2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirirken o kadar rahatliyorum ki esim bile soruyor bana,nasil bi duygu? Nasil hissettiriyo? cunku her defasinda benim gozler de gidiyor emzirirken,muhtesem gercekten..
Gece...o sessizlik ve karanlıkta onun hızlı hızlı yutkunma sesi tattığım en tarifsiz duygu..

Okurken soğudum senden

csyrc
Cisrik..aslında meme reddi değil ( bana göre) dikkatleri belirli haftalardan sonra dağılıyor..etrafa aşırı bir ilgi var..zihni gelişimleri çok hızlı..bu dönemlerde sanırım kuzu kuzu emen bebek aksi bebeğe dönüyor hani diyoruz ya ayakta uyumaya çalışırken mayışınca emiyor o zaman alıyor yok gece emiyor sadece..ee hali ile gündüz emmeyince bizde ek gıdalara takviyelere geçiyoruz..
Dikkatli ol..öğlenleri sessiz ve sade bir odan varsa orada emzir.. Bakarsın alpişinde döngüsümü haftasımı kafa bulutlarımı ne olur ..benim nacizane tavsiyem..
Emmeyen cocuk gecede emmez..biz gündüz emmiyoruz gari

Ayyy aman canim masallah de bol bol oku. Bende cok emiyir diyordum sonra meme reddininnicinde buldum, 9 hft oldu hala emmiyor, emmeyen bebek ne zormus.
Istekli bi sekilde sapur supur emmidigi gunleri cok ozledim

Cnmne desemztn tersi oluyo ya o kadar masallah insallah sukur de dusmez dilimden,cok şomum herhalde kismet artik ins uzun sure emer :)

Kerataya bak sen tabi cnm emmese hic emmez,ya zaten artik yavastan ek gidaya baslanilan zamanlara gelmisiz,boyle olmasi da cok garip degil hani.. doysunlar da sknti yok bn d tikat idirimmm alpis beye,bi ara oldu oyle kisa kisa emmeler ama sonra eskiye dondu

şükür benımkı emıyor canım. 24 saatte 2-3 kez mama verıyorum sadece.

göğsünle yatagı nasıl salladın?

Sabah bi uyandım sağ bacağım da en az 20 kırmızı ısırık var, aha dedim sivriler sonra bir baktım göbek bölgemde fln da var bu sivri olamaz, galiba pire büyük ihtimal kocamın üstünde geldi,köyde öğretmen de... Yatak odasını kapattım direkt, çocukla oturma odasındayız,korkuyorum ya kuzuşa da ısırırsa

aboooo hemen ilaçlamanız lazım
yoksa çoğalıyorlar

evet sürekli bi ortam polisi modundayım
Ayy hiç sevmem kaynanamin modu

24 canım
Seninki
Bizim de 25 ocak

bişi dicem
adet oldum
Adet olunca süt azaliyomus diyola doğru mu

Hadi hayırlı olsun. Rahatlıyor insan. Ben de 14 Mayıs'ta olmuştum:)
Bi ayı geçmiş neden olmadım.
Yoksaaaa
hem de iki aylik

Eve bir kedi alsan o pideleri üstüne toplar
Pire nasıl ilaclanir ki?
Rahmetli babam "topal pire gecede 40 yorgan dolaşır" derdi.
Köyde öğretmenlik yaparken pire bit sorunumuz vardı. Bir kedi edindik. Sorun kısmen çözüldü.
Şaka maka fena kasinir pire isirigi, ve sıra sıra olur vücutta.

git kız balkona
Pembe çocukluğuna inesim var

Aynı biz

Sur senin bu gorumceni çok merak ediyrm muma çevirmiş kv yi. Ne iş yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…