2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu yontemle buyumusum. Her ay nerde goturecek bizi dr a. Eskiden ne varsa onu veriyorlardi zaten. Eski usul seyi adini havali yaparak onumuze sunuyorlar. Boyle yapanda vardir zaten adinin blw oldugunu bilmeden

Cisrik bende bir iki yazı ve video izledim..
Kafama yatmadı bazı noktalar..
Hadi yoğurt sıvı türü gıdalar neyse ama havucu patetesi ee bir iki dişlense ..
Boğaza kaçsa

Cisrik bende bir iki yazı ve video izledim..
Kafama yatmadı bazı noktalar..
Hadi yoğurt sıvı türü gıdalar neyse ama havucu patetesi ee bir iki dişlense ..
Boğaza kaçsa
Ben geçenlerde dammaklarini kasisin diye Salatalik agzina soktum, nohut kadar koparmış, ödüm koptu. Zor çıkardım ağzından.

Ben oyle buyudum ama blw uygulamayi dusunmuyorum. Hem yanlis kacar diye korkuyorum. Hemde ne kadar yedigini gormem lazim. Bide zaten masaya birlikte oturacagiz ister blw ister baska birsey. Uygulayan icin kolay gibi. Bide bebege bagli zaten

Güzel bi yazı canım paylaştığın için teşekkürler
Bende çok araştırdım bu yöntemi ve çok hoşuma gitti
Senin dediğin gibi bebeğim kabul ederse bu yöntemle ek gıdaya geçmek istiyorum
Haftaya başlıyorum inşallah :)

Dişlerini kullanmayı öğrensin, 1 yaş civarı mantikli geliyor bana.

Gelişmeleri paylaşır misin? Belki biz de cesaretleniriz

Canım blw de çiğ besin yasak
Salatalık yeşil soğan gibi şeyleri dişini kaşısın diye eline vermek çok tehlikeli
Zaten eline vermedim. Ben tuttum elimde.
Benimki tam 5 aylık, corbadaki mercimek büyüklüğündeki ezilmiş havuç parçasını zor yutuyor. Ben onun karşısında paniklerim zannımca "ay, boğulacak, huh yutamadi" demekle cocugu da korkutabilirim...

Çok haklısın
Benide tek düşündüren boğazına kaçarsa ne yaparım
Bu yönü olmasa bütün anneler blw yöntemini uygular heralde
Ama genede denemek istiyorum ben cahil cesareti benimki

Evet bogaza kacar korkusu zaten bizi etkileyen tek yon bnc. Ama bu kadar bebek basariyorsa demek ki esasen bebekler istedikleri seyi yapabilirler.. Dedigm gbi iyi giderse devam edilir her sye,yoksa kndimizi de parcalasak olmaz :/ evet belki 8-9aylikken daha rahat olabilir,1yas icin bilmem ki acaba gec olur mu.. Bakalim gorelim ha ben de hic cesur degilimdir ama iyice haslicam dikat edicem bakim

Pembedon5
Afiyet sifa olsun.
Artık evde ince bulgur, irmik, tel sehriye olmazsa olmaz :))
Bizde de patates-havuc-kabak-sehriye-irmik ile hazırlanmış pure vardı bugun:)
Ben bile begendim

Burda normal irmik helvasi yaptgmz irmigi bulana kdr 4cesit irmik almstim atacaktm bak atmayayim oyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…