- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.781
Evet bencede vanim ates yukselince havaleye bile yol aciyo allah korusun oyle bir dirumda ilik suya sokun dusmezse hastaneye goturungeçen haftalarda benimki de 38 ateşle uyandı hemen doktora götürdüm kan tahlili yapıldı.boğazlarında hafif iltihaplanma oluşmuş antibiotik kullandık..bir yerinde iltihaplanma olmasın,çünkü ateş vücudun hastalıkla savaştığının işareti
allah korusun yavrularımızı canım..ateşi düşsede götürürüm sonuçta tekrar çıkabilir dediğin gibi havale geçirebilir,zaman kaybetmemek lazımEvet bencede vanim ates yukselince havaleye bile yol aciyo allah korusun oyle bir dirumda ilik suya sokun dusmezse hastaneye goturun
Bizde pek rahat değiliz yaselam anneler, ben artık erkenciyim. minnoş uykumu kaçırmak için elinden geleni yapıp sonra kendı uyuyor
ahanda buPembedon5 sana gelsin. rahat bırak kuzuyu dıyordun ya? rahat bıraktım sonuc bu. düzeltmesem uyumaya devam edıcek.
Eki Görüntüle 1848650
kız deli pembe, dün aklıma sophie yi soktun. akşam her seyı ayarladım joker sayfasından sepetıme bıle attım
eşim '' saçlama o kadar para verırlır mı bi kaşıyıcıya '' dedi . sonuç; trip atıyorum, akşama sipariş vermiş olurum heralde
Zannetmiyorum zira griye döndünkalın bulguru tekrar denıyorum
süzgecten gecırcem bu sefer. bitince yazarım
Eğer redderse pekmez sürücem gizliceAslında bana da çok geliyor bi diş kaşıyıcıya o kadar para vermek ama benimkinin elleri hep ağızda eline ne geçse ağızda bazen kaşıyamıyor sinirden bağırmaya başlıyor, bunları düşününce, kullananların memnuniyeti de var, diyorum ki bu para hiç bile...ama şu var ki alırım, yüzüne bile bakmaz, işte o zaman nasıl kurtulcam kocanın çenesinden ben de çözebilmiş değilim pamper prima farkını... Bir de şu var prima premium carede kendi içinde farklı,bir kere içi Petek petek dokulu denk geldi, hep popişe yapışıyordu ayy ne çektim onu bitirinceye kadar ama bi daha denk gelmedi o
Ya çok ayıp..Bizde pek rahat değiliz ya
Yatağın aralarına sıkışıyor ...
Maşallah demedende geçmeyelim
Bu aradaSurrender neden banlanmis ki[/QUOTE birilerinin hoşuna gitmedi heralde yazdıkları
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl paşa?Oğlum daha 37 günlükken ateşten dolayı hastanede yattı. Bu yüzden çok korkuyoruma ateşten. Şimdi düştü çok şükür. Çok teşekkür ederim
Maşallah barekallah sere serpe yatiyo benimkinin kollar bagliBizde pek rahat değiliz ya
Yatağın aralarına sıkışıyor ...
Maşallah demedende geçmeyelim
Delisin yaZannetmiyorum zira griye döndün
Sağol canım su an yatıyı en son 37,5 tu . Eşime dr götürelim dedim panik yapma dedi. Zira hastalıklara karşı gerçekten de çok zayifim hiç dayanamam. Oğlum hastanede yattığı sıra psikolojm altüst oldu kurtulmayacak gibi saçma korkulara kapılıyorum.Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl paşa?
Söre noldu
Geçmiş olsun minige tez zamanda atlatir inşallahSağol canım su an yatıyı en son 37,5 tu . Eşime dr götürelim dedim panik yapma dedi. Zira hastalıklara karşı gerçekten de çok zayifim hiç dayanamam. Oğlum hastanede yattığı sıra psikolojm altüst oldu kurtulmayacak gibi saçma korkulara kapılıyorum.
Oysa yükü gemiye bırakmak lazım . Geminin sahibi onu taşır. Bense gemide dahi sırtımdn zorla indirebiliyorum . Oysa Allah ne derse odur
hiç kundak sevmem karşıyımMaşallah barekallah sere serpe yatiyo benimkinin kollar bagli
Delisin ya
geçmiş olsun be kuzum bu arada...bende böyle hastaydı şöyleydi diyince siz üzülğyorum...insanın aklı gidiyor..Maşallah barekallah sere serpe yatiyo benimkinin kollar bagli
Delisin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?