- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.861
Canım koltuk altından canmGecmis olsun cnm. Nereden olcuyosun atesini? En dogru sonuc popisndenmis biz hep ordan olcuyoruz ve o sekil genelde 37.5-37.7arasi benimkinin. 38den sonra dikkat edilecekmis. Uc gun dikkat edin diyorlar 3aydan buyukler icin,hala devam ederse doktoru arayackmissin. Baska bi rahatsizligi fln var miydi yoksa disten mi acaba cnm ?
Ben aldim 5 yil once :)))Onu da mi alayimilk yaptigimda tutmustu ya bu kez olmadi... Deneye deneye ogrenicez bakalim :)
Evet biz almistik.Atom heart mother bir de mayosunu aldim minnosun,deniz icin ozel bezler varmis huggies in satici kiz ole dedi hic gordun mu sen
Aldim yaAtom heart mother bir de mayosunu aldim minnosun,deniz icin ozel bezler varmis huggies in satici kiz ole dedi hic gordun mu sen
Hayır neye sinirim bozuluyor biliyon mu Atom, hep yaz gelsin yaz gelsin diye hayaller kurdum, bütün kış hatta geçen yazdan beri bu günlerin hayalini kurdum ya, al sana hayaller & Hayatlar!Sana bisey deyimmi? Bizim bu kizlardan cekecegimiz var, ahada bi taneside ayagimdayapis yapisiz...
Hayırlısı ınş.Insallah sonucunda bir dis gelirde bu kadar sikintiyi bosa cekmezsin :) bizimkide ishal gibi gidiyo bugun zaten geceden beri inliyodu uyumadi zortlatti rahatladi. Dis belirtileriymis bunlar, azcik ates, ishal..
Canım eşim de evde gidelim diyom götürmüyor. O da haklı bitlisteyiz ve bugün haftasonu tek bir özel hastane var o da başka bir ilçede arabayı da sattık kaldık bolecanımın içi niye bebeği kapıp bi doktora gitmiyorsun..şimdiye kadar çoktan gelirdin..bırak yazmayı hadi kalk düş yola
Amaninn ne hoss ilk ben senin sandimAldim yahem kendime hem minnosa aldim pentiden. O bezleri duydum ama henuz bakamadim bakicam canim
Hakkaten oyle ne guzel kiyafatler aldim yaza girmeden bir suru ama hiçbirini giyinemyior sıcaktan bir çıt citli body giydirdim çıktık bugün dışarı yok ikinci kat hayatta giynilmez sıcaktan baktım bu yaz böyle geçecek gittim citcitli body çeşitleri aldim renkli desenliHayır neye sinirim bozuluyor biliyon mu Atom, hep yaz gelsin yaz gelsin diye hayaller kurdum, bütün kış hatta geçen yazdan beri bu günlerin hayalini kurdum ya, al sana hayaller & Hayatlar!
Yaz gelince artık büyümüş olur, ele avuca gelir, giydirir süsler gezerim bütün gün diyordum. Şimdi tuvalete gidemiyorum, arkamı döndüğüm an cıyaklıyor. Ayrıca kusmaktan ve püskürtmekten günde yaklaşık 10 kez üst değişiyor. O aldığım cicili bicili tütülü mütülü elbiseler dolapta asılı dursun, ben gün aşırı askılı body ve salya bezi yıkayıp durayım.
Böyle böyle büyüyüp gidecek diye de içim gidiyor, bu günler geri gelmeyecek ama ne yapayım vallahi yetişemiyorum.
İşe başlayınca ne olacak ben düşünmek bile istemiyorum
Bitlis mi offf ablam orada görev yaptı da nasil bir yer öyleHayırlısı ınş.
Canım eşim de evde gidelim diyom götürmüyor. O da haklı bitlisteyiz ve bugün haftasonu tek bir özel hastane var o da başka bir ilçede arabayı da sattık kaldık bole
Bu ne ya ayştanmıyım beb nerden anlıyımSut sicaga yakin ilik degilde, soguga yakin ilik olunca tutuyo bence.
Ateşi kac saat aralıklarla peak yapıyor yani en yüksek seviyeye geliyor?Canım eşim de evde gidelim diyom götürmüyor. O da haklı bitlisteyiz ve bugün haftasonu tek bir özel hastane var o da başka bir ilçede arabayı da sattık kaldık bole
Bikinini yerimAldim yahem kendime hem minnosa aldim pentiden. O bezleri duydum ama henuz bakamadim bakicam canim
Canım dikkat et, fındık fıstık çok alerjik olabilirBugünkü havuç kabak patetes menümüz içine fındık ezip koydum
Is deme bana yaHayır neye sinirim bozuluyor biliyon mu Atom, hep yaz gelsin yaz gelsin diye hayaller kurdum, bütün kış hatta geçen yazdan beri bu günlerin hayalini kurdum ya, al sana hayaller & Hayatlar!
Yaz gelince artık büyümüş olur, ele avuca gelir, giydirir süsler gezerim bütün gün diyordum. Şimdi tuvalete gidemiyorum, arkamı döndüğüm an cıyaklıyor. Ayrıca kusmaktan ve püskürtmekten günde yaklaşık 10 kez üst değişiyor. O aldığım cicili bicili tütülü mütülü elbiseler dolapta asılı dursun, ben gün aşırı askılı body ve salya bezi yıkayıp durayım.
Böyle böyle büyüyüp gidecek diye de içim gidiyor, bu günler geri gelmeyecek ama ne yapayım vallahi yetişemiyorum.
İşe başlayınca ne olacak ben düşünmek bile istemiyorum
gecen sur'e de yazdim pentide 2-3 model var, Toparlayan cinstenAmaninn ne hoss ilk ben senin sandimsonra üst kısmından anladim olamayacağını kendime almadım henüz siyah düz jarse nereden bulacaksam yada yüzücü mayosu dikkatleri omuza veririm
Bu ne ya ayştanmıyım beb nerden anlıyım
Millet banlaniyor.Bebekler gece gunduz uymuyor. Gece aglamalar. Meyve pureleri sebze tarifleri falan filan
Canım aynen emiyor ama bir iki dakika ben de açıktığını düşünmüyorum ama sebep ne bilemedim canım geçecek bu donem de inşallah ama uykusuzluk beni çok yoruyor ama çok tatlılar ya benim kucağında çok mutlu başkasına gitse bile beni izliyor gülüyor bana yavrum ya onlar için herşeye değer öpüp kokluyirumBence de doymadigindan degildir canm. Bazen huzursuz oluyorlar anlayamiyoruz elbette ama mutlaka biselerdenrahatsiz olmustur. Bnmki de gece 11de yatti ama hep donuyordu,sabah 5e kadar 5kez kalkti sanirm.. Ve emmek icin uyanmadi hicbirinde de,mutlaka beni istedi kucagimda guzel daliyordu cunku.. Du bakalim az daha sabredelim sonra biz de baslariz hafiften ek gidaya. allah kolaylik versin tatlim,zor cunku gun icinde de hep kosturuyoruz yorgun dusuyoruz. Op pasani
Hiimm güzelmiş bakayım bir pentiyeIs deme bana yasuan dusunmesi dahi korkunc geliyor Bende oyleyim bak evde takiliyoz iste, hep yedirme ve uyutma telasi... Birde ustune evi temiz tutma ve yemek hazirlama... yetiyor insana. Birde bunlarin yememezlikleri hepten beni benden aliyor, ek gida isi de cabasi... Halbuki herkes yenidoganla cikiyordu kisin. Ve dedigin gibi pek tadina varamadan geciyor zaman.. Uykusuzlukla...
gecen sur'e de yazdim pentide 2-3 model var, Toparlayan cinsten
Canım dikkat et, fındık fıstık çok alerjik olabilir
ah canım yaa çabucak iyileşir bebeğin inşallahHayırlısı ınş.
Canım eşim de evde gidelim diyom götürmüyor. O da haklı bitlisteyiz ve bugün haftasonu tek bir özel hastane var o da başka bir ilçede arabayı da sattık kaldık bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?