2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 li test normal cikinca 3 luyu yada 4luyu yapiyolarmi acaba bilgisi olan varmi

3 lü testi önermiyorlar canım. Çok yanıltıcı oluyormuş. İkili testte değerler iyi çıkarsa 3 lü yapmayacağım dedi dr bana.
İş yerinden bir arkadaşımın dr u üçlü yapmayalım gerek yok demişti ama güvenemeyip farklı bir dr a yaptırmıştı. Ailede sakatlık var mı, bu çocuk sağlıklı değil deyip kızıın tüm hamileliğini zehir etmişti. Kendi dr u çok kızmıştı neden yaptırdın diye sonuç olarak çok saplıklı bir bebişi var ama 4 lü yü bilmiyorum bi ikili bitsinde

Evet bende duymustum onu.yok yere moral bozuklugu.benimm doktorda 3 luye gerek yok demisti.ama 4 lu icin ne dedi hatirlamiyorum.onuda carsamba gunu sorarim.

Evet bende duymustum onu.yok yere moral bozuklugu.benimm doktorda 3 luye gerek yok demisti.ama 4 lu icin ne dedi hatirlamiyorum.onuda carsamba gunu sorarim.

ikili bi bitse... Benim Perşembe günüydü normalde ama artık bir gün 1 gündür dedim. Hemen öğrenmek istiyorum çevremde tüm hamilelik geçirmiş olanlar bna abartıyorsn diyorlar. Kimse panik olarak girmemiş, hiç düşünmemiş kötü çıkar diye. Tek miyim acaba diyorum. Normal bir kontrol, burun kemiğine( yassılık var mı diye) ense kalınlığına bakılacak sonra tüm organları görüceksin dediler. Sannırım baş ve popo uzunluğu da vardı bakılacaklar arasında.
Ama en güzeli dr cinsiyeti de öğreniriz dedi. Erken gibi geldi bana ama sanırım artık yeni cihazlarla ikili de öğreniliyormuş.

Haklisin canim benimde kafama takiliyo.ben her kontrole gittigimdede zaten heycanlaniyorum acaba kotu biseu varmi diye.cok normal bence.bebekler oldukdan sonra bu gunleri gulerek hatirlayacaz insallah.cinsiyet icin daha erken gibi geliyo bana yanilma payida daha yuksek olur erkenden bakilinca.ama erkek olunca heralde daha erken gosteriyo kendini.rabbim saglikli evlatlar versin hepimize.

ya alıntılarımı yanlışlıkla sildim alıntısız yazıyım bari:)

2li test sadece sendrom riskini öğrenmek için mi yoksa sonuca göre bebeğe bi tedavi uygulanıyor ya da bi önlem alınıyor mu? bi de testin doğruluk oranı nedir acaba? eğer %100 doğru çıkmıyor ve sadece durumu öğrenmekten öteye geçen bi fonksiyonu yoksa ben de yaptırmam. Allahtan ne gelirse kabulüm. baştan moralimi bozmaya gerek yok. belki sağlıklı doğar hem niye hamileliği eziyete çevireyim? ya da baştan kendini alıştırmak mı daha mantıklı bilemiyorum ama. Rabbim korusun...

cinsiyet öğrenen biri vardı 11. haftada mı öğrenmişti? çok erken değil mi? çok heyecanlı:) hayırlı olsun diyim:)

bi de 1 haftada 4,5 kilo verdim diyen biri vardı. (alıntısız da zor oluyomuş. neyse). ya benim bildiğim 3 kg üstünde kilo kaybında hastane yatışı yapılıyo. doktorun bi şey demedi mi? ben bilmiyorum kilomu tahminim en fazla 2 kilo vermişimdir. ama kanda keton çıktı yatış yapalım dediler. evde daha rahatım sıkılırım diye istemedim ama o kadar kilo kaybım olsa yatardım heralde

oooyy sayfa almış başını gitmişşş kızlaarr bizde büyüyoruz amaaa 1 hafta geç döllenmişiz 7+1 iz bugün itinbariyle :) kalp atışını duyar mıyız acep artık

2 li test normal cikinca 3 luyu yada 4luyu yapiyolarmi acaba bilgisi olan varmi
canım testlerin hepsi farklı 3 lüyü yaptırırsan temiz çıkarsa 4lüye gerek kalmıyo. 2 li test down sendromunu 3lü test ntd durumunu ölçüyo. ama bazı doktorlar 3 lü testi yaptırmıyo nası olsa 24. haftada ayrıntılı ultrasonda görünüyo diye düşünüyorlar

hiçbir test %100 doğru sonucu vermiuor sadece risk hesaplanıyor. Sanırım ki durumu öğrenmekten öteye geçen bir şey yok ama emin değilim. Bn eskiden az bir risk bile öğrenmeli, sonuçta doğacak çocuğada yazık derdim ama şimdi bilemiyorum dediğin gibi herşey Allahtan. Bende pek beceremiyorum burda yazmayı, eskilere bakmayı ama bir arkadaş çok güzel yazmştı %10 bir risk varsa bile bu kontroller o riski önlemek için diye.
Eşimde bana kızıyor bu kadar düşünme diye. Her 10 kişiden 3 ünde çıkan bir şey olsa tamam beraber korkalım ama oran bile çok düşük diyor. Bilmiyorum artık Çarşamba göreceğim

canım ben ilk sorundan başlıyım değer %100 sonuç vermiyo başka testlerde yapılıyor ama madem her şekilde kabulüm diyosun bence hamileliğini test yaptırıp zehir etme
1 haftada 4.5 kilo verdim diyende bendim. bi tehlike yokmuş çünkü bebiş henüz benden beslenmiyormuş. zaten ara ara hastaneye acile başvurup serum vurduruyorum

inşallah. gidince yazarsın banada en azından öğrenmiş olurum bende.

Ya şu mide bulantilari geçse guzel sohbetler dönerde okurken bile midem bulaniyo.gecince hemen alip okuyorum neler yazilmis diye.birkac hafta sonra kaynamaya baslar
Al benden de o kadar ya ıkı gundur hıcbırsey yemıyordum ac kalmasın yavrum dedım kalkıyım bırseyler yıyım dedım hepsı cıktı kan kustum sandım Allahım yardımcımız olsun

Al benden de o kadar ya ıkı gundur hıcbırsey yemıyordum ac kalmasın yavrum dedım kalkıyım bırseyler yıyım dedım hepsı cıktı kan kustum sandım Allahım yardımcımız olsun
Amin canim cok gecmis olsun sanada.benim bulantilarimi azda olsa kesen seyleri soyliyim belki faydasi olur. Cubuk kraker,ekşi elma,erik,soda icine yarim limon. Az da olsa rahatlatiyo ben 2 gundur biraz daha iyim yavastan geciyor galiba

Y Yellu bebegım muhtemelen dogumlarımız aynı tarıhlerde olcak ultrasona gore ocak 27 doktorum dedı belkı 15 gun oncede gelebılır ::))
:) ne güzel. bende sezeryan yaparsam 1-2 hafta önceden alabilirler. doktorum bana ne doğum zamanını söyledi ne de kilomu falan ölçtü. bende doktorumu değiştiriyorum şükürler olsun

Amin canim cok gecmis olsun sanada.benim bulantilarimi azda olsa kesen seyleri soyliyim belki faydasi olur. Cubuk kraker,ekşi elma,erik,soda icine yarim limon. Az da olsa rahatlatiyo ben 2 gundur biraz daha iyim yavastan geciyor galiba
Meyveli soda harıcınde sade fılan ıcemıyorum cubuk krekerde ıyı gelmıyor ama ekşi elma ve erik iyi gelebilir saol balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…