2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Beni yemiş pire canım, her yerim yüzüm dışında kırmızı benek.. Benim de eşim köyde öğretmen ordan geldi sanırım, dünden beri oturma odasında takılıyorum oğluma geçmesin diye ama, bilmiyorum of çok kötüyüm,hem pire olayı hem de şu dişim yüzüm hala şiş.. ağlayabilirim heran

Guzel canim ama bunlar bebek ve dr a gore degisiyor. Meyve suyu yerine puresi daha iyi . Posasiyla birlikte csyrc de demisti. Kalkma oturma bebek karar veriyor su ayi bu ayi yok. Kimi erken donuyor kimi gec yuvarlaniyor onun gibi. Biz 3. Ay bitti destekle basladik. Dr dedi. Kendini de kaldiriyordu. Hamilelikte icilen folik asit sayesinde zaten cogu bebek dogar dogmaz basini kaldiriyor. Eskisi gibi degil erken oluyor bazi seyler. Hepsini okuyamadim yzun bir ara okurum. Ama alternatif bir fikir olur. Paylasim icin tesekkurler

Ayy canım ya minigime dikkat et

bakalım zayıflayacak mıyız
sende merak etme pembe, sıra sana da gelır
Başımdaki herif zati beni hasta ediyor
Oğlanı anakucağına koyup balkona cıkardım bende mutfaktayım..maça ara verilmiş..' balkon toz yıkıcam' dedi..
Sen cocuğu sula başı su
..
Bide pembeeeee diye bağırıyo
Pembe diyince ben gülcem sanki

Ceza'nın kardeşinin. "Benim adım Ayten,korkun benden" diye bi şarkısı var. Dinledin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…