2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Lazer bende yaptırdımdaa..birkaç seans daha lazım bana burda gitmem ...
Tabi üst bacağa yaptıramadım daha

..
Kadın heryerde kadın...
'hani bizim için çalışıyodun sen'
'napalım yani kapatilazim'
'emzirmeseydim mamaya çok para vrrxektin'
türeticemde minok ağlıii

Bn d

e premium care den bime geceyim dedim bez cok dandik duruyo ama kagit gbi oyle degil mi??
ben kullanıyorum bim bezi..iyi güzel ama afedersin kaka sıvı olunca emmiyor,bebeğin üstü başı batıyor..yani bezin pek bi emme özelliği yok..napiim sonuçta çöpe gidiyor,çamaşırı da makine yıkıyor ,alerji de yapmadı dedim kullanıyorum

Bu
arada benm kaka hep sivi o yuzden butn bezlerde yukari tasiyo yani prima da da bimde de. O yuzden donusumlu takiyorum :)

aynı biz..sabah kalkar kalmaz dikiliyo ayağa..sırtı yere değince sanki etini koparıyolar..sürekli beni dik,gezdir,şarkı söyle,meme ver,oturttur,ne yiyonuz bakiim,çeneni getir ısıracam modunda..birde arkama ağlamaya başladı mutfağa koşa koşa gidip geldim bu sabah..

İnşallah bir an önce düzelir canım yaa. Ha sütün için tarçını da ımm bi de beyaz dut ya da kurusu.

Aynı aynııı..
Sleepy islak mendil veya bez kullanan var mi
Ben kullanıyorum canım. Normalde aktif bebek kullanıyodum geçenlerde denemek için sleepy aldım. Yapısını falan çok beğendim nerdeyse premium care gibi sadece bir tık daha kalın. Primalardaki o berbat koku yok. İçi dışı yumuşacık. Yan bantları çok iyi. Islaklık göstergesi var. Amaa 2 gün kullandım oğluşun popişinin arası kızardı. Gerçi benimki çok hassas domates ya da patlıcan yediğimde de kızarır mesela. Bez değişiminden olmuş olabilir belki devam etsem alışırdı bilemiyorum. Bi de yan lastikleri çok oturdu bacaklarına. Şimdi aktif bebekle değişimli kullanıyorum napim paketi çöpe mi atayım gündüzleri 2 tane kullanıyorum öyle eritirim biter.

canım bende çok pimpirikliyim böyle rahat olduğuma bakma
aylarca kaynamış suyla banyo yaptırdım
yataktan bir kez düştüğü halde dönmeyi çok seven bir bebek olmasına rağmen hala yere battaniye üzerine bile koyamıyorum
ama tatil havuz ne bileyim bir tek bu konuda çok esneğim sanırım
atomun dediği gibi böyle bir buçuk yaşlarında bile balık gibi yüzen bebeklere hayranım
bu arada eğer denize girebilseydik havuza hiç sokmazdım ama deniz inanlmaz dalgalıydı ki biz bile hiç giremedik

napanlar napanlar
valla ben havuza falan sokmam. öncelerı havuzdan mantar kaptım.
heralde benımkı havuzda çocuga su yuttursaydı 1 saat kavga ederım onunla
havuza sokmayı bırak bir de su yutacak
heheheh cullamak=çiş yapmak
çövdürmek gibi
bebeği zaten eşim tutuyodu tam o esnadı bi çocuk havuza atladı su dalgalandı ağzına kaçtı bende kızdım ama çok şükür pişman olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…