2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet, Cok zahmetli ya... Aslinda pure yapmak istemiyorum hic catalla ezmek istiyorum ama henuz yapmadim hic nasil olur bilmem
Ben şu patates ezen araç var ya onunla eziyorum.
Alisana kadar çay kasiginin ucuyla verirsin. Yani tam doldurmazsin.
Suyun da yaninda hazır olur.
Dert etme hersey zamanı gelince ogreniloyor.
Ama alıştırma işine simdiden baslasan iyi olmaz mi?

Kayisi seftali ve yogurt tattirdim simdiye kadar, yogurda 3-4 gun devam edemedim hergun yapmak lazimmis ama ugrasamicam, yaptigim yogurdu vericem 3 gun, hem dedigin gibi alissin. Patates ve havuc aldim taze, onumuzdeki hafta tattiricam kismetse :)

Ya bende cok minik tarhana var verilirmiki ya? Valla irmikten bile kucuk :)
verilir tabi.
ama bir iki çay kaşığını geçme.
kontrollu gitmek lazım.
gece gaz yapacak mı, bagırsakları nasıl etkilenecek, alerji yapacakmı denemek için bir iki çay kaşığı ver.
fazla problem olmadıysa, daha sonra aynı şekilde verirsin.
ama sakın salca koyma.
domates de alerjik bir sebze diye biliyorum.

Kayisi seftali ve yogurt tattirdim simdiye kadar, yogurda 3-4 gun devam edemedim hergun yapmak lazimmis ama ugrasamicam, yaptigim yogurdu vericem 3 gun, hem dedigin gibi alissin. Patates ve havuc aldim taze, onumuzdeki hafta tattiricam kismetse :)
güzel.
ilk zamanlar amacımız zaten beslemek değil, sadece bu yeniliğe alışsınlar, ve onların bunyesini biz tanıyalım.
neye tepki verdiler, neyi nasıl beğeniyorlar vs.
yoğurdu iki üç gün veriyorsun sonra yenisini mayalaman lazım.

3 gunse guzel. Hergun hergun yapilirmi ya :) evdeki yogurtda bitmezki :)

Biliyorum canim. Domatesinde zamani degilmi artik :) 2 ay sonra falan veririm denerim onuda bakalim :) az tarhana, su, ve 1 tatli kasigi zeytinyagi koysam nasil olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…