- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.581
günaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
Gunaydin cnm ben dogdugundan beri bioderma kullaniyorum hic sorun yaşamadım. Camasirlarini da dalın sıvı detarjan ile yikiyorum yumuşatıcı kullanmiyorum gerek yok ztngünaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
ben daha kot açılışı yapmadım. biraz küçükmeden giymek istemıyorum yaaSen yine alıyon. Bugüm iki saat elbise aradom,bulamadım
Arabanın derecesi 29'u gösteriyor. Ben hala kotla geziyorum. Evde içine girebildiğim tek şeyle... Çok bol diye yıllarca giymediiim kotla...
Ulen hamile kotlarım bile olmuyooo
Kendime sövsem ban yer miyim
hint miziğin pohunu cıkardın pembe.Günaydın canımmm ( bugs bunny )
bende.Sebamed kullanıyorum. Bi problem yaşamadım.
Mustela kullanıyorum alerjik bi bebek olmasına karşın bi sorun yasamadimgünaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
Bende gitmek istiyorum bezler %30 deniz ürünleri %25 indirimdeymişbugun e bebege gıdıcem. birazcık oyuncak ve bez alıcam
hani şu yumuşak oyuncaklardan alıcam. üstüne düşünce canı acıyor sert taraflı oyuncakların
Canim benim oglumun putur putur du. Ama kizarik degildi . 99 sampuan kullaniyorum. Losyonunu alamadim daha nette daha ucuz. Yağ yerine losuon kullan.Ama sampuan krem isleri biraz bebegin vucuduna bagli belki bu iyi gelir belki baskasi. Ben kokusuz kullaniyorum nuk yada bingo. Durulamayida yumusatici gozune sirke koyuyorum . Konagin gitmesine sevindimgünaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
Benim büyük kızım 2 yasindaydi, bahsettigin durumu yasadik. Gece uykuya daldıktan 1 saat sonra bağıra bağıra agliyordu, dedigin gibi gözleri kapalı. Beni kesinlikle duymuyordu. Yaklaşık 1,5 ay sürdü. Her gece en az 2 kez bu şekilde uyaniyordu. Cocuklarda uyku terörü diye birşey varmış. Bir arastir istersen.2,5 yasainda. Ne oldu nu anlamadım gece gözü kapalı sabaha kadar agliyor kaç gündür. Ateşi de var dış mi başka şey mi anlamadım . Bi buyuseler diyorum büyüdükçe farklı şeyler cikiyo.
SAĞOLASIN CANIM biraz nette araştırma yaptım.dalin kurutuyor cildi yok sebamet göz yakıyor yok mustela alerji yaptı herkes bişey demiş dediğin gibi bebekten bebeğe fark eder.komiliyi çok övmüşler olmadı onu alıp deneyeyim diyorum iyi gelmezse kendime kullanırım boşa gitmesinCanim benim oglumun putur putur du. Ama kizarik degildi . 99 sampuan kullaniyorum. Losyonunu alamadim daha nette daha ucuz. Yağ yerine losuon kullan.Ama sampuan krem isleri biraz bebegin vucuduna bagli belki bu iyi gelir belki baskasi. Ben kokusuz kullaniyorum nuk yada bingo. Durulamayida yumusatici gozune sirke koyuyorum . Konagin gitmesine sevindim
canım ya sebameti kendinde denedin mi göz yakıyor mu diye.Sebamed kullanıyorum. Bi problem yaşamadım.
hint miziğin pohunu cıkardın pembe.
bak hint deyince akla gelen müzik budur
canım ya sebameti kendinde denedin mi göz yakıyor mu diye.
Premium care e geçtim. Active baby den bayag buyuk. Sanki bi numara yukarı çıktı gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?