- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.941
Bence dişten zira bu havada üşütmek mümkün değilUzerinde sadece sifir kol citcitli body ile yatiyor, ayaginda corap bile yok, uzerinde ince bi carsaf ortuyorum aciyo devamli napicam ben bu cocukla ve sicakla yaacaba distenmi circir? Yoksa usuttumu? Yine kafamda deli sorular
İşte ondan da emin olamıyorum ki,yani öyle çok bi sütüm yok ama günümüzü kurtarıyordu.şu iki gündür nerdeyse 1 1,5 saate bir emmeye düştü, acaba diyorum doymuyor da ondan mı? ,sonradan aklıma şey geldi,hani susayınca da emiyorlar ya sıcak bir yandan terliyor da ondan da olabilir sık emmesiSutun yetiyosa bence erken. Sindirim sisteminin hazirlanmasi lazim diye biliyorum. Ama sut yetmiyosa, alistirmak adina tadimlik verilebilir bence.
Büyük ihtimal dişten dolayı,huysuzluk da var diyorsun ya..Geçmiş olsun canımUzerinde sadece sifir kol citcitli body ile yatiyor, ayaginda corap bile yok, uzerinde ince bi carsaf ortuyorum aciyo devamli napicam ben bu cocukla ve sicakla yaacaba distenmi circir? Yoksa usuttumu? Yine kafamda deli sorular
Mama ile besleniyor bile daha erken. 5 ay bitmemis bile. Heveslenip bagirsaklari zorlamamak gerek. Sadece anne sutu aliyorsa aklindan bile gecirmeKızlar siz tadımlara, hatta ek gıdaya bilem başladınız ya, biz 1 Şubat doğumluyuz ben de başlasam mı ki azar azar? @csyrc sizin de 3üydü galiba,sen başladın mı?
Sadece anne sütü alıyor canımMama ile besleniyor bile daha erken. 5 ay bitmemis bile. Heveslenip bagirsaklari zorlamamak gerek. Sadece anne sutu aliyorsa aklindan bile gecirme
Ayyy ne güzel. Hiç ozenip baslama. Anne sutunun sindirimi kolay. Mamada almadigi icin batagi zorlanir sindirmede. Sutu olmayan var. Bebegi emmeyen ver. Kiymetini bil. Hic ozenilecek bir durum yok. Zaten cogumuzdan yaklasik bir ay kucuk bebegin.Sadece anne sütü alıyor canım
Atom gece uyumadan önce kaşınıyor ve ben tetagil diye toz döküyorum..aklında olsun..o lanet kaşıntıyı kesiyorBildigin circir gidiyo cocuk ya, gece gece kalkti ikin ikin... Ilk defa gece gozlerini acti, emmedide... Ne zormus bu dis ya...
Bence dişten zira bu havada üşütmek mümkün değilsu an yaniyoz
Canim icine sineni yap. Ben keci dusunuyorum. Keci Sutunu hic sevmem ama yogurdu ve peyniri cok guzel oluyor.Kızlar yoğurt için inek sütü mü keçi sütü mü?
Atom yarim kundak yap sadece kollarını öyle uyur ben oyle yapıyorum yoksa durmuyorlar kıpır kıpırUzerinde sadece sifir kol citcitli body ile yatiyor, ayaginda corap bile yok, uzerinde ince bi carsaf ortuyorum aciyo devamli napicam ben bu cocukla ve sicakla yaacaba distenmi circir? Yoksa usuttumu? Yine kafamda deli sorular
Chicco da 3 al 2 öde indirimi var kalıpları çok küçük ama biraz büyük aldım. Mothercare de indirim varken alınabilir. Koton baby de güzel. Dun ilk defa zaradan biseyler aldim sort ve tshirtler 20 tl. Bir de instagramda carters abdden ve babystrends diye iki hesap var uygun fiyata carters ürünleri satıyorlar cnm aklında olsun. Ama çok çabuk buyuyorlar çok paralar dokmemek lazım kıyafet isineBugün e bebeğe gittik bez yüne premium care aldim 104 tane 75 TL ikincisi %30 indirimli diğerlerine de baktım ama premium çare daha iyi ama çok pahalı ya azıcık indirim olsa fena olmazdıyaz geldi artık sort pijama aldım lcw da guzel seyler var ama cok kalabalik bakamadim erkek için zaten sinirli şeyler kiz reyonundan gözümü alamadım ama paşamın papyonu kravatı yeter kızlar siz nerden alıyorsunuz netten de aldığınız siteler neler yazlık eksik çok
Bir cimdik şeker bende atıyorum annem söyledi çok güzel oldu ve eksimediTamam o zaman :) isime geldi
Bende üstüne bişey ortmuyorum uzun süredir bişey olmazUzerinde sadece sifir kol citcitli body ile yatiyor, ayaginda corap bile yok, uzerinde ince bi carsaf ortuyorum aciyo devamli napicam ben bu cocukla ve sicakla yaacaba distenmi circir? Yoksa usuttumu? Yine kafamda deli sorular
Bence az az su ver ben veriyorum içiyor bu sıcaklarda bence verilmesi gerek az azİşte ondan da emin olamıyorum ki,yani öyle çok bi sütüm yok ama günümüzü kurtarıyordu.şu iki gündür nerdeyse 1 1,5 saate bir emmeye düştü, acaba diyorum doymuyor da ondan mı? ,sonradan aklıma şey geldi,hani susayınca da emiyorlar ya sıcak bir yandan terliyor da ondan da olabilir sık emmesiamma yaa sizler hep bi hazırlık içindesiniz imreniyorum bende eksik kalıyormuşum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?