- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.901
Cikincada aynilar degismiyoÜf...
Bıktım bende dişten haket ya
Yaptığınız degisik öğünler varsa paylaşalım arkadaşlar.Pekmezli pirinc unu muhallebisi yaptim.
Kuzum begendi :)
Hay masallahSiftahı yapsalar bereket Allahtan :)))
Patır patır pitliyor.
Bir seferde 3 tane patlatmisti ilk kızım.
http://www.mamatarifleri.com/#!6-ay-ve-sonrasi/c9xv Ben bu sayfayi begendim, 6 ayin bitimine 12 gun var. simdiden bakiyorumYaptığınız degisik öğünler varsa paylaşalım arkadaşlar.
Ne pisirsem derdim çok büyük...
Kolayca çıkarsınlar, en zor ilk dis cikarmasiydi azı ve köpekler bile zorlamamisti.Hay masallahdarisi basimiza :)
Ben mamadan tez zamanda kurtulup, bir yaşında biz gibi beslenmeye baslasin istiyorum.http://www.mamatarifleri.com/#!6-ay-ve-sonrasi/c9xv Ben bu sayfayi begendim, 6 ayin bitimine 12 gun var. simdiden bakiyorum
Evet, Cok zahmetli ya... Aslinda pure yapmak istemiyorum hic catalla ezmek istiyorum ama henuz yapmadim hic nasil olur bilmemBen mamadan tez zamanda kurtulup, bir yaşında biz gibi beslenmeye baslasin istiyorum.
Ben şu patates ezen araç var ya onunla eziyorum.Evet, Cok zahmetli ya... Aslinda pure yapmak istemiyorum hic catalla ezmek istiyorum ama henuz yapmadim hic nasil olur bilmem
Kayisi seftali ve yogurt tattirdim simdiye kadar, yogurda 3-4 gun devam edemedim hergun yapmak lazimmis ama ugrasamicam, yaptigim yogurdu vericem 3 gun, hem dedigin gibi alissin. Patates ve havuc aldim taze, onumuzdeki hafta tattiricam kismetse :)Ben şu patates ezen araç var ya onunla eziyorum.
Alisana kadar çay kasiginin ucuyla verirsin. Yani tam doldurmazsin.
Suyun da yaninda hazır olur.
Dert etme hersey zamanı gelince ogreniloyor.
Ama alıştırma işine simdiden baslasan iyi olmaz mi?
verilir tabi.Ya bende cok minik tarhana var verilirmiki ya? Valla irmikten bile kucuk :)
güzel.Kayisi seftali ve yogurt tattirdim simdiye kadar, yogurda 3-4 gun devam edemedim hergun yapmak lazimmis ama ugrasamicam, yaptigim yogurdu vericem 3 gun, hem dedigin gibi alissin. Patates ve havuc aldim taze, onumuzdeki hafta tattiricam kismetse :)
benimki de bitmiş.Internetim bitmis, sanki napiyosak.... yeni doneme 3gun var, yine paket satin alacagim
3 gunse guzel. Hergun hergun yapilirmi ya :) evdeki yogurtda bitmezki :)güzel.
ilk zamanlar amacımız zaten beslemek değil, sadece bu yeniliğe alışsınlar, ve onların bunyesini biz tanıyalım.
neye tepki verdiler, neyi nasıl beğeniyorlar vs.
yoğurdu iki üç gün veriyorsun sonra yenisini mayalaman lazım.
bugun esim nobetci :) oturdum bilgisayar basina…benimki de bitmiş.
%100 kullandınız diye msj geldi
bilgisayardan devam :)
bana doç. olan doktorumuz söyledi.3 gunse guzel. Hergun hergun yapilirmi ya :) evdeki yogurtda bitmezki :)
Biliyorum canim. Domatesinde zamani degilmi artik :) 2 ay sonra falan veririm denerim onuda bakalim :) az tarhana, su, ve 1 tatli kasigi zeytinyagi koysam nasil olur acabaverilir tabi.
ama bir iki çay kaşığını geçme.
kontrollu gitmek lazım.
gece gaz yapacak mı, bagırsakları nasıl etkilenecek, alerji yapacakmı denemek için bir iki çay kaşığı ver.
fazla problem olmadıysa, daha sonra aynı şekilde verirsin.
ama sakın salca koyma.
domates de alerjik bir sebze diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?