- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.961
Canim diş bizi de mahvetti. Nasil kasiyo. Basini saga sola cevirip kasiyor bizimki. Bizimkinin atesi yok ama 37/37.2 derecelerde havada sicak . Terliyor. Huzursuzluk var canim bizdede. Aksam basliyor uyuyor . Uyaniyor agliyor geceye kadar boyle. Dis cikarmak cok kotuymus. Hatta onunla ilgili laflar var.Bebeğinin ateşini dişe bağlıyorum hem salyasi arttı hem de ellerini yiyecek nerdeyse. Eşime dedim bak dış çocuğu perişan etti sophie zürafa diskasiyici çok iyimis biz de alalım dedim.
İyi ne kadar ki dedi.
79 kusur dedim.
Sana kadınlar kulübünü yasaklayacam dedi
do you like arabeskEn guzel yillarimiii aldidaaa gittiiiii
kııazzzYav ben turuncu prima aldım 60 lı 25 lira
Deniyoz bağladık..
İlk kez gördüm
hehh onuda diycektim numaraları sayarken unuttumBeli lastikli değil onun active den farklı olarak.
Ablam 3 çocuğunu da o bezle büyüttü.
Ama bel kısmı lastiksiz bezle biz rahat edemedik.
sütü ne kadar ılık maya işlemine sokarsan o kadar sert iyi tuutyoEee ben günlül süt aldım de bakayım nası yapcaz..bide eymente sorim
pauuu yandınız o zamanIstanbul burasida, bayramdada antalyaya gitcekmisiz dusunemiyorum bileKorkuma cikmiyorum bende disari
ben aldım cnm kulladık@Atom heart mother bir de mayosunu aldim minnosun,deniz icin ozel bezler varmis huggies in satici kiz ole dedi hic gordun mu sen
yirimmmAldim yahem kendime hem minnosa aldim pentiden. O bezleri duydum ama henuz bakamadim bakicam canim
Amaninn ne hoss ilk ben senin sandimsonra üst kısmından anladim olamayacağını kendime almadım henüz siyah düz jarse nereden bulacaksam yada yüzücü mayosu dikkatleri omuza veririm
kurun düğün alayınıKizlar dis dediniz,kemiriyo dediniz,su dediniz bu dediniz hani sizin disiniz nirdee?? Bizimki gorunuyor cook az kaldi cikmasinacok heycan yaptm anlatamam
ayyy aynen yaaa hiç hayal etmemiştimÇıktığında dis gülerken çok tatlı görünüyor
bizde tatilden geldik iki gündür ağlayarak uyuduaglaya aglaya uyudu
oooo sen başlamışşın ama yaaaaaaaaaaSen d guzelseyler yapionn benbile yicem hehe:) masallah yesinn. Bn d bgn karpuz verdm agzina sap supppp
senin şu paşanın tikiliğini yerim bennCikincada aynilar degismiyo
aynı canım benimkide öyleUzerinde sadece sifir kol citcitli body ile yatiyor, ayaginda corap bile yok, uzerinde ince bi carsaf ortuyorum aciyo devamli napicam ben bu cocukla ve sicakla yaacaba distenmi circir? Yoksa usuttumu? Yine kafamda deli sorular
Ne konsepti cnm anlamadimsenin şu paşanın tikiliğini yerim benn
nerden yaptınız bu konsepti
Kiaz gece mesaisne kalktiydiksen uyandın mıııııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?