kaşığı pekmez sulandırılmış doymaSa+formül süt
Bilmem doktor bir çay kaşığı ver dedi ok dedim bizim doktoru ben beğeniyorum ekmeği rondodan geçiriyorum bazen sebzeyi çorba kıvamında yapıp içene atıyorum yada ayran ile ıslatıyorum çünkü bizimki 16.00-16.30 arası 1 kase yoğurt yiyor 120-150ml civarı yani verdiğim sebzede 150 ml geçmeyecek şekilde hazırlıyorum yoğurdu evde mayalamıyorum çok güvendiğim köy ürüncüsü var oradan 2 günde bir keçi yoğurdu ve peyniri alıyorum sütten çok yoğurt ve peynir tercih ediyorum probiyotik bakteri alsın diyepekmez için erken değil mi ki? ekmeği neyle verıyorsun?
ohoo maşallah sen zor zamnlardan birini daha gerıde bırakmıssın :=)Bilmem doktor bir çay kaşığı ver dedi ok dedim bizim doktoru ben beğeniyorum ekmeği rondodan geçiriyorum bazen sebzeyi çorba kıvamında yapıp içene atıyorum yada ayran ile ıslatıyorum çünkü bizimki 16.00-16.30 arası 1 kase yoğurt yiyor 120-150ml civarı yani verdiğim sebzede 150 ml geçmeyecek şekilde hazırlıyorum yoğurdu evde mayalamıyorum çok güvendiğim köy ürüncüsü var oradan 2 günde bir keçi yoğurdu ve peyniri alıyorum sütten çok yoğurt ve peynir tercih ediyorum probiyotik bakteri alsın diye
Benimki de seninki gibi.
Anne sütü alıyo sadece.çok güzel bişey emxirmek yaa .duygulandım
Banada herkes cok kiziyor, bende hala "anlamiyorsunuz beni" modundayim.düşün işte ilk zamanlar ben uyumuyordum bebege ya bişi olur müdehale edemezsem dıye
her sey allahtan olacagı varsa olur. tedbir bizden takdır allahtan. ama aşırıya da kaçmamak gerek.
bebegı eşime verıyorum ve peşinde dolanıyorum, bin tane '' onu yapma, bunu etme'' dıyorum adam bıktı
görümcemı kınıyordum
onu da gectım.
evet sürekli bi ortam polisi modundayımBanada herkes cok kiziyor, bende hala "anlamiyorsunuz beni" modundayim.Bende boyle olmak istemiyorum ama huy bu. Titizlenmek, herseye mudahele etmek, yonetmek. Malesef bi tek bebek konusunda degil genel olarak boyleyim. Cok can sikici olmaya basladi iyi dayaniyolar bana
ben de böyle düşünüyordum. taa ki 40 derece ateşle hastaneye yattığımızda doktorla konuşmamızda hissettiğim çaresizliğe kadar. Şöyle ki;Benimki de öyle ama altı ay dolmadan geçmeyi düşünmüyorum ben
24 canımLollapollosaa senin ki kac ocak doğumlu
En guzeli canim aslinda,biz demir ilaciyla mi buyumusuzBana daha hicbise demediler cnm bu konuda Agustosta 6.ay kontrolu var bakalim derlerse soylerim ama genelde akisina biraktiklari icin hehe
Bizimki 1 ocak dedim yoksa aynı gün mu dogum yaptik24 canım
Seninki
Ayyy aman canim masallah de bol bol oku. Bende cok emiyir diyordum sonra meme reddininnicinde buldum, 9 hft oldu hala emmiyor, emmeyen bebek ne zormus.Ve de burda cogu bebek emmiyor artik fazla ya niye kiuzuluyorum hepsi emmeye devam etse keske. Benmki hala cok emiyor ya biraktiginda ben asiri derecede bosluga dusecegim,cok net bi durum.. Aramizda cok farkl bi bag olusturuyo bu emme olayi,memeyi biraktiginda agladm diyen insanlari simdiden cok iyi anliyorum atomcumm
Formül sütü içmiyor biberon kabul etmiyor diyeBirde birsey daha soracagim kizlar mama veriyorsunuz ya sikca okuyorum, formul sutu kabul etmedigi icinmi? Yoksa daha mi yok tutuyor? Yada daha mi besleyici? Bilmedigimden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?