- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.321
Mesela ben yemeğin içindeki havucu ezip ağzına sürdum çok baktı diye sabah kahvaltıda da peynir surdumYaa o da yemek istiyo sanki vermiyorum ama vicdan yapıyorum dediğin gibi o bana öyle bakarken rahat rahat yiyemiyorum
Gece...o sessizlik ve karanlıkta onun hızlı hızlı yutkunma sesi tattığım en tarifsiz duygu..Emzirirken o kadar rahatliyorum ki esim bile soruyor bana,nasil bi duygu? Nasil hissettiriyo?cunku her defasinda benim gozler de gidiyor emzirirken,muhtesem gercekten..
Okurken soğudum sendenBanada herkes cok kiziyor, bende hala "anlamiyorsunuz beni" modundayim.Bende boyle olmak istemiyorum ama huy bu. Titizlenmek, herseye mudahele etmek, yonetmek. Malesef bi tek bebek konusunda degil genel olarak boyleyim. Cok can sikici olmaya basladi iyi dayaniyolar bana
Kıaz...daha ben tattırma modundayımTamam canım sağolasın. Emmesi daha önemli acelemiz yok ek gıda için. Dediğin gibi sadece tattırayım da arada o da rahatlasın ben de rahatlayım
Ayyy aman canim masallah de bol bol oku. Bende cok emiyir diyordum sonra meme reddininnicinde buldum, 9 hft oldu hala emmiyor, emmeyen bebek ne zormus.
Istekli bi sekilde sapur supur emmidigi gunleri cok ozledim
csyrc
Cisrik..aslında meme reddi değil ( bana göre) dikkatleri belirli haftalardan sonra dağılıyor..etrafa aşırı bir ilgi var..zihni gelişimleri çok hızlı..bu dönemlerde sanırım kuzu kuzu emen bebek aksi bebeğe dönüyor hani diyoruz ya ayakta uyumaya çalışırken mayışınca emiyor o zaman alıyor yok gece emiyor sadece..ee hali ile gündüz emmeyince bizde ek gıdalara takviyelere geçiyoruz..
Dikkatli ol..öğlenleri sessiz ve sade bir odan varsa orada emzir.. Bakarsın alpişinde döngüsümü haftasımı kafa bulutlarımı ne olur ..benim nacizane tavsiyem..
Emmeyen cocuk gecede emmez..biz gündüz emmiyoruz gari
Hadi hayırlı olsun. Rahatlıyor insan. Ben de 14 Mayıs'ta olmuştum:)bişi dicem
adet oldum
şükür benımkı emıyor canım. 24 saatte 2-3 kez mama verıyorum sadece.Ve de burda cogu bebek emmiyor artik fazla ya niye kiuzuluyorum hepsi emmeye devam etse keske. Benmki hala cok emiyor ya biraktiginda ben asiri derecede bosluga dusecegim,cok net bi durum.. Aramizda cok farkl bi bag olusturuyo bu emme olayi,memeyi biraktiginda agladm diyen insanlari simdiden cok iyi anliyorum atomcumm
sağ ol. dün lafını ettıydım hissetmısım demekHadi hayırlı olsun. Rahatlıyor insan. Ben de 14 Mayıs'ta olmuştum:)
Bi ayı geçmiş neden olmadım.
Yoksaaaa
göğsünle yatagı nasıl salladın?uyudu..çok pis uykusu vardı..yatağın üzerinden sarktım yüzüne ...şiiişiii şiii şiiii derken popo pışladım...göğsümle yatağı salladım..bodurdanarak uyudu...ee hamakta da uyuyordu biraz ona benzedi..
Tam olarak istediğim bu değildi ..
Yatağında dönsün dursun ..bakınsın uyusun istiyorum
aboooo hemen ilaçlamanız lazımSabah bi uyandım sağ bacağım da en az 20 kırmızı ısırık var, aha dedim sivrilersonra bir baktım göbek bölgemde fln da var bu sivri olamaz, galiba pire büyük ihtimal kocamın üstünde geldi,köyde öğretmen de... Yatak odasını kapattım direkt, çocukla oturma odasındayız,korkuyorum ya kuzuşa da ısırırsa
Evde çoğalıyor mu ki,aynen ilaçlama yapmak lazım da biz nereye gitcez çocukla off offaboooo hemen ilaçlamanız lazım
yoksa çoğalıyorlar
Banada herkes cok kiziyor, bende hala "anlamiyorsunuz beni" modundayim.Bende boyle olmak istemiyorum ama huy bu. Titizlenmek, herseye mudahele etmek, yonetmek. Malesef bi tek bebek konusunda degil genel olarak boyleyim. Cok can sikici olmaya basladi iyi dayaniyolar bana
Ayy hiç sevmem kaynanamin moduevet sürekli bi ortam polisi modundayım
Bizim de 25 ocak24 canım
Seninki
Adet olunca süt azaliyomus diyola doğru mubişi dicem
adet oldum
Hadi hayırlı olsun. Rahatlıyor insan. Ben de 14 Mayıs'ta olmuştum:)
Bi ayı geçmiş neden olmadım.
Yoksaaaa
Ben de pazartesi günü oldum :)bişi dicem
adet oldum
bişi dicem
adet oldum
Eve bir kedi alsan o pideleri üstüne toplarSabah bi uyandım sağ bacağım da en az 20 kırmızı ısırık var, aha dedim sivrilersonra bir baktım göbek bölgemde fln da var bu sivri olamaz, galiba pire büyük ihtimal kocamın üstünde geldi,köyde öğretmen de... Yatak odasını kapattım direkt, çocukla oturma odasındayız,korkuyorum ya kuzuşa da ısırırsa
Pembe çocukluğuna inesim vargit kız balkona
Aynı bizEvet hoşuma gitti cidden
Zaten bunu daha öncede söylemişti ama uzun süre duymamistim
Esim benle evlendiginde patates kizartmasi disinda yemek yemezdi benim sayemde yiyorannesi tabi bi kere dedi benim yemeklerimi yemezdin elin kizi yapinca yiyon dedi ben altta kalor miyim .. Senin yaptiklarin guzel degilmis demekki ondan yemiyormus dedim
Sur senin bu gorumceni çok merak ediyrm muma çevirmiş kv yi. Ne iş yapiyodüşün işte ilk zamanlar ben uyumuyordum bebege ya bişi olur müdehale edemezsem dıye
her sey allahtan olacagı varsa olur. tedbir bizden takdır allahtan. ama aşırıya da kaçmamak gerek.
bebegı eşime verıyorum ve peşinde dolanıyorum, bin tane '' onu yapma, bunu etme'' dıyorum adam bıktı
görümcemı kınıyordum
onu da gectım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?