2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım koltuk altından canm

Eklentiler

• image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 65
Sana bisey deyimmi? Bizim bu kizlardan cekecegimiz var, ahada bi taneside ayagimda yapis yapisiz...
Hayır neye sinirim bozuluyor biliyon mu Atom, hep yaz gelsin yaz gelsin diye hayaller kurdum, bütün kış hatta geçen yazdan beri bu günlerin hayalini kurdum ya, al sana hayaller & Hayatlar!

Yaz gelince artık büyümüş olur, ele avuca gelir, giydirir süsler gezerim bütün gün diyordum. Şimdi tuvalete gidemiyorum, arkamı döndüğüm an cıyaklıyor. Ayrıca kusmaktan ve püskürtmekten günde yaklaşık 10 kez üst değişiyor. O aldığım cicili bicili tütülü mütülü elbiseler dolapta asılı dursun, ben gün aşırı askılı body ve salya bezi yıkayıp durayım.

Böyle böyle büyüyüp gidecek diye de içim gidiyor, bu günler geri gelmeyecek ama ne yapayım vallahi yetişemiyorum.

İşe başlayınca ne olacak ben düşünmek bile istemiyorum

Insallah sonucunda bir dis gelirde bu kadar sikintiyi bosa cekmezsin :) bizimkide ishal gibi gidiyo bugun zaten geceden beri inliyodu uyumadi zortlatti rahatladi. Dis belirtileriymis bunlar, azcik ates, ishal..
Hayırlısı ınş.

canımın içi niye bebeği kapıp bi doktora gitmiyorsun..şimdiye kadar çoktan gelirdin..bırak yazmayı hadi kalk düş yola
Canım eşim de evde gidelim diyom götürmüyor. O da haklı bitlisteyiz ve bugün haftasonu tek bir özel hastane var o da başka bir ilçede arabayı da sattık kaldık bole

Aldim ya hem kendime hem minnosa aldim pentiden. O bezleri duydum ama henuz bakamadim bakicam canim
Amaninn ne hoss ilk ben senin sandim sonra üst kısmından anladim olamayacağını kendime almadım henüz siyah düz jarse nereden bulacaksam yada yüzücü mayosu dikkatleri omuza veririm

Hakkaten oyle ne guzel kiyafatler aldim yaza girmeden bir suru ama hiçbirini giyinemyior sıcaktan bir çıt citli body giydirdim çıktık bugün dışarı yok ikinci kat hayatta giynilmez sıcaktan baktım bu yaz böyle geçecek gittim citcitli body çeşitleri aldim renkli desenli

Hayırlısı ınş.

Canım eşim de evde gidelim diyom götürmüyor. O da haklı bitlisteyiz ve bugün haftasonu tek bir özel hastane var o da başka bir ilçede arabayı da sattık kaldık bole
Bitlis mi offf ablam orada görev yaptı da nasil bir yer öyle sanirim tayin için oradasiniz

Ateşi kac saat aralıklarla peak yapıyor yani en yüksek seviyeye geliyor?
6-7 saat ise bugün ve yarın takip et bakalım.
Bu süre 8-9 saate çıkacak mi?
Hala düşmezse dr a gidersin.
Bebeğin genel durumu nasil?
Huzursuz mu?
Gecmis olsun canim.

Is deme bana ya suan dusunmesi dahi korkunc geliyor Bende oyleyim bak evde takiliyoz iste, hep yedirme ve uyutma telasi... Birde ustune evi temiz tutma ve yemek hazirlama... yetiyor insana. Birde bunlarin yememezlikleri hepten beni benden aliyor, ek gida isi de cabasi... Halbuki herkes yenidoganla cikiyordu kisin. Ve dedigin gibi pek tadina varamadan geciyor zaman.. Uykusuzlukla...
Amaninn ne hoss ilk ben senin sandim sonra üst kısmından anladim olamayacağını kendime almadım henüz siyah düz jarse nereden bulacaksam yada yüzücü mayosu dikkatleri omuza veririm
gecen sur'e de yazdim pentide 2-3 model var, Toparlayan cinsten
Bu ne ya ayştanmıyım beb nerden anlıyım

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 35
Canım aynen emiyor ama bir iki dakika ben de açıktığını düşünmüyorum ama sebep ne bilemedim canım geçecek bu donem de inşallah ama uykusuzluk beni çok yoruyor ama çok tatlılar ya benim kucağında çok mutlu başkasına gitse bile beni izliyor gülüyor bana yavrum ya onlar için herşeye değer öpüp kokluyirum [/QUOTE]

Sen ne kadar yorgun olursan ol, o pasacimm diyip en sona yazdigim son cumle anneligini ozetliyor arkadasim sevgin cok guzel geciyor buraya,sabrin da oyle Evet anneyiz biz yahuu

Hiimm güzelmiş bakayım bir pentiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…