2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uzerinde sadece sifir kol citcitli body ile yatiyor, ayaginda corap bile yok, uzerinde ince bi carsaf ortuyorum aciyo devamli napicam ben bu cocukla ve sicakla ya acaba distenmi circir? Yoksa usuttumu? Yine kafamda deli sorular

Uzerinde sadece sifir kol citcitli body ile yatiyor, ayaginda corap bile yok, uzerinde ince bi carsaf ortuyorum aciyo devamli napicam ben bu cocukla ve sicakla ya acaba distenmi circir? Yoksa usuttumu? Yine kafamda deli sorular
Bence dişten zira bu havada üşütmek mümkün değilsu an yaniyoz

Sutun yetiyosa bence erken. Sindirim sisteminin hazirlanmasi lazim diye biliyorum. Ama sut yetmiyosa, alistirmak adina tadimlik verilebilir bence.
İşte ondan da emin olamıyorum ki,yani öyle çok bi sütüm yok ama günümüzü kurtarıyordu.şu iki gündür nerdeyse 1 1,5 saate bir emmeye düştü, acaba diyorum doymuyor da ondan mı? ,sonradan aklıma şey geldi,hani susayınca da emiyorlar ya sıcak bir yandan terliyor da ondan da olabilir sık emmesi amma yaa sizler hep bi hazırlık içindesiniz imreniyorum bende eksik kalıyormuşum gibi

Büyük ihtimal dişten dolayı,huysuzluk da var diyorsun ya..Geçmiş olsun canım

Kızlar siz tadımlara, hatta ek gıdaya bilem başladınız ya, biz 1 Şubat doğumluyuz ben de başlasam mı ki azar azar? @csyrc sizin de 3üydü galiba,sen başladın mı?
Mama ile besleniyor bile daha erken. 5 ay bitmemis bile. Heveslenip bagirsaklari zorlamamak gerek. Sadece anne sutu aliyorsa aklindan bile gecirme

Sadece anne sütü alıyor canım
Ayyy ne güzel. Hiç ozenip baslama. Anne sutunun sindirimi kolay. Mamada almadigi icin batagi zorlanir sindirmede. Sutu olmayan var. Bebegi emmeyen ver. Kiymetini bil. Hic ozenilecek bir durum yok. Zaten cogumuzdan yaklasik bir ay kucuk bebegin.

Atom yarim kundak yap sadece kollarını öyle uyur ben oyle yapıyorum yoksa durmuyorlar kıpır kıpır

Chicco da 3 al 2 öde indirimi var kalıpları çok küçük ama biraz büyük aldım. Mothercare de indirim varken alınabilir. Koton baby de güzel. Dun ilk defa zaradan biseyler aldim sort ve tshirtler 20 tl. Bir de instagramda carters abdden ve babystrends diye iki hesap var uygun fiyata carters ürünleri satıyorlar cnm aklında olsun. Ama çok çabuk buyuyorlar çok paralar dokmemek lazım kıyafet isine

Bende üstüne bişey ortmuyorum uzun süredir bişey olmaz

Bence az az su ver ben veriyorum içiyor bu sıcaklarda bence verilmesi gerek az az

Kızlar gerçekten bugün çok sıcak istanbul.bu sıcaklarda bebisler daha da fena olur bence çünkü biz bile ne kadar etkileniyoruz minik bebisler napsin. Bol bol suda oyalamak lazım bebislerimizi

Selam kızlar geçmişi zar zor okudum alintilayamadim kusura bakmayın. Dün oğlumu soydum eklem yerlerine soğuk uyguladm şurup verdim tam geçmedi ateşi. Kalkıp ılık düş aldırdım yine aynı. Gece fena olur korkusuyla yarım fitil attım ateşi düştü uyudu. Sabaha kadar çıkmadı. Amahuzursuz bebeğim belli bugün bir yeri ağrıyı gibi feryat etti . Yarın ilçedeki ozel e goturcm. Devlet hastanesi burada berbat. Su an mememde emiyor ateşi yok ama keyfi de yok bitanemin. Çok daraldim buyuk le de doğru dürüst ilgilenemiym kendim de perisanim Allah yardımcımız olsun

Bu arada sanırım biri bitliste tayıncı misiniz diye sormuştu. Evet tayinciyiz ben de eşim de ogretmenz bitliste 7.yilimiza girecez. Tayin istiyoruz ama kısmet olmuyor. İl disilari açıklandı ne bana ne de eşime bursa açılmadı. Çevre illeri mi secsek bir yıl beklesek mi derken bir yıl daha bekleme kararı aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…