- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.261
Benimki de seninki gibi.Ve de burda cogu bebek emmiyor artik fazla ya niye kiuzuluyorum hepsi emmeye devam etse keske. Benmki hala cok emiyor ya biraktiginda ben asiri derecede bosluga dusecegim,cok net bi durum.. Aramizda cok farkl bi bag olusturuyo bu emme olayi,memeyi biraktiginda agladm diyen insanlari simdiden cok iyi anliyorum atomcumm
Emerek uyuyo doğduğundan beriKızlar banada sırrınızı söyleyin nasıl uyutuyorsunuz
Nayn patates kizartmasi naynhani patetes kızartması
Ben ise baslamadan once Eymenin uyku aliskanligi nasildi biliyor musun.. İtiraf edeyim.. Kundak yap koy yataga uyurdu. No sallama no ninni no pış pış..uyudu..çok pis uykusu vardı..yatağın üzerinden sarktım yüzüne ...şiiişiii şiii şiiii derken popo pışladım...göğsümle yatağı salladım..bodurdanarak uyudu...ee hamakta da uyuyordu biraz ona benzedi..
Tam olarak istediğim bu değildi ..
Yatağında dönsün dursun ..bakınsın uyusun istiyorum
Gunduz meme de uyuya kaliyor yatağa koyuyorum 5-10 dk uyaniyorvalla ben desteklı uyuttugum için sır sayılmaz belkı
zaten ayakta kalması süresi 2,5 saat falan. sonra uyku gelıyor ve huysuzlanıyor
beşik ve fön
Memede uyuma tamamdır ama gerisi gelmiyor gündüzEmerek uyuyo doğduğundan beri
Gece hep öyleydi
Şimdi gündüz dw öyle olmaya başladı
Sebzeleri direk haşlayıp püremi yapıyorsun içine irmik koyuyormusun birazsuratını burustursa bile 6-7 kaşık sebze yedi
Mama mi o kadar anne sutunu savunan hastane sutun varsa niye mama veresin ki barindirmazlar onu orada pekmez ne ya hakliymissin yeliz iyiydi yaDemir damlasını sorunca altıncı ay tahlil yapıcaz dedi sevindim ben de ne güzel mantıklı bi doktor diye ama dedi altınvı aya kadar pekmez ver sulandurıp .hiç bilimsel gelmefi bana su bile vermediğim çpcuğa pekmez vermek
Seminerlerde ojuka gidicem dedim.sütümü nr zaman sağayım dedim.anne sütü sulu.kaşıkla akabilir.bir öğün msma versinler dedi.ben şok böyle canım
bende merak ettimBoşver bana kalsın sörr
Masallah canimEmerek uyuyo doğduğundan beri
Gece hep öyleydi
Şimdi gündüz dw öyle olmaya başladı
zeynep'i de ayni sekilde uyuttum simdi Ilk defa, emzigiyle tabi... Ben buna bile raziyimuyudu..çok pis uykusu vardı..yatağın üzerinden sarktım yüzüne ...şiiişiii şiii şiiii derken popo pışladım...göğsümle yatağı salladım..bodurdanarak uyudu...ee hamakta da uyuyordu biraz ona benzedi..
Tam olarak istediğim bu değildi ..
Yatağında dönsün dursun ..bakınsın uyusun istiyorum
masallah dicemde coktan nazar degmis bileBen ise baslamadan once Eymenin uyku aliskanligi nasildi biliyor musun.. İtiraf edeyim.. Kundak yap koy yataga uyurdu. No sallama no ninni no pış pış..
Cok rahattim.. Ama simdi
Diren nuracriyi geceler
bizim iştah kapandı kızlar emmiyor fazla mamada pek istemiyor zorluyorum .. emme konusunda bir kaç yorum okudum haklısınız bende eger emmeyi bırakırsa hunharca aglarımmmm
benimkininde öyleydi. ama kırıldılar ucundan bende ellemedim. diğerleri de uzun gibi ama nedense onları kesmek görmesem aklıma gelmez.baş tırnaklar feci uzamıs kestım bende.
merhaba :)Emen cocuk dedigin gbi vallahi.. Sen de birakma zaten devam et gittigi yere kadar artik:) zeyno hanimin dikkati baska yerlerde dimek:)
Ben de esime diyorum ki Alp uzgunken,kizginken,mutluyken,uykuluyken, uyanmisken.. Kisacasi her an emmek istiyoremmek istedignde bi goreceksin ama ayakta duruken birden egilir,yalamaya baslar,totoyu diker boyle :) gozler de mayisik.. Bazen bi dk gec veriom guluyorum haline haha o da sinirlenio ama
aynen kırıldılar, kopardım ama diğerleri de uzun.Ben de daha hiç kesmedim kendi kiriliyo
Sör sen çok araştırırsın ve çok titiz büyütüyorsun bebişini biliyorum. O yüzden bana televizyon izletmen çok garip geliyor. Hani herkes izletir,Sör izletmez derim aslında:)sebzesini yedirdim. sebzeden sonra meme güzel geldı emdi
aradan 1 saat gectı banyo yaptırdım. o mahmur bı sekılde pepe izlerken ben kalan işleri tamamladım ve mamasını yedirdim
ee tabı sonra uyuttum işte
Ben alternatif olsun diye veriyorum mamayı. Formül sütüde aliyor tabiki.meyve ve sebzeyede alissin diye veriyorum..Birde birsey daha soracagim kizlar mama veriyorsunuz ya sikca okuyorum, formul sutu kabul etmedigi icinmi? Yoksa daha mi yok tutuyor? Yada daha mi besleyici? Bilmedigimden soruyorum
Evet kaynana kişisi ayaga alistirdi..bende merak ettim
Masallah canim
zeynep'i de ayni sekilde uyuttum simdi Ilk defa, emzigiyle tabi... Ben buna bile raziyim
masallah dicemde coktan nazar degmis bileayaga alistirilinca oyle oluyo gerci, kendi annemde yapma dedigim halde yaptigi icin saolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?